אוסקר!!!!!!

רולדההה

New member
אוסקר!!!!!!

שר הטבעות לוקח 11 פסלונים מוזהבים של שרת האקדמיה!!! מיסטיק ריבר- שלושה פיסלונים אבודים בטוקיו פסלון אחד על התסריט קולד מאונטן- פסלון אחד לרנה זלווגר ושר הטבעות- 11 פסלונים מתוך 11 מועמדויות!!!!!!!!!!!

פרפר15

New member
../images/Emo46.gif מבריזן מעצבן../images/Emo46.gif

אבל היה יפה בילי קריסטל ממש מצחיק ושר הטבעות שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט איזה חמוד פיטר ג'קסון היה יפה מאוד היה גם שווה להיתעורר בשביל זה גם שנה הבאה אני יתעורר

פרפר15

New member
אוף לא ידעתי

לא נורא ההוביטים מספיקים לי ואין וליב ופיטר אבל אני הכי אוהבת אותו בארועים כי הוא מחייך הרבה

love angle

New member
נכון..../images/Emo95.gif

ההוביטים היו מסטיקונים ממש חמודים!!! וליב, אני מה זה חולה עליה, אבל היא הייתה קצת חנונית בטקס..

אני ראיתי את כל הטקס

קמתי ב-3.00 איזה חתיך ג'וני דפ....(רק בטקס) היום היה לנו טקס הכתרה ל"רבנית פורים" (אני בביה"ס דתי) והיא קובעת את החוקים החוקים הם: 1.מותר לאכול בשיעור מה שרוצים 2.ההפסקה תאורך ב-5 דקות (25 דקות) 3.מותר לתלמידה לאחר ב-5 דקות (30 דקות) 4.אם המורה מאחרת ב-5 דקות השיעור מתבטל 5.לכל כיתה יש זכות לקבל שיעור שמש (אין לי מושג מה זה) 6.ביום שליש חט"ע לבוא עם חולצות אדומות וקוקיות 7.אין ש.ב מבחנים או בחנים 8.ביום רביעי המורה י:חט"ב לבוא עם דובי ונעלי ביתצריכה להביא לכיתה עוגה שהיא בישלה בעצמה (לא קנויה) 9.ביום רביעי הרב והסגנית יחלקו מסטיקים לכל הביה"ס 10.הכניסה לחדר מורים לשמיניסטיות בלבד (כיתה י"ב)-חוצפניות!!! וגם מחר יש לנו סעודה והמורות משרטות אותנו!!!

karin byrne

New member
אני לא ראיתי....

לא יכולתי להרשות לעצמי להישאר ערה בגלל המבחן המפגר שהיה לי היום באנגלית...אבל קמתי בדיוק בזמן לראות ששרליז ת'רון המדהימה זכתה בפרס השחקנית הכי טובה...איזה חמודה היא....באמת מגיע לה לזכות...וכמה דקות לפני שהכריזו על שר הטבעות חברה שלי(שבמקרה היא גם שכנה שלי)באה אליי וכשראינו ששר הטבעות זכה היא קפצה עליי בצעקות וחיבוקים....חחחחח....נדהמתי מזה ששר הטבעות לקח את כל הפרסים בקטגוריות שהם הוא היה מועמד,זה ממש מגניב...והתבאסתי שג'וני דפ לא זכה בפרס השחקן הכי טוב....אבל לא נורא...וד"א אלייז'ה וההוביטים היו מזה חמודים... ועוד משו...איזה כיף לך....הלוואי עלינו לאכול באמצע השיעור...או שלא יהיו ש.ב מבחנים ובחנים...איזה כיף לכם....

גם לי היה היום מבחן בהיסטוריה

אבל לפני ההכתרה איזה באסה.... לא ידעתי כלום!!!!!! אוףףףף טוב מה אכפת לי....(חחחחח) המורה תעשה מבחן חוזר!!!

love angle

New member
זה היה../images/Emo95.gif

טקס מושלם!!!!!!!!!!!!!!
מה זה נהינתי!!! בהתחלה קמתי בשתיים כדי לראות את ה"רד קרפט", ואז ראיתי כמה אנשות בקושי לבושות, אז העדפתי לחזור לישון:- ואז קמתי שוב בשלוש, וראיתי את כל הטקס!!!! איזה מזל ששכנעתי את ההורים שלי לשים לי את הטלוויזיה בחדר כשעברנו דירה.. אחרת הייתי צריכה לקום ע-ד לסלון ולקפוא שם בקור.. ככה פשוט נשארתי לי במיטה
חחח וחברות שלי לא האמינו לי שנשארתי ערה לגמרי, וחברה שלי תארה את זה ככה: "בטח היית כזאת מנומנמת עם עיניים חצי עצומות חצי לא, וכל כמה רגעים כזה התיישרת בפתאומיות ואמרת- אורלנדו!"
זה היה פשוט קורע, אבל בהתחשב בכך שהוא בכלל לא היה..
=) =) =)

מה זה אנשות?

בשבת שאח שלי היה בבית כנסת עם אבא שלי ואמא שלי קילחה את האחיות שלי אז לקחתי ת'טלוויזיה של אח שלי לחדר שלי והוא קיבל א המערכה (היא עובדת רק על קלטות) טוב קבלו תמונה>>>>>>>

אופסססס.....

הייתי בטוחה שלא שלח לי בפעם הראשונה! (אני קרובה מאוד להריגת המחשב הדפוק שלי!)

OB4ever

New member
זה

ממש לא בסדר מצידכן..אני כל חצי שעה באתי לפורום מ1 בבוקר ועד 7 ועדכנתי למענכן ואתן בכלל לא הגבתן..

love angle

New member
נכון../images/Emo95.gif

זה באמת לא בסדר.. סליחה!
ותודה רבה רבה על כל העידכונים!!!!

LiNKiNPaRKiT

New member
לי היה בספרות...

אבל לא באתי לבצפר!...:) מישו יודע אם יהיה שידור חוזר?

למעלה