אוףטופיק. מנקה

ענבים2

New member
אוףטופיק. מנקה

שלי עדבה ומחפשת חדשה. אבל, מה פתאום הן דורשות 50 שח לשעה. ועוד היא אמרה לי שכאן (באזור מגורי) היא דורשת 50 אבל במרכז משלמים לה 70 שח לשעה. משהי משלמת סכומים כאלו מטורפים למנקה?

פישים

New member
50 כולל הכל (+10 ש"ח כולל כי הנסיעות התייקרו

היא מדווחת כעצמאית. אז אולי היא לא כ"כ יקרה?

כן אני. אבל זה כולל גם את הנסיעות

שלה. למרות שבזמן האחרון אני כבר מעדיפה לנקות לבד (ושונאת את זה) כי פשוט אף אחת לא מנקה כמו שצריך. בפעמיים הראשונות הן מתהלבות מראות לך ואח"כ מזלזלות...

דנה561

New member
לא

אצלני איזור המרכז 45 שח לשעה פלוס 10 שח נסיעות (ודרך אגב היא ישראלית) אני יודעת שיש כאלה שמבקשות חמישים על שבעים עוד לא שמעתי

ExNewYorker

New member
שלא תספר לך סיפורים. אני בת"א וכן זה 50 ש"ח

לשעה פחות או יותר. ממש לא 70 ש"ח. לא מכירה אף אחד שמשלם כל כך הרבה בת"א!

פישים

New member
את מרוצה משלך?

יש לה זמן? אני שוקלת לעבור לפעם בשבוע ולא מחבבת מספיק את שלי כדי לראות אותה על בסיס שבועי. מה גם שלכל אחת (ואחד - המנקים היותר חביבים עלי בעבר היו גברים), יש יתרונות וחסרונות אחרים וחשבתי שגיוון יוסיף לניקיון ולסדר.

ExNewYorker

New member
היא מעולה!!!

כבר שתי חברות שלי לקחו אותה - ושתיהן מברכות אותי
היא תמיד עושה לי "הפתעות": ארון מטבח מסודר, מקרר נקי וכו'. מקפלת כביסה כמו חיילים! רשמי לי מייל כאן באתר ואשמח לתת לך את הטלפון שלה את בת"א נכון? לא בטוחה אגב שיש לה זמן...

אני שילמתי 45 לשעה+נסיעות

עד לפני שלושה חודשים. כרגע אין לי מנקה אבל אם אלו המחירים - לא תהיה לי עוד הרבה זמן........

אז אני אמשיך לנקות לבד

כמיטב יכולתי . האמת שאני אוהבת לנקות (טוב, נו ... חוץ מאבק שזו העבודה הפחות חביבה עלי מעבודות הניקיון) ואת התוצאות, רק שפיזית אני לא יכולה לעבוד חמש שעות רצוף בניקיון ולכן מחלקת את העבודה וזה מבעס אותי. אחרי שעתיים וחצי אני כבר מתעייפת אז יש דברים שעושים בשוטף כל פעם ויש דברים שאני עושה אחת לארבעה שבועות או בין לבין.

גם אני משלמת 50

אבל הספציפית שיש לי עכשיו שווה את זה לגמרי (בניגוד לקודמת שביקשה 50 ולא עשתה כלום, אבל גם יותר מהאחת שלקחה 40 והייתה בסדר). כל כך שווה את זה שאפילו הגדלתי לה את הנסיעות כך שבדרך חזרה תוכל לקחת מונית ולא תברח לי (היא כבר הציעה שאני אקח חברה שלה במקומה כי לוקח לה המון זמן להגיע הביתה).

50 ש"ח כולל נסיעות

לא בת"א, אבל כן במרכז (איזור השרון) מאיפה הביאה את ה-70 ש"ח? ממש לא.

באותו נושא - יש לך מנקה מוצלחת?

אמא שלי מחפשת מישהי בנרות. המנקה שלה חלתה ולא ידוע מתי, ואם בכלל, תוכל לשוב לעבודה אמא שלי לא מסוגלת לנקות לבד וזה מאד קשה. אם את מכירה / יודעת על מישהי אשמח אם תשלחי לי מסר

שלי מעולה אבל תפוסה לגמרי

עובדת רק בבקרים... ניסיתי לשדך אותה לחברה מהאיזור, אבל לא ניתן... מלאה לגמרי.

למעלה