תאמיני לי , אל תבזבזי את האנרגיות
שלך על חברת "פלאפון" או כל החברות הסלולריות למיניהן. הם משחקים אותה "אבו עלי" וקובעים סטנדרטים ודרישות מאוד גבוהים, עושים בלי סוף מבחני מיון, ומרשים לעצמם לעשות את כל זה בגלל שיש להם כל כך הרבה ביקוש. אני בלי סוף פיקססתי בזמנו לפלאפון, סלקום, מה לא, ואף פעם לא חזרו אלי למרות שאני עם נתונים בסדר גמור (ת. בגרות, שירות צבאי מלא). עזבי אותך, נראה לי כל הפרסומים שלהם בעיתון זה רק להראות כמה הם מרוויחים וכמה "הולך להם" ולהראות את עצמם על פני השטח. אבל לגבי נטוויזן למשל , הבנתי שהם באמת צריכים פה ושם עובדים, עובדה פעם מישהי התקשרה אלי משם אחרי שפיקססתי אליהם למשרת אנשי טלמרקטינג, אבל "נפלתי" בראיון הטלפוני כי היא שאלה אותי: "כמה משמרות את יכולה לתת בשבוע?" אז אמרתי 3,4. והיא אמרה: "לא כל כך טוב, כי אצלנו אנחנו צריכיםארבע משמרות על בטוח" (לתשומת לב כל מי שמתכנן להציג מועמדותו לנטוויזן). נטוויזן באמת צריכים עובדים, ידיד שלי עובד שם, ושמעתי שיחה של אחת שלומדת איתי שהיא תתחיל לעבוד שם בקרוב אבל פלאפון והחברות הסלולאריות? נאדה. מרימים ראש גבוה מעל כולם (ובצדק, מי לא יתנהג ככה כשהשאיפה של כולם זה לעבוד אצלו??)