אוספת טיפים...

wish you well

New member
אוספת טיפים...

היי... לא יודעת אם זוכרים אותי, פעם כתבתי פה את הסיפור הארוך והכואב שלי וקיבלתי תגובות נפלאות. בכל אופן, אני בתולה ויש לי מעט מאוד ניסיון עם גברים. פגשתי לאחרונה בחור מקסים, שאני מחבבת מאוד ובוטחת בו בהחלט. הוא מבין ומקבל את עובדת היותי בתולה ולא לוחץ עליי לשכב איתו, ואני מאוד רוצה לפנק ולפצות אותו על כך, אני בעיקרון זורמת עם האינסטינקטים הבסיסיים שלי במגע איתו ואני רואה שהוא נהנה, הוא גם מדריך אותי איך לגעת ומה לעשות שזה מצוין - ועדיין הייתי רוצה להפתיע ולרגש אותו. יש המלצות למשחקי מיטה לא מורכבים מדי (סטודנטים עניים...)? משהו שלא כולל קשירות או אלימות מכל סוג שהיא. תודה! וויש.

xorgad

New member
שאלה שאלתית...

מדוע, לכל הרוחות, חשוב לך לשמור על פיסת העור הזניחה, הקרויה בתולים????

wish you well

New member
יש לי את הסיבות שלי

זה לא לשמור על הבתולים כמו להתגבר על מחסומים עתיקים שלי, דבר שאני עושה לאט לאט אבל בטוח עם מר בחור.

מזדהה ומחזקת! ../images/Emo24.gif

אין לי ממש ניסיון שאני יכולה להמליץ ממנו, אני מצטרפת להמלצות לגבי אווירה - אני אישית אוהבת מאוד נרות, קטורת, מוזיקה נעימה ברקע (למשל ג'אז, בוסה-נובה וכו', אבל בעיקרון כל מה שאתם אוהבים יכול להתאים, את יכולה להכין רשימת השמעה של שירים רומנטיים במיוחד, או שירים שאת יודעת שהוא אוהב, רצוי כאלה שאינם רועשים או קופצניים במיוחד). מישהו סיפר לי פעם שהוא אוהב לשלב פעילות מינית עם אוכל - למשל להאכיל אחד את השני בשוקולד, או למרוח משהו מתוק (גלידה?) על הגוף (החל מהחזה או מהבטן ואפשר גם לכיוון אזורים יותר אינטימיים) ואז לתת לבן/בת הזוג ללקק את זה. חשוב לוודא מראש מה היחס לאוכל בקרבת המיטה, אני יודעת שיש אנשים שמבחינתם זה חילול הקודש (בפרט אם הם חולי ניקיון). שיהיה בהצלחה!

מה עושה לך טוב?

שלום לך, אין מתכונים מדויקים שאפשר להעביר אותם במלל כמו בישול. בעיקרון, מה שעושה לך נעים וטוב יכול להיות כלי שאת יכולה להפעיל עליו, כלומר, סוג המגע שעושה לך נעים, ודרכו את יכולה ללמד אותו מה עושה לו טוב. אפשר לעשות הרבה דברים שקשורים אבל באווירה, כמו נרות, פתקים, SMS ומיילים לפני שאתם נפגשים שידליקו אותו. ובעיקר, לתת מגע שמעיד על הרגש שלך. זה מאוד נעים ומחמם כשאת עושה את זה בכוונה תחילה, והמסר של אכפתיות וכוונה יעברו אליו. בהצלחה

wish you well

New member
תודה על התגובה

אשתדל ליישם. בסהכ יש לנו תקשורת מינית טובה ואנחנו מדריכים אחד את השני מה טוב לנו, אבל הייתי רוצה להפתיע אותו בשלב מסוים. תודה רבה על התגובה והטיפים :)

לנושנוש

New member
ממליצה לך לקנות סט פורנו "ביתי"

שזה מסוג שמשחקים בהם שחקנים לא מיקצועיים, צעירים ויפים . ללא סיליקון(לרוב) וללא הסרת שיער. אני חושבת שבסרטים האלה אפשר ליראות איך אפשר ליזרום בכל מעשה אהבה וללא הרבה אביזרים וללא תרגילי אקרובטיקה מוזרים..........בהצלחה!

למעלה