אוספת שירים.

אוספת שירים.

אני מתכננת לקחת את החברים להופעה של יהודית ביום ההולדת שלי, והחלטתי שאני צריכה לאסוף שירים שהם צריכים להכיר לפני ההפעה :) אז אני ממש אשמח אם תתנו לי שמות של שירים שהיא שרה בדרך כלל בהופעות... תודה מראש:)

tomerldt

New member
אממ אני מקווה שאני לא אטעה...

שבתות וחגים סוף לסיפור איזו מין ילדה הצריף האיש ההוא באהבתנו ארבע לפנות בוקר לקחת את ידי בידך געגוע הפנים שבפנים כשתבוא אהבה לא טוב היות האדם לבדו וידוי בוא לריו עיר קטנה יש עוד אבל אני לא יודע אם היא תעשה אותם.... מקווה שעזרתי :) מתי היומולדת שלך? לאיזו הופעה את הולכת? כי גם אני עושה בדיוק אותו דבר, לוקח 2 חברים טובים שלי (או ליתר דיוק הם לוקחים אותי
) להופעה שלה ב 21.11

תודה רבה!

שמתי גם את "שיר ללא שם" ו"דרך המשי", כי אני זוכרת שהיא שרה בהופעה שהייתי בה. ואת "באה מאהבה" כמובן, ו"רחבת הריקודים" כי אני די בטוחה שיהיה... היומולדת שלי ב20 לנובמבר. אז מסתבבר שאנחנו הולכים לאותה הופעה... ואני החלטתי שאם חברים שלי לא רוצים לבוא, אני לוקחת את אבא שלי! אני והוא מסתדרים מעולה וכשאנחנו ממש רוצים אנחנו גם יכולים להשתגע ביחד! :)

tomerldt

New member
../images/Emo8.gif

15 ימים אחריי.... בת כמה תהיי? דרך המשי, שכחתי... הוא יהיה... בעיקרון אם אני לא טועה כל השירים שכתבתי יהיו בהופעה, אלה שירים יחסית קבועים בסיבוב הופעות האחרון. לעומת זאת, את שיר ללא שם היא לא עשתה למשל בהופעה בירושלים במעבדה, ככה שאי אפשר לדעת, במקום זה היא שרה את נעמיד פניי יתומים....

tomerldt

New member
אני אהיה בן 17 ב 5 לנובמבר...

אז כן... עקרב :) נתראה בהופעה! אני אשמח לפחות... :)

עוד כמה שירים:p

ארץ טרופית יפה את עושה אותי אמא האביב הזה תמונה דרך המשי שוב מתחלפת העונה בשעה שאחרי הלילה באה מאהבה שיר ללא שם נעמיד פני יתומים

למעלה