אוףףףףףףףףףףףףףףף

אוףףףףףףףףףףףףףףף

איך שאני נבהלתי עכשיו הילדים במיטות, תומר כבר ישנה ופתאום אני שומעת את ניתאי בוכה, ניגשתי לשם ואני רואה תפוס מהצוואר בין הסורגים של המיטה זוכרים שאמרתי לכם שהמיטה שלו נשברה במעבר, אז עכשיו לגמריי ובנתיים אני מחברת את החלקים עם סדינים עד שאני אשיג מיטה אבל מחר על הבוקר אני מתחילה לחפש לו מיטה כמו בן אדם, לא רוצה שחלילה יקרה לילד שלי משהו בגלל איזו מיטה בת 300 מזל שראיתי בזמן, כולי רועדת עכשיום מי אמר שהחיים קלים?

ר של ניב

New member
הנה סיבה להעמיד את הX במקום

אולי במקום לחגוג ילך ויקנה לבן שלו מיטה נורמלית?
מיד ללכת לחפש לילד מיטה חדשה. את צריכה מיטת תינוק או מיטת נוער? ראיתי בבניין שלנו מודעה על מיטות כחדשות למכירה, אם את רוצה לאני אברר לך תשלחי לי מסר בנושא

סול33

New member
בקשי מהאבא שלו שיקנה לא מיטה

אני לא מבינה לאבא לא אכפת כלום? סליחה שאני חוצפנית.

12אניהיא

New member
חה חה......

אבא של הפישפשון זמר גדול ועסוק, אין לו זמן ללכת לקנות מיטה הוא מצא אשת חייל
שאותה מעניין רק היא עצמה... אז מה אם לילד אין מיטה? שישן על הריצפה.....העיקר לאבא ולאשת חייל לא חסר כלום.

סול33

New member
נשבעת לך שקשה לי להאמין

לאבא לא אכפת שלבן שלו יש מיטה שבורה.? במקום ללכת בבוקר לעבודה שילך לקנות מיטה.

12אניהיא

New member
זהו שהוא לא.....

קם בבוקר לעבודה....הוא ישן!!!!! יו ואני חשבתי שיש אנשים שאם יש להם בן יחיד הוא הופך להיות אלוהים.... או לפחות איזה נסיך.

סול33

New member
ישן? איך אפשר לישון?

כשהוא יודע שלילד שלו חסר משהו. כנראה שהוא לא מהעולם הזה. סליחה שאני אומרת אבל אחרי כל הסבל עם חמתי. אני יודעת שאם בעלי יודע שחסר לילדים משהו. הוא היה מוכן למות ושלא יהיה חסר כלום. כנראה שהגרוש של פנינה באמת לא בן אדם . כנראה שבאמת הוא בהמה.

מעניין שאת לא " מתערבת "

ענת כ"כ חבל שפעם אחת פנינה היא זבל בשבילך ופעם אחת את מפרגנת לה הגיע הזמן שפשוט תחליטי!!! רק את לא יודעת אבל אחותך הנחמדה לא עידכנה אותך שדורון כן היה מוכן להשתתף בקניית המיטה לניתאי הוא לא הפקיר ולא יפקיר את ילדיו את זה היא לא מציינת מרוב שהיא מתבכיינת לכולם ומאד מתאמצת ליצור לו תדמית שלילית בכל אופן וצורה.כנראה ש"התמיכה " שהיא מקבלת ממלאת אצלה חסך מאד גדול ומשמעותי . דבר שני אחותך הנחמדה ואליהו ועזרא וסימה " המתורבתים " בלשון המעטה הפכו לאלימים ותקפו את דורון ושברו לו את הדלת ברכב גם את זה תצדיקי שאחותך " מסכנה " ? היא לא מסכנה במובן שהיא מציגה את הדברים אלא מסכנה שהיא כזאת גועל נפש של אדם שגם מסית את הילדים ואני מצטטת את דיברי תומר "אמא אמרה שאת מזדיינת " וגם מעיזה להתנהג ככה לעיני הילדים שהיא מנסה שוב להציג את עצמה כאמא המושלמת שכ"כ אכפת לה מהילדים שלצערנו זה לא כך אלא הפוך לצערנו הרב הקנאה מעוורת את עיניה וחבל שהילדים צריכים להחשף לכל הרעל והרוע הזה . אני מאד מקווה שאת בתור אחותה שמאד "מפרגנת "לפתע שכמה ימים קודם ציינת " היא מוכרת ילדים " ואני מזכירה לך את סיפרת לי שהיא הולכת להיות אם פונדקאית וצירפת לי קישור לפורום ולהודעה הזאת שלה בעיניין אני מקווה שתוכלי להשפיע עליה ללכת לטיפול כי מצבה בכי רע ושלא יתדרדר כי רק הילדים ניזוקים ואת הנעשה אין להשיב מה שניתן היום להציל בטיפול מחר כבר יהיה מאוחר מדי . לסיום ענת נסי להשפיע עליה לטובתה האישית שתלך לטיפול זה לא בושה .

mother of

New member
אל תצפי לכלום מאבא שלו

כי אי אפשר לחנך מאניאקים וטוב שנפטרת ממנו. הוא לא ידאג לילד למיטה. הוא לא ידאג לילדים לכלום. הוא ידע לעשות אותם - ולהעלם. (דרך אגב, יש גברים כאלו. אבא שלי ידע לעשות שלושה ילדים ואח"כ לברוח לארה"ב כדי לא לתת לאמא שלי גט ולא לשלם לה מזונות). אבל הנקמה הכי גדולה שלך זה שהוא יראה שאת מ ס ת ד ר ת בלעדיו. שאת בונה את החיים שלך ושאת לא צריכה ממנו טובות. תשמרי על קור רוח עד כמה שאפשר. זה מאוד קשה לגדל שלושה ילדים קטנים לבד - אבל החיוך שלהם זה התגמול הטוב ביותר. והמאניאק ה-X הזה (שבאמת צריך לעשות עליו X) רק מפסיד מההתנהגות המגעילה שלו.

למעלה