אוסקר פיטרסון

איתמר ש

New member
אוסקר פיטרסון

הייתי בחנות דיסקים ורציתי לקנות דיסק ג'אז לפסנתר. זכרתי במעומעם את שמו של אוסקר פיטרסון כנגן של מס' קטעים יפים מאוד ששמעתי בתכנית 'כל הגאז הזה' (של דני קרפל בגל"צ), ולכן בחרתי תקליט שלו. כיוון שהייתי בלחץ זמן, לא האזנתי בחנות למס' דיסקים שלו, כמו שהייתי רוצה לעשות לפני שאני בוחר, אלא לקחתי מהר אחד מהם, שנקרא: Night Train: The Oscar Peterson Trio עכשיו כשאני כבר בבית, רגע לפני שאני פותח את עטיפת האל-חזור של הדיסק, רציתי לשאול: האם עשיתי טעות ובחרתי דיסק מהפחות טובים שלו, כך שעדיף לי להחליף לאחד אחר, או שמא בחרתי דווקא בתקליט מוצלח? אודה לתשובתכם
יום עצמאות שמח!

idish11

New member
אוסקר פיטרסון-night train

בוקר טוב, אתה יכול לראות תשובות לשאלתך ב-Walla

FABER

New member
לכבוד הבקשה שלך עשיתי בירור קצר

ועלה בחכתי אתר דיי מעניין ומקיף על אוסקר פיטרסון, בו אתה יכול להאזין לקטעי מוסיקה מכל הדיסקים שראו אור עד היום אז לפני שאתה פותח את עטיפת האל-חזור יש באפשרותך להיתרשם בקצרה מן המוסיקה. האתר הראשון הוא אתר ספציפי של אוסקר השני הוא יותר כוללני ומכיל מגוון רחב של אמנים מכל הסוגים והמינים, גם שם יש באפשרותך להאזין בקצרה לכל דיסק שתחפוץ (בערך 30 שניות לכל שיר)

numerw

New member
שמח לראותך שוב בין דפי הפורום.

לאן נעלמת לנו פייבר? בכל מקרה,אני לא יודע על הדיסק שיש לך אבל אני יודע על דיסק שיש לי של אוסקר פטרסון טריו עם סוני סטיט וזה אחלה דיסק. sonny stit sitting in with the oscar peterson trio. סבבה של דיסק

FABER

New member
רק בכדי לספק לך את הסקרנות

החלטתי שאני צריך הפוגה מכל הבלאגן פה אז תפסתי את הטיסה הראשונה לאתונה (טוב נו לא ממש הראשונה היתה לי שביתה ביום הטיסה) יופי של מקום שמש מצויינת בחורות נאות מוסיקה יוונית סופלאקי דיוטי פרי (ישראלי או לא?)

FABER

New member
נחמד לראות שעוד זוכרים אותך :)

ואכן אין כמו לשוב לחיי היום יום אל אותה פינה בארץ.

למעלה