אוספת את החלום

אוספת את החלום

אני לפני לידה רביעית, והיום הבנתי שהעוברית שלי תהיה בפגייה.אני ממש עצובה... אבל נתתי לעצמי את כל הבוקר לבכות ולהתאבל על החוויה המקסימה שחשבתי שתהיה לי, ולהכין את עצמי לחוויה אחרת לגמרי. סילקתי מהתיק את כל חמשת הפיג'מות הורדרדות המפנקות שהכנתי לי מתוך מחשבה שכל היום אחייך,אשב לי על המיטה, אקבל מבקרים ואניק, והכנסתי חליפת מדי קרב שחורה, שתשאר נקייה הרבה זמן. את הבקבוקים של הסבונים והקרמים המפנקים השארתי בבית. למקלחות הספורות והקצרות שכן אוכל לעשות, הסבון הנוזלי של בית החולים יספיק. בכלל, במקום מזוודה מפוארת, עברתי לתיק גב קומפקטי, כי במיטה שייתנו לי במחלקת יולדות, אני לא אוכל באמת לנוח. המחשבה שהבת שלך לבד בפגייה, חצי קומה ממך, מייסרת ביותר, גם אם מצבה מצוין. האמהות האחרות שיהיו איתי באותו החדר יהסו את המבקרים שלהם: "איזו מסכנה, היא לא יכולה לקחת את התינוקת שלה, היא בפגייה..." התינוקות שאעבור על פניהם במחלקה יעלו לי דמעות בעיניים, ואם בכל זאת מישהו אחר יישב עם התינוקת ואצליח סוף כל סוף לתפוס שנייה של מנוחה, תבוא בת שירות צעירה ותגיד לי שהגיע הזמן ללכת לקחת את התינוקות. עדיף לעבור לגור כמו חסר בית על הכורסא בפגייה, ולנמנם לצידה כשהיא תשן. והכי גרוע, שכל מי שייראה אותי עצובה ובוכייה, יצביע על הילדים הבאמת קשים שיש שם, ויסביר לי שלי אין זכות לבכות. תמיד יש יותר מסכנים ממני...
אני לא הולכת ללדת, אני לא באה להתפנק, אני לא באה להתארח. אני באה להלחם.

פיקוס123

New member
יקרתי למה ככה?

שלום יקרתי

כתבתי לך הודעה והיא נמחקה לי.... למה את בדיכאון כזה? למה את היודעת שאת הולכת ללדת תינוקת פגית? וכמה זמן היא אמורה להיות בפגיה?? באיזה שבוע את? ואיפה את אמורה ללדת? את עדין יכולה להסתובב לך בפיזמה וורודה במחלקה ולעשות לך מקלחת טובה עם סבון טוב וקרמים אני לא בטוחה שיש סבון נוזלי במחלקה. לפחות שילדתי לפני חודש וחצי לא היה שום סבון בשום מקלחת אלא אם כן את מתכונת לסבון ידים, אני הבאתי סבון מן הבית. מגיע לך גם מקלחת טובה וגם לישון טוב שהיה לך כוח לטפל בקטנה. אני בטוחה שאף אחת לא תרחם עליך שהתינוקת שלך בפגיה. ומי ששמה לך פרצוף עקום תגידי לה שהתינוקת שלך לוחמת. את תיכננת ביות מלא או חלקי שרצית את התינוקת לידך כל הזמן?? שתינוקת מאושפזת יהיה לך את התמיכה של בעלך ושל הצות הפגיה ושל אמהות אחרות שתפגשי בפגיה. יש את הקו החם של הפגיה 03-9533935 מקודם נסיתי לכתוב את הכתובת של האתר אבל לא הצלחתי אבל יש בראש העמוד של הדף הראשי הכתובת של האתר ויש את הקבוצה בפיסבוק ואני כאן בשבילך. תחפשי בפגיה את המידע על העמותה ואני בטוחה שיש שם אנשי קשר של העמותה שתכולי לדבר איתם את תרצי אני ישאל בשמך שיבואו לחפש אותך ולדבר איתך, ונכון שיש מקרים קשים בפגיה אבל כל מקרה לגופו ואת צריכה להתמקד בתינוקת שלך ולשמור על שפיות שלך כי פגיה זה לא קל, נכון שקשה שהתינוקת לא לידך ואת יכולה לראות אותה כל הזמן ובין להשיאר אותה בפגיה כמו שאני השארתי את הגדול שלי חודשים... ואת יודעת מה זה להשתחרר בלי תינוק?? להשאיר אותו בפגיה שאת חוזרת לבית ריק?? אבל בעזרת השם את התינוקת תשחררו מהר הביתה

פיקוס123

New member
אפרת
מה איתך??

שלום אפרת.

מה איתך ילדת?? איפה את מאושפזת או אמורה ללדת? למה התינוקת שלך תהיה בפגיה? הקטן שלי כמעט נכנס לפגיה בגלל המשקל אבל בסוף לא, חסכו לי טראטמה. והוא אגב פג קצוני נולד בשבוע 29+4. גם אני שילדתי בחויה מתקנת את הקטן שלי (אבל בניתוח קיסרי) השארתי אותו במחלקת ילודים ולא באתי להניק בלילה כי רציתי לישון כמה שעות טובות בלילה לצבור כוחות. לקום בלילה יש לי מספיק עכשיו... אני עדין אומרת שאת יכולה להסתובב לך בפיזמה ורודה ולעשות מקלחות טובות עם סבון וקרם טוב ולנוח טוב כי פגיה לוקחת המון כוחות. ונכון שיש מקרים קשים יותר ופחות אבל זה לא אומר שלכן יהיה פגיה קשה,

תרגישי טוב ותעכדני!!!

למעלה