אוסקר שמוסרק....

Johnnit

New member
אוסקר שמוסרק....

דבר ראשון- כל הכבוד לשר הטבעות שיחקו אותה בענק ומגיע להם. דבר שני- ראיתן אתמול "כשהלילה נופל"??? אני עדיין בשוק! הקטעים עם ג'וני היו פשוט מהמהים אני לא יכלתי להוריד את העיניים מהמסך! הוא היה משגע! אבל לא הבנתי משהו...הבון בון הזאת והמפקד בכלא (שהוא גילם את שניהם) זה אמור להיות כאילו אלו שתי דמויות שונות או שעשו את זה בכוונה..ושהבפקד הזה הופך להיות בון בון בזמנו החופשי?

ThE pEt RoCk

New member
איזה עוד סרטים היו מועמדים?

ואיזה כיף!!!!! סוף סוף סרט של (לא "של" אבל בכל מקרה) ויגו קיבל קצת הערכה!!!! עכשיו מרוב אושר אני מתחילה לשיר על הבית של פיסטוק... אכן כן זוהי מחלת נפש...

WallFlower

New member
חחחח אבל היה נחמד!

הוא הסתפר והוא נראה ממש טוב...ואימא שלו ואחיות שלו היו שם! לא?...

WallFlower

New member
תמונות!

אני מקווה שהתיאור זהה לקישור...אני לא זוכרת מה שמתי איפה... עם ונסה ?- אני לא זוכרת...:-d ראש? עם אימא? השיער
, רק חבל שהוא לא בא עם חליפת הפסים...

Johnnit

New member
בתמונות האלו הוא לא נראה משהו

אבל זה בטח רק בתמונה....אני אראה כבר את הטקס בשידור החוזר ביום שישי או חמישי....צריך לבדוק...

Johnnit

New member
חחחחחחחחחח התספורת התספורת...

ראיתי עכשיו קטע מהשטיח האדום וראו את ג'וני... התיספורת התיספורת...טוב זה בטח יפה לו בלי ג'ל... זה דומה לתיספורת שהייתה לו בדוני בראסקו...

moran14h

New member
אני ראיתי

והיה לי מגעיל! ממש שנאתי את הסרט (וגם את הקטעים עם ג'וני) ורק לקראת הסוף שמתי לב שזה מוגבל לגיל 18(ובצדק) אבל חפיף. איכס לא היתה בכלל צנזורה וזה היה משעמם תחת ומגעיל. ובקיצור ממש אבל ממש לא אהבתי ואני ממש מצעטרת שראיתי את זה ..סתם ביזבז לי שעתיים מהחיים!

רגע?!

לא ראיתי את הסרט כי יש לי יס ואין לי ערוץ 4 וחברה שלי שהקליטה לי אמרה לי שהוא מופיע רק איזה 5 דקות...

Johnnit

New member
אני אהבתי...

הוא היה כזה סקסי! ובקטע שהוא היה מפקד בכלא הוא היה ממש מצחיק

יש לי כמה דברים להגיד בנושא...

א. למה ג'ון ג'ון לא זכה?!!?! אני רותחת מזעם!
ופנייה אישית לג'וני: ג'ונילה, אם את קורא את ההודעה הזו (תרגעו, אני יודעת שהוא לא יכול לקרוא אותה, אז אל תעלו עליי...) תקשיב טוב: מה זאת התספורת הזאת?! אלוקים ישמור! תחזור לשיער הקודם שלך ומיד! (אני מתכוונת לשיער שאתה מתפאר בו ב"חלון סודי") שם אתה נראה סקסי וחמוד כל כך!! אתה מהמם עם השיער הבלונדיני!! והתספורת החדשה שלך לא מתאימה לך כלל וכלל! אז אני בכל אופן ממליצה לך ללכת לספר מיד! ולשנות את התספורת!

דידוש2

New member
ראיתי את כל הטקס

ואיזה חמוד הוא היה שם המנחה כל הזמן דיבר עליו והראו אותו מלא והוא היה כזה ביישן ודווקא מתאים לו ככה השיער אני לא אומרת שזו התספורת הכי יפה שלו אבל התאים לו. שר הטבעות שיחקו אותה בגדול כל המועמדויות שלהם זכו אבל לפי דעתי שודדי הקאריביים היו צריכים לזכות על האיפור. אבל זאת רק אני ואני לא חלק מהאקדמיה (חבל מאוד)

lovecrime

New member
איזה ממי

יבורך הספר שלו....וואי איזה תספורת מדהימה היא עושה לו רק טוב.... לא הייתי מופתעת שהוא לא זכה כי האוסקר זה קריטריונים שונים.....אבל בכל זאת הייתי שמחה ששון פן זכה. וואי אבל רק לראות אותו שם אלוהים איזה מדהים הוא

את ממש צודקת!

התספורת הייתה ממש יפה... (תודה לספר של ג'וני, סתם) ונסה נראתה ממש נורא... מה זה הלבוש הזה לעזזל? מה קורה לה? טוב שג'ון ג'וני בא לאוסקר לפחות... חשבתי שהוא לא יבוא - ( ביישן... )

למעלה