אוסקר ב-
אנשים

אוסקר ב-../images/Emo43.gif אנשים

תמיד רציתם לדעת מה באמת קורה מאחורי הקלעים של מערכת הפורומים? באירוע ייחודי ומרגש תתארח ביום ראשון הבא 'הנהלת הפורומים' בפורום מיץ תפוזים. זה הזמן להעלות את כל מה שתמיד רציתם לדעת אך לא העזתם לשאול! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=944&msgid=94526487
לקראת טקס האוסקר שייתקיים הערב בארה"ב, פורום עולם הבידור והזוהר מזמין אתכם לספיישל מיוחד שכולל את רשימת שמות ותמונות המועמדים, המועמדויות וכמובן תמונות מהאירוע עצמו. רוצים להכנס לאקשן? הכנסו כבר עכשיו לשרשור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=624&msgid=94509775

Nimrod121

New member
הצבעתי לה 10 פעמים.

על כל פנים, תחשוב. זו כניסה חדשה. לא כל הכניסות החדשות גבוהות כל-כך. תתעודד, ותראה שלאט לאט היא תתפס למקומות גבוהים יותר.

מור נוה

New member
נצל"ש איזה חלום מוזר חלמתי..

סתם רציתי לשתף אותם.. היה מפגש מעריצים עם קרן בבית שלה. ואז הגעתי אני ועוד חברה לבית שלה והיא גרה בארמון כן, ארמון ארמון. בקיצור היו מלא מלא אנשים. והיה פארקים,גינות וכדומה כמו שיש בארמונים. ואז נערך המפגש והוא היה במקון ענק כזה כמו אצטדיון וכולו היה מלא מעריצים וקרן ישבה במרכז כמובן לבושה כמו מלכה בגדים כאלה ישנים וזה, היא ישבה על כסא כזה ענק מלכותי והיה לה
על הראש. ואז היא שרה קצת ואז עברו לחלק של שאלות והרבה הצביעו וקרן ענתה לכולם וגם הזמינה כל אחד ואחד להצטלם איתה ולדבר איתה. היא היתה ממש מתוקה וחיבקה כל אחד.. בקיצור נראה לי שהחלום שלי הוא קצת מוזר.. אתם לא חושבים ככה? אבל מצד שני היא באמת מלכה והיא ככה מתייחסת באמת בהופעות. איפה יוסף פותר החלומות?

shir828

New member
../images/Emo6.gif חלום מגניב!

אני אנסה לחלום עליו בלילה... הוא בטח יפה... אני אוהבת חלומות יפים><

את לא שפויה../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

למרות שגם אני חלמתי לא מזמן פעם ראשונה עליה
לא שאני זוכרת משהו .. יכול להיות שהיא סתם הופיעה לי בחלום .. זה קורה לי המון,בלי קשר

נעה 124

New member
אם כבר מדברים על חלומות מוזרים....

לפני כמה ימים חלמתי שאני נוסעת לטיול שנתי ואנחנו ישנים באכסנייה. באמצע הלילה חברה שלי מעירה אותי ואומרת לי "בואי! קרן פלס פה!" אז קמתי ושתינו התחלנו לחפש את קרן.... אחר כך ראינו את אלה (אחות של קרן) ושאלנו אותה אם קרן פה... היא אמרה שכן, אבל היא בדיוק מופיעה אז אנחנו לא יכולות לדבר איתה, אז הלכנו להופעה שלה, וזה היה בחדר ממש ממש קטן, וקרן שרה כל מיני שירים מוזרים.... (לא שלה). בסוף ההופעה אני וחברה שלי הלכנו ושאלנו את קרן מה זה השירים האלה ואיך זה שלא שמענו אותם אף פעם, והיא אמרה שהיא לא יכולה לדבר והיא הלכה.... למחרת טיילנו באיזשהו מדבר, ושוב פגשנו את אלה והיא אמרה שאם אנחנו רוצות, קרן חותמת עכשיו למעריצים אז אנחנו יכולות ללכת אליה..... הלכנו והיא הייתה נורא נחמדה (כרגיל), אז שוב שאלנו אותה מה זה השירים האלה והיא פשוט נעלמה.... אני צריכה מישהו שיפרש לי את החלום המוזר הזה!

מור נוה

New member
עזבי ת'חלום השארת אותי במתח..

מה זה השירים האלה??? חחחח מוטיב התעלומה.. איפה רייצ'ל פותרת החלומות???

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifחחחחח הזוי../images/Emo122.gif.

אבל לא יותר הזוי מהחלום של הדס XD חחח..

למעלה