אוףףףףףףףףףף!!!

אוףףףףףףףףףף!!!

רוב הסיכויים שבקרוב (עוד כמה שעות) יעיפו אותי מהדרכה

Anna Karenina

New member
למה, מה קרה??

אני יודעת שלא כתבתי פה הרבה זמן..אבל חזרתי...זה גם משהו, לא? ורגע, למה עלולים להעיף אותך מההדרכה??

Anna Karenina

New member
עזוב את מישקיס,

ועזוב את האיומים שלה. הרי אתה יודע בדיוק כמוני שלא יקרה שום דבר..

מישקיס= המד"נית שלי

שהיא אחלה בנאדם, אבל אני לא אוהב אותה כמד"נית... ונועה (לא הכפכף, אנה קרנינה), היום היא כבר קבעה פגישה איתי ועם נטלי (נו ש"מדריכה" איתי) כדי לבנות פעולה לשבוע הבא כי לא מוצא חן בעיניה איך שאני בונה פעולות. נמאס לי ממנה... נמאס לי מהקבוצה שלי... קבוצה של פרחות, ערסיות, מופרע אחד וילד אחד חמוד...

adi u

New member
מד"נית...../images/Emo68.gif

זה מד"נ בנקבה כשמד"ן זה מדריך נוער... משמע..מדריכת נוער.. קפיש

adi u

New member
מה את סתם...

אם לא שואלים איך אמורים לדעת....זה לא בא מהאויר...

Anna Karenina

New member
מישקיס...

מישקיס היא המד"נית שלנו, כפי שכבר הספקתם להבין..:) אלון, שמעתי על הפגישה. איך היה? יצא מזה משהו בכלל? שווה לך להשקיע רק בשביל אותו ילד חמוד...!

כרגיל...

היא דיברה שנמאס לה שאנחנו לא מוכנים כל יום שני עם פעולה וכשהיא שואלת אותנו על מטרה אז אנחנו מרימים גבה ומחייכים. את יודעת מה מרגיז אותי? אנחנו היחידים שמנסים להעביר פעולות על ערכים ולא סתם עושים להם כדורגל שעה וחצי או פעולת משחקים כל שבוע ורושמים למעלה סתם מטרה ועוד יש לה טענות כלפינו... מה שחשוב זה שאנחנו עומדים במבחן התוצאה ויש לנו 8 חניכים כיתות ה' כששנה שעברה לא הצליחו להעמיד קבוצה בגיל הזה. וכיתה ו' השנה גם לא הצליחו להקים קבוצה. ואנחנו מחזיקים קבוצה של שמונה חניכים כבר חצי שנה....

Anna Karenina

New member
אני חושבת שיותר הרגיז אותה

העניין של הכנת הפעולה, | ולא של |הדגש מטרת | הפעולה. לדעתי, העניין שאתם "מרימים גבה ומחייכים" הרגיז אותה יותר מהמטרה שתככנם להעביר באותו שבוע, והיא לא מדברת על הקבוצה ועלהחניכים שלכם, אלא יותר על חוסר התיאום ביניכם, או על חוסר הארגון. אני יודעת שאתה ונטלי מעבירים פעולות עם ערכים, וכו' וכו' וכו', אבל כמו שאמרתי בעבר-לכל דבר יש שני צדדים, ולמישקיס יש את הצד שלה. אז לא נשאר לכם עוד הרבה...תתפשרו קצת לכיוונה, היא תתפשר לכיוונכם, ויהיה טוב.. ונקווה שהקבוצה שלכם משנה תעלה גם לכיתה ו'.

Anna Karenina

New member
סליחה, סליחה סליחה!!!!!

טעיתי במיקום ההדגשה....אל תכעסו עלי...בבקשה...!!
סליחה, סליחה סליחה...בלי כוונה...באמת..

לא אכפת לי מה מרגיז אותה

אפילו היא לא הצליחה להשתיק את הקבוצה שלי. ברור שבתהליך היא כן הייתה מצליחה כי היא אחת המדריכות הטובות שפגשתי. תראי, אני יודע שיש חוסר תיאום ביני לבין נטלי, זה נובע מכך שנטלי היא ילדה מאוד פסיבית ואני מאוד אקטיבי (מזכיר לי את ההסבר של מרגלית על הומואים), ועוד כמה הבדלים שאני לא יפרט פה כי יגידו שאני מלכלך. אבל בסופו של דבר יוצא שאני ת'כלס מדריך כמעט לבד ת'קבוצה הכי בעייתית של חצ"ב שער אריות (זה ע"פ מיטל). ואני לא כל כך בטוח שיש לי ת'זמן להתפשר לכיוון שלה מה שאומר עוד פגישה בשבוע.

Anna Karenina

New member
חחחח...!! גדול...!! ההסבר של מרגלית

גאוני!!! אפילו לא קראתי את שאר ההודעה שלך..!!! אקטיבי ופאסיבי..!!

למעלה