אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

eclipse angel

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

די כבר נשבר לי מהכל... אני לאאאאאאאאאאאאאא סובל את האחים שלי!!! נמממממממממממממממממאס לי מיום שישי!! שונא אותו ואת שבת לא יכול יותר זה סיוטטטטטטטטטט!! שונא שונא שונא את שבת!!!! מגעילה....דוחה... נמרחת...ארוכה... אני רוצה לברוחחחחחחחחח רחוקקקקקקקקקקקקקק רוצה שיהיו לי חברים טובים.. ידידים טובים... בייחוד חבר שאני אאהב אותו... רוצה להנות.. אוףףףףףףף ואני פשוט לא יכול
------------------------------------------------ מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה- רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה

יודיX3

New member
הייי הרגע שמתי לב שגם כתבת פה

את ההודעה הזו. אני כל כך מזדהה עם התחושה הזו לגבי שבת בבית- כי זה יכול להיות נורא נורא מעיק. בגלל זה אני לא בא הביתה כל שבת, והתחלתי להרגיל את ההורים של בכך. ההורים שלך יודעים עליך או שאתה בארון?

eclipse angel

New member
אממ....

רישמית לא... אבל אני לפעמים אומר כדי לעצבן או כדי להשתיק את אח שלי (שה"קללה" שלו נגדי זה "הומו") שאני הומו אבל אל בגלל זה אין לי חברים\ידידים אלא בגלל שאני בבית ספר קטן, כיתה קטנה ובאמת שלא מצאתי שם מישהו\מישהי שאני באמת יכול לסמוך עליו ושיהיה בתור ידיד של אחר צהריים וכו' וחוזר הבייתה? אתה בצבא או משהו כזה? מקווה שהשבת תעבור מהר... ירדן

יודיX3

New member
לא... אני סטודנט

אבל אני לא נמצא הרבה בבית כי זה נהיה מעיק. אבל אני כן מקפיד לשמור על קשר עם הבית ומטלפן ומגיע הביתה לסופשי"ם (לא כל סופ"ש.. )הרגע ראיתי שאתה בן 16 ואני מבין שזה אולי מוקדם בשבילך לצאת מהבית, אבל תתעודד. בשבת אתה יכול לקרוא, לישון כמובן... כשאני בשבת בבית ההורים אני ישן רוב הזמן :)

BabyBoy1

New member
כן מכיר את זה ../images/Emo4.gif

אולי פשוט תנסה למצוא דברים שיעבירו לך את השבת... אנחנו למשל משחקים רמי
אתה יכול ללכת לבני עקיבא אתה יכול לישון
או כל דבר אחר שאתה אוהב שמעביר את הזמן... ופשוט תנסה להכיר יותר חברים, אם זה בבית ספר, חוגים, או באינטרנט.

eclipse angel

New member
האמת??

בזמן האחרון אני כן מנסה להירדם, למרותש אני לא ממש טיפוס שאוהב לישון... אז אני מנסה לקרוא ספר משעמם- "הלקברי פין" ממש כמו לקרוא בתנ"ך (ותאמינו לי שזה מעצבן לקרוא כל הזמן "והחלטנו" "וישבנו" ו-"וקראנו" וכו') וזו ההזדמנות להתנצל על שאני חוזר על המילה "באמת" חחחח סולחים? ירדן

אני אהייה חברה שלך!../images/Emo24.gif

זה פשוט נורא שבגלל שאתה בשבת בבית אתה מתחיל ממש לשנוא אותה! אולי תלך לדודים עם המשפחה או משו ותוכל להעביר את השבת עם בן דוד בגילך או משו כזה.. אבל רחמנא ליצלן! לשנוא את השבת! שים לב לדברים שאתה מוציא מפיך! אם אתה רוצה תשלח לי הודעה לאייסי- 261263542 ואני כלכךךךךךךךךך יודעת איזה מעצבן זה להעביר שבת עם אחים מעצבנים! תחייך העולם יפה!

eclipse angel

New member
חחחח תודה....

אז אני אומר במילים עדינו.. השבת זה לא היום שאני הכי אוהב בשבוע :) ירדן

למעלה