אוסקר

I n n u e n d o

New member
../images/Emo41.gifאוסקר תשוקות v2../images/Emo41.gif

כמו שהיה לנו שנה שעברה אותן קטגוריות והמון מועמדים חדשים
חשוב לקרוא
הוראות הצבעה
באמצעות שליחת מסר אלי בלבד
הצבעה שתכתב על פני הפורום תמחק ולא תחשב תשתדלו לשלוח את הצבעות במסר
שיטת הצבעה: לכל מועמד יש מספר משלו בתוך הקטגוריה שהוא מועמד לה יש לכתוב את הקטגוריה ולמתחת את המספר של המועמד שאתם רוצים לבחור בו לדוגמא: שחקן השנה - 4 שחקנית השנה - 3 מובן
אוקי...אז..נצא לדרך.....
והמועמדים הם:
שחקן השנה
1.גיילן גרינג - לואיס לופז-פיצג'רלד 2.טראוויס שולדט - אית'ן וינת'רופ 3.כריסטופר דאגלס - אנטוניו בריאן לופז פיצג'רלד 4.ג'יימס הייד - סם בנט 5.בן מסטרס - ג'וליאן קריין
שחקנית השנה
1.אנדראה אוונס - רבקה הוצ'קיס 2.לינדזי קורמן - תרזה לופז-פיצג'רלד 3.קים ג'ונסטון אולריך - אייבי קריין 4.דינה רייט - קיי בנט 5.ג'ולייט מיילס - טאבית'ה לנוקס.
שחקן המשנה
1.ג'ק קרייזמינץ' - ג'ון הייסטינגס 2.ויקטור מקיי - דוק 3.ג'וש ראיין אוונס - טימי 4.ברוס מייקל הול - ריס 5.ג´סטין קרול - דיוויד האסטינגס
שחקנית המשנה
1.ג'ייד הארלו - ג'סיקה בנט 2.מריאן מאורלאילי - נורמה 3.כריסטי פאריס - סימון ראסל 4.מולי סטנטון - צ'ריטי סטנדיש 5.אווה תמרגו למוס - פילאר לופז פיצג'רלד.
הפתעת השנה
1.שרידן "מתה" 2.זעמה של פילאר 3.דיוויד האסטינגס "נשוי" לגרייס בנט 4.בריאן הוא אנטוניו 5.תרזה התחתנה ונכנסה להריון מג'וליאן.
תמימת השנה
1.סם בנט 2.ג'ון האסטינגס 3.תרזה לופז פיצג'רלד 4.מיגל לופז-פיצג'רלד 5.צ'ריטי סטנדיש.
סצינת השנה
1.שרידן ולואיס עוברים אחד ליד השני ולא נפגשים 2.ה"חתונה" הכפולה 3.אית'ן מגלה את הכל על תרזה 4.אייבי נופלת מהמגדלור 5.ג'וליאן נורה ונזכר ברגעים בחייו.
רע השנה
1.תרזה לופז-פיצג'רלד 2.רבקה הוצ'קיס 3.אייבי קריין. 4.קיי בנט 5.אליסטר קריין
יציאת השנה
1.זומבי צ'ריטי מדברת כמו פרחה. 2.רבקה וג'וליאן יורדים מחופשים לסבא אלפיים ותינוק אלפיים במסיבת השנה החדשה. 3.טימי הופך לילד אמיתי. 4.ג'וליאן שם לאייבי את הדלי על הראש 5."כוחות משולש ברמודה"

I n n u e n d o

New member
../images/Emo2.gif נעלמה לי קטגוריה

אוקי הנה היא שוב:
הדמות החדשה של השנה
1.אמיליה מרשל - ליז סנבורן 2.כריסטופר דאלס - אנטוניו בריאן לופז פיצג'רלד 3.ג'סטין קרול - דיוויס האסטינגס 4.ג'ק קרייזמינץ' - ג'ון הסטינגס

dark warrior

New member
חלאס

אני הצבעתי ראשון
איך שההודעות נפתחות הדורין הזאת שולחת לי קישורים
|צוחק|

I n n u e n d o

New member
קדימה אנשים../images/Emo70.gif

להצביע
מי שלא הצביע מוזמן להצביע קדימה התוצאות יתפרסמו ביום ראשון

למעלה