אוףףףףףףףףףף

אוףףףףףףףףףף

מתי מתי מתי מתי אבל מתי אני אצליח כבר להירדם ???? די חלאס,עוד שעתיים וחצי אני צריכה כבר לקום לעבודה (ולא אני לא מחלקת לחם) די כמה אפשר עם זה? הכדורי שינה האלה לא עושים שומדבר כמו שצריך,רק בלאגן הם עושים לי... מתסכל מתסכל העסק הזה!!!!!!! אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף זהו זה בערך מה שיש לי להגיד! מה קרה גם לי מותר להתבכיין לפעמים...

דנטל

New member
אם כדורי השינה לא עושים כלום

אז תעיפי אותם לכל הרוחות. ומה זה השעות האלה של העבודה? גם לפני שעבדת שם סבלת מנדודי שינה? כי עבודה עם שעות כאלה עלולה לגרום לבעיות שינה.

דנטל

New member
טוב, הולכת לישון

אבל זה לא בגלל בעיות השינה ולא בגלל שביליתי, אלא בגלל שהלכתי להיות עם חברה שלא מרגישה טוב. לא עיפה בכלל, אז מקוה שזה לא יהוה מכשול, כי אין לי כח להסתובב עכשיו במיטה יותר מדי זמן.

לא...זה לא קשור לעבודה..

אני עובדת משמרות... לפעמים זה יוצא משמרת בוקר שכבר ב-5 לפנות בוקר אני צריכה לצאת מהבית לכיוון העבודה,ומסיימת לעבוד ב-2 בצהריים במקרה הטוב... יש גם כמובן משמרת צהריים ומשמרת לילה. אבל זה לא ממש קשור,כי תמיד תמיד סבלתי מנדנודי שינה! ודווקא עכשיו שאני עובדת בעבודה כל כך מתישה פיזית ונפשית,ומגיעה סחוטה הביתה ורק מחפשת את המקלחת והמיטה,אני מתאכזבת כל פעם מחדש,ולא מצליחה להירדם... דוגמא קלאסית היום,שקמתי ב-4.5 לפנות בוקר ועד השעה 8 בערב הייתי בעבודה,ובמקום עכשיו להיות איפשהו בחלום השמיני,יש לי מרץ לטיפוס הרים... לכו תבינו אנשים..

דנטל

New member
בסדר, אז תמיד היו נדודי שינה

אבל סוג עבודה כזה רק מחריף את הבעיה. עבודת משמרות סביב השעון זה משהו שיכול לגרום גם לבן אדם עם השינה הכי מוצלחת, להפוך לאדם שסובל מנדודי שינה. זה לא את האנשים שצריך להבין, אלא את הגוף - יש פה פגיעה רצינית בשעון הביולוגי, שזה משהו שממשיך לעבוד גם כשאנחנו לא חיים לפיו, ולכן הרגשת עיפות בשעות הלא הגיוניות או הרגשת עירנות בשעות הלא הגיונית, זו תופעה נורמלית ביותר. בעיני, אין ממש טעם לנסות את הפתרונות להפרעות שינה (שקיימים בקישורי הפורום) כל עוד את עובדת בעבודה הזו. הם פשוט לא יעזרו אם הלך החיים שלך דורש ממך חוסר עקביות של שעות עירות ושינה.

למעלה