אוסקר שמוסרק....

Johnnit

New member
מה זה משנה...

הוא לא פה כדי לשמוע את זה... חוץ מזה שהשם האמיתי שלו זה ג'ון. ג'ון כריסטופר דפ השני אם אני לא טועה.

אם היית שומעת את הראיון שלו

אצל האוורד שטרן היית מבינה הוא לא אוהב שקוראים לו ג'ון, הוא כל החיים שלו נקרא ג'וני ומעדיף את זה ככה. גם בראיון שלו שקראתי לאחרונה הוא אמר שהוא לא מוכן שיקראו לו ג'ון כי ג'ון זה אבא שלו. וזה לא משנה אם זה השם האמיתי שלו אני מכבדת את רצונו גם אם הוא לא פה לשמוע אותי. בשבילי ג'ון זה אבא של ג'וני

ו-גם

את הדמות של סאנדס הוא ביסס על דמות של איזה שמוק (במילותיו של ג'וני) שלטענתו התעקש לקרוא לו ג'ון כשכל האחרים קוראים לו ג'וני ולא משנה מה הוא המשיך לקרוא לו ככה I rest my case

אני גם ראיתי את הסרט...

ותסלחי לי (אבל זאת דעתי) סרט על הפנים! (כמו שאחת הבנות פה כתב כבר) את כל הסרט ראיתי בההרצה (לא מלשון להעריץ מישהו אלה מלשון רץ) מרוב שיעמום! וחוצמזה, בקושי מראים אותו שם! למרות שמתאים לו להיות אישה, כן הוא היה ממש חתיכה... אבל זבל של סרט! ממש בזבוז זמן! ואני עוד קניתי אותו את קולטת?! ורצתי מהר להחזיר אותו בחזרה לחנות... הקיצר: לא אהבתי ב כ ל ל !!

Johnnit

New member
אני לא אהבתי את הסרט

אהבתי רק את הקטעים עם ג'וני.... פחחח באמת קנית סרט שהוא מופיע בו רק בכמה קטעים קצרים?

לא.....

קניתי את כל הסרט! מה זאת אומרת רק הקטעים של ג'וני? לא, את הכל ראיתי עם השחקן הגיי הזה שמספר על עצמו וכל זה.... אבל כמה כבר רואים את ג'וני בסרט? אולי 5 דקות לא יותר. אז מה הקטע??? ובכלל התוכן של הסרט משעמם משהו פחד!

לפני רגע אמרת שאהבת...

אני זאת לא הפעם הראשונה שראיתי את הסרט ומה אני יכולה לומר זה סרט מאוד טוב, מאוד מרגש ואני יכולה להבין למה לא אהבתן אותו זה סרט כבד וקהל היעד שלו הוא אנשים יותר בוגרים מי שרואה אותו רק בשביל ג'וני חבל למרות שג'וני דופק שם חתיכת הופעה בקטעים הקצרים שלו אחח ויקטור... ובונבון אהובתי

Johnnit

New member
זה היה סרט בסדר...

קצת משעמם... אבל אהבתי בעיקר את הקטעים של ג'וני. לזה התכוונתי קודם

chompi2

New member
יאוו השר הטבעות הזהה

כל הזמן שר הטבעות מה כל כך מעניין בסרט משעמם של אלף שעות??? ארר ואיזה חמוד ג'וני היה שם!! הסתפר לו אבל היה לו איפור כחול?!?!

chompi2

New member
אוי והתכוונתי

שר הטבעות כאילו כל הזמן שזכה ב11 פרסי אוסקר לכל מה שהוא היה מועמד! ארר

בונבון וויקטור הם דמויות נפרדות

ג'וני מדהים כאישה כמעט יותר מאשר שהוא גבר... כמעט
הוא היה כל כך יפה אתמול שכמעט חטפתי התקף לב בו במקום ובראיון שלו הוא הודה על היותו מועמד והכל :) היה ממש מצחיק היה קטע שהראו את כל המועמדים והוא לא שם לב שמצלמים אותו איזה שעה ואז הוא ראה והתבייש וציחקק :) האמת הוא היה כל כך מאושר שהוא לא זכה שהייתי בטוחה שהוא עוד רגע עולה לבמה ומחבק את שון :| בחיים שלי לא ראיתי מישהו שמח ככה וטוב שוונאכסה לא לבשה וילון...

חחח כן זה היה מצחיק איך..

שראו שהוא הרגיש הקלה כשהוא לא זכה ועלה לו חיוך ענקי על הפנים. אם טוב לא אז שיהנה
. ונסה מתלבשת גרוע. להפנים.

p o p p e t

New member
איזה ראיון???

על איזה ראיון את מדברת? מתי ובאיזה ערוץ הוא היה ? ובכלל מה נאמר שם?????????????

למעלה