אוףףףףףףףףףףףף!

אוףףףףףףףףףףףף!

סוף שבוע קשה עבר על כוחותינו אחי התחיל קצת להיות אלים כלפי אבי וזה מוציא אותי מדעתי כואב לי מאוד לראות את אבא שלי סובל ככה למה זה מגיע לו?!? איש כזה טוב נשמה אמיתית שכבר עבר כל כך הרבה בחיים שלו למה זה קורה דווקא לנו?!? אני הולכת ברחוב ורואה אנשים מחייכים חיים חיים טובים ורק אנחנו בתוך סרט שלא נגמר .... מתי הוא יגמר כבר?!?!?!?!?!?!?

מורןא

New member
../images/Emo140.gifיקרה

אני מבינה את ההרגשה של הלבד הזה, ושרק לכם זה קורה. אבל זה באמת לא רק לכם (אם זה מנחם כרגע) יש עוד מיליון מפשחות שמגדלות בבית ילד/אדם חריג וסובלות.אל תרגישי לבד בזה. את רואה אנשים מחייכם ברחוב אבל אף פעם לא יודעת מתי הם בוכים, ואיזה שק הם סוחבים על גבם. החיצוניות כל כך מטעה לפעמים. זה לא מגיע לאף אחד, לא לך ולא לאבא שלך. זה לא קורה כי זה מגיע, זה פשוט כנראה קורה וזהו. זה דרך העולם. אני יכולה להגיד לך שאני מכירה מישהי מדהימה שיש לה בן עם איזה שהיא בעייה ולא משנה כרגע מה הבעיה, וזה כ"כ לא מגיע לה!!!!! וכשגיליתי את זה ממש הרגשתי כעס עצום על אלוהים ועל איך שזה קורה לנשמה כמוה. חיבוק מורן

מעודד או לא...חייכי תמיד....

מצטט מתוך צה שאמרת...... " אני הולכת ברחוב ורואה אנשים מחייכים חיים חיים טובים ורק אנחנו בתוך סרט שלא נגמר".... לא כל מי שמחייך טוב לכל אחד יש חבילה (חיוך טוב לבריאות) - לכן אל תחשבי שאת נמצאת בסרט רע- תראי במה שאת עוברת סוג של התפתחות שאת למדה ממנה (אור ולא חושך) בתור אחד שיש לו אח חולה אמנם לא אלים ואמא חולה כבר שנים עוד מהיותי צעיר - אני מבין לליבך(יהיה טוב כבר אמרתי?) אסיים בקטע מכוורת:( אם יש טעיות קורה) הוא נולד עצוב ומיותר למשפחת קימל ומיד ישנה את שמו ליודופוליס ליפשיץ כי כולם קדמו לו. הוא גדל בכפר כל כך קטן שאם הייתה שם חתונה אז החתן היה גם הכלה אביו ואימו היו הוריו היחידים- דבר שהשפיע עליו קשות למשך כל מי חייו הם כמובן ניסו לעודד אותו והיו אומרים לו" תתעודד בננו המצב יכול להיות הרבה יותר גרוע ...אז הוא התעודד והמצב באמת נהיה הרבה יותר גרוע..... שיהיה אחלה שבוע חג שמייח אור ואהבה.

היי

קודם כל תודה על התייחסותך. אני כבר עברתי את השלב שאני רואה חיובי אני מרגישה שה' פשוט העניש אותנו והוא נותן לנו לחיות בסרט שממש אינו נגמר אין סוף אין התחלה הכל סובב סביב אותו ציר. לא מתפתח לשום מקום (בטח שלא למקום חיובי). אני יודעת שיש לאנשים בעיות בהתחלה לפני שנים חשבתי שלא היום אני יודעת שכן אבל יש בעיות קטנות ויש בעיות גדולות אני מחשיבה את הבעיה שלי לבעיה גדולה כי אין לה פתרון אין לה אור בקצה המנהרה אז נכון שיש עליות וירידות אבל זה לא נגמר.... לך יש אמא ואח שזה בטוח יותר כואב אבל אני מרגישה לפעמים שגם הורים אין לי כי כל היום הם עסוקים אך ורק סביב אחי והטיפול בו הוא כאילו (לא באשמתו) לקח לנו את כל תשומת הלב את כל היחס וזה כואב לי באיזשהו מקום... אז נכון שיש לו בעיות אבל מה איתנו?!? באיזשהו שלב בחיי הפסקתי להיות אופטימית הגעתי למסקנה שהמצב לא ישתנה וזה מה שיש!!!! תודה ולהתראות רויטל.

הייי

רוויטל היקרה (אפשר לקרוא לך כך?) אני הייתי במצבים קשים ולאחרונה קרה לי משהו חשוב פתאום הבנתי שכל דבר זה התנסות. לא אגיד לך מה למדתי איפה ואצל מי (אני לא עושה פרסומות) אבל אני כן יכול להגיד לך שהמצב שלך הסיטואציה שלך מוכרת לי להיות בחוסר אונים ולא לדעת מה לעשות זה הכי קשה. אבל לעולם תהיי אופטימית לעולם תביני שמה שאת עושה זה סוג של צמיחה - לפעמים כדי לצמוח יש כאב. ומהכאב אנו קופצים קדימה. תמיד יש אור בקצה המנהרה ...כי אם אין מה אנחנו עושים פה? ובסוף אנו חוזרים אל האור. נשמע פלצני- גם אני חשבתי פעם כך. תמיד חשבתי שלי יש את הצרות הכי גדולות בחיים ועברתי חיים מלאי תהפוכות כאב צער ומה לא. לפעמים העיסוק באדם קרוב אליך שהוא חולה ואתה חסר אונים זה הכי קשה אבל אתה לומד כל הזמן וזה הדבר הטוב. שיהיה לך המון שמחה והצלחה אור ואהבה "מחשבה היא אפשרות שיוצרת אמונה שמעצבת מציאות"......

אני לא יודעת מה זה להתמודד

עם אנשים כאלה...אבל אני יודעת איך מתמודדים איתי וזה נכון שכל התשומת לב עלי כרגע וזה נכון שאני פוגעת במשפחה שלי... אבל אני רק מקווה שתביני אותו ושתהי שם בשבילו כמה שיותר ואני בטוחה שיש מי שדואג גם לך! יפתי זה כואב וזה נכון מה שאת אומרת אבל הוא אח שלך למרות הכל... חיבוק חם ואוהב תמרה

הי נולדה מהאש....

קודם כל אני מצטערת אם פגעתי בך או במישהו שלא מתכוון זו לא הייתה כוונתי. תאמיני לי שבמשך כל חיי הייתי כאן בשביל אחי גדלתי איתו והוא חלק ממני (מה לעשות?!?) אך ההתמודדות היא קשה ולפעמים קצת קשה לי להבין שבעצם הוא לא ממש כמוני בעצם אם אני חושבת על זה תמיד קשה לי להבין ... קשה לי לקבל אותו כמו שהוא ואולי אם הייתי מקבלת חיי היו נראים אחרת!!! הוריי בסך הכל הם אנשים מקסימים ושלא באשמתם את כל תשומת הלב הם נתנו לו אני אישית (למרות שלפעמים אני שופטת אותם) לא יודעת איך הייתי מתנהגת במקומם איך הייתי מקבלת את זה שיש לי בן חריג... אני יודעת שזה קשה ואני מבינה אבל אם כל הכאב גם אנחנו פה.... - חשוב לי שלא ישכחו אותנו... אני מאחלת לך שתיהי בריאה ושמחה תמיד תמיד רויטל.

למעלה