אוףףףףףףףףףףף!

אוףףףףףףףףףףף!

אני שונא את אמא של חברה שלי..... אם היה אפשר לתת תאר בזיוני מוח ובחרטטות -הייתי מעניק לה דוקטורט. היא פשוט סתומה-וחושבת שהיא יודעת הכל... לא מספיק שהבישול שלה הוא על בסיס כמה שיותר שמן יותר טוב היא עוד מנסה לדחוף לי אוכל -ואני עושה לה דווקא ואוכל תמיד לפני שאני בא אליה... והפעם-משהו חדש.. היא מזיינת לחברה שלי את המוח-שכשעושים כביסה אין טעם לעשות הרתחה.. "כי 40 מעלות-מספיק לנקות את הבגדים-ולהרוג את החיידקים" לא מספיק!!!! שתישאר עם הבגדים שלה בבית שיש להם ריח של ביוב אטומי.. וכתמים של פיפי... נראה לי שהיא מחפשת לעצמה חיים קלים.. הכל במכונה ללא הבדל דת צבע וגזע... עצלנית!!!!! נשים יקרות!!! תגידו לי שאני צודק!!!!! אתן עושות הרתחה נכון???? זאת רק אמא של חברה שלי שיש לה שיגעון... אנא ענו

הרתחה ז"א 90 מעלות???

חוץ מסמרטוטי ריצפה, אני לא מרתיחה כלום. בגדים ציבעוניים - 30 מעלות מגבות ולבנים - 60 מעלות וכביסה עדינה בנפרד... והבגדים יוצאים נקיים ומריחים

nizanm

New member
הוא לא חוצפן.הוא זקוק לעזרה SOS

עזרה SOS : תסביר לאמא של החברה שלך שעל הבגדים יושבים חיידקים של אלה שמסתובבים ברחובות ושצריך להרוג אותה. זאת אומרת, את החיידקים. ואם היא לא הבינה, וסביר להניח שהיא לא תבין את זה, תאסוף כמות גדולה של תחתונים של החברה ובמיוחד שלך, ותתן לחברה שלך שתכבס אותם ביחד עם הגופיות והבגד האהוב ביותר על האמא של החברה. - בדיוק לפי ההוראות שלה - ותתנו לה לתלות לבד את הכביסה. תחזור לספר לנו איך הגיבה.

מה זה ענינך איך היא מכבסת את הבגדים

שלה? אתה יודע יותר טוב - תכבס את הבגדים שלך בעצמך לבד! והקטע שלך עם הדווקא... תנסה להתבגר

שש שבע

New member
אני לא עושה הרתחות

עבר העידן של ההרתחה, היום יש אבקות מעולות עם אנזימים שעושים את העבודה. הכביסה יוצאת מעולה, יש גם תוספות אם צריך, ואין לי כתמים של פיפי וכאלה. מה לעשות היא צודקת הגברת. והרתחה גם מקצרת את חיי הבגדים אם היא לא הורסת אותם מיד.

אתן לא מבינות שכאן לא הבעיה ../images/Emo4.gif

באם להרתיח או לא!!!!!! הבעיה היא "דחיפת אף" מיותרת למקומות שאינן שייכים לאם החברה. ובמילים אחרות : קרציה!!!!!!!!! אתה תעשה מה בא לך, תרתיח או לא זו בעיה שלך בלבד!!!! מה שכן, היום אנחנו לא זקוקים לעולות חימום (המפרקות את הליכלוך כמו פעם) החומרים בתוך אבקות הסבון למינהן גורמות לחימום המים ולפירוק יעיל ומהיר של הלכלוך וללא שבירת הבד (מה שכן גורם ההרתחה המתמדת) ואתה יכול לבצע מול עיניה של ה"קרציה" נסיון: קח כוס מים רגילים מהברז וקח כף של אבקת כביסה (אפילו "קליה"!)ושם פנימה לתוך הכוס , הכנס אצבעך פנימה וראה שהמים כמעט מידיית משנים טמפרטורה והופכים חמים יותר.

למעלה