אוספים למיניהם

tootbanana

New member
אוספים למיניהם

מחפשת להתכתבות אספנים בתחומים: מטבעות, ספרים ומעטפות. האוסף הכי מפותח שלי הוא מטבעות. מאתיים עשרים או מאתיים שלושים וכמה מטבעות. מהארץ ומהעולם, ישנים ועכשויים! מוכנה להחליף/למכור (מטבעות עכשויים לפי ערכן בשוק) אי-מייל: [email protected]

samuel b

New member
היי

עם את מעוניינת לימכור אני מחפש במיוחד שטרות מימחזורים קודמים מטבעות מנדט 1927-1946 בולים דאר עברי + מעטפות ומיאזה אזור בארץ את? תודה

tootbanana

New member
סמואל שלום ../images/Emo13.gif

אני מצטערת, אבל אני לא אוספת שטרות. אני מוכרת מטבעות, לפי ערכם בשוק. אני מהשפלה. האם אתה אספן מטבעות/שטרות?

tootbanana

New member
לכולם וביחוד לסמואל!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

סמאול שלום. תמיד אהיה מוכנה למכור לך בולים ומעטפות. באוסף המעטפות שלי יש מעטפות של אורנג´, מעטפות של חברות שונות, מעטפות פרסום, קטנות וגדולות, מטפעות יפות וכולי. אנא פרט איזה מעטפות אתה רוצה במיוחד-או שאין כאלו? בבולים הישראלים שלי יש: 6 בולים של מועדים לשמחה בלי תאריך, בול של ט"ו בשבט, בול של תערוכת העשור, בולים רגילים-עכשויים, בול של היינריך היינה, 2 בולים של שופטי ישראל, בול של בת-ים, בול ישראלי ישן (לא כתוב עליו כלום חוץ מישראל בשפות שונות), שני בולים על זלמן שזר, בול ע-נ-ק של משחק פורים במוזיאון תל-אביב, בול של מועדים לשמחה תשכ"ח, מועדים לשמחה תשי"ז, מועדים לשמחה תש"ל, מועדים לשחה תשל"ה, יש לי בול של צפת, לפחות חמישה בולים של צפת, כמה וכמה בולים של ברכת רם, בול של עכו, בול של עין-עבדת, בול של הערבה, בול של תל-דן, בול של הנגב, בול של נצרת עילית, בול של עמק זבולון, ועוד כמה. זה רק קצת מכל האלבום, שבו יש הרבה בולים מהעולם כולו. (שבע שמונה מדינות עם ישראל) לא את כולם אני מוכרת, אך חלקם כן. אם אתה רוצה את אחד הבולים האלה, פשוט תשאיר לי הודעה באי-מייל: [email protected]

oren*

New member
להתכתבות באיזה אופן?

מה רע בפורום כבמה להתכתבות בין אנשים?

tootbanana

New member
אורן שלום.

לא אמרתי שרע להתכתב בפורום, לי אישית יותר נוח באי-מייל או במסרים האישיים.

למעלה