אוףףףףףףףףףףףףףף!!!

BaBa LiVe

New member
אוףףףףףףףףףףףףףף!!!

אפשר לפרוק כאן מתחים נכון?!!?!? נמאס לי אני מרגיש שאני עומד למות כלללל רגע! החיים פשוט ג'יפה! אני שונא בצפר! אני שונא ספרות! (אל תסכלו עליי ככה אני בד"כ בנאדם חברותי וצוחק) קיצר אני חשבתי לעצמי...לקראת האירוע של מותי אולי אלאניס תסכים לבוא לשיר בטקס?? יש לי אפילו רשימה שירים Baba Head Over Feet Uninvited Not The Doctor That I Would Be Good אתם אומרים שאם נפנה אליה בבקשה חריגה היא תבוא?? או שנאלץ בהקלטה... תודה על העזרה!! הנפשית!

DreamS_HunteR

New member
אני חושב שהיא תסעים לעשות לך

טובה אם תרצה. אני אדבר איתה כבר..אל תדאג. ואממ..ספרות? זה כיףףף!!

chicken007

New member
חחח...

לא פה הרבה אבל עקב חיבה עזה שיש לי לאחי היקר אני חייבת להגיב- מותק!!! תירגע...יום יבוא ותבין שאתה מתגעגע לכל זה(נכון ששמעת את זה מיליון פעם?גם אני...לא חשבתי שיבוא יום ואני אהיה זאת שאומרת את זה....) בכל אופן-אני פה(או בכל מקום אחר) לתמיכה... אוהבת אותך

רן תרגע

ספרות זה קל! ספרות= זיוני שכל! אין במקצוע הזה מי יודע מה חוכמה... לפחות ככה אני רואה את זה

BaBa LiVe

New member
לא, שתבינו!

הבעיה היא לא ספרות, זה רק חלק מהבעיה! מחר המורה השטנית שלי לתנ"ך תרצח אותי... היו שלום!! ובמחבן בספרות אני אכשל! ובתקשורת - (דן אתה בתקשורת, לא?) - אם יש מישהו כזה, אז עצה: לפני שאתם עושים סרט, תשיגו אישור מפסיכולוג שכולם בסדר נפשית :) ד"א, אולי נחזיר את הטרוויה שאני ורעות איי פעם ניסינו להתחיל?

אתה כול כך צודק!

זה כול כך מסתכל להכין סרט! אפשר למות עד שיוצא משהו טוב... אבל רן קח את זה בקנטה בחפיף! אל תכנס יותר מידי ללחץ ! לא בריא

j u n k

New member
אפשר להבין למה אתה צריך אותה

בהלוויה
נו באמת, אלא אם כן אתה רוצה לארגן לנו הופעה חיה במתנה (וזה יהיה ממש נחמד מצדך אם תעשה זאת אגב..). כי בהלוויה של עצמך בטוח לא תהנה מההופעה בתור גוויה (למרות שעדיין לא חוויתי את עניין המוות בעצמי). אז זהו זאת רק עצה ידידותית -תתמודד, ותארגן את ההופעה שאתה בין החיים.

BaBa LiVe

New member
תראו...אני חולם על הופעה!

אתם לא חולמים? שתדעו לכם שבתוך שבוע חלמתי על אלאניס...כלומר פעמיים פגשתי אותה... פעם אחת...היא אמרה שהיא מוציאה קליפ ל21 טינג'ס, ומיד אח"כ מוציאה דיסק חדש! ובפעם השנייה אתמול...היא באה להופיעה בארץ! והיא הכינה עם הרשימת שירים עם כמה אנשים (הייתי שם) והיא סיימה את ההופעה עם רייט טרו יו (יש לי חולשה לטאנק יו...נמאס לי שהוא בכל הופעה) ואז צעקתי עליה כאילו בשוק: "אלאניס מוריסט לא שרה את טאנק יו?!?! לא יאומן" ואז קמתי ): יש בי צדדים מגניבים :) חחחחחחח, שתפו אותנו גם בדמיונכם המפותח!!

מלכוש

New member
אני חלמתי

שיוצא הדיסק ואני רצה לקנות אותו והעטיפה ממש מוזרה הכל בזהב כזה... (בלע) ורואים את אלאניס שוכבת על הצד ומסתכלת על משהו ואני כ"כ שמחתי בחלום!! חחחחח

למעלה