אוספים - בעד ונגד

aviv_b

New member
אוספים - בעד ונגד

האם אתם אנשי אוספים, או שאתם תמיד מעדיפים את הדיסקים שמכילים את כל השירים כולל אלו שפחות התפרסמו? אני ממש לא איש של אוספים. כי היום אני אוהב את השיר הזה מחר אני אוהב יותר שיר אחר. ורוב הפעמים אני מתחבר לכל מיני שירים מוזרים. אבל זה רק אני בגלל בעיות הגיל.

הגידו לא לאוספים!

בחיי שניסיתי אני פשוט לא מסוגלת לשמוע אוסף. אלבום זה כמו אורגניזם אחד שלם ובאוסף אתה כאילו לוקח את הלב של כל המשמעות.

Papito

New member
בקצרה

אוספים הם ניסיון של בעלי חברות התקליטים להוציא עוד כמה גרושים מחובבי מוזיקה אני מתנגד לאוספים ודוגל בדיעה של אביב כי גם אני כזה

aviv_b

New member
הופעות זה משהו אחר

וגם BSIDES. אותם אני מקבל כי זה בונוס למעריצים

gonishia

New member
אוספים שהחברות מוציאות זה רע

אבל אוספים שאני סתם צורבת בבית אני דווקא די אוהבת..

כמובן שמתחברים למוזרים

האוספים זה בד"כ חלטורות שהזמרים עושים.זה כמ השלמת הכנסה או משהו.חוץ מזה מעצבן לשמוע מה שכולם שומעים

e-shfiyut

New member
דווקא אני לא מסכימה.

דיסק הוא לא אורגניזם. (ביולוגיה נדמה לי?) בכל אופן, יש אוספים מצויינים (במיוחד הופעות, אם כוללים את זה באוספים) ויש גם אוספים גרועים. אז זה תלוי. וזה אישי לגבי כל אחד (אובייקטיבי? סובייקטיבי? פנדל!)

DannyZ

New member
גם אוספים אישיים

כשאני מקליט למיני דיסק שירים אני כבר הפסקתי להעביר את השירים שאני שומע הכי הרבה אני מעביר בעיקר דיסקים שלמים..

אוספים מוכנים בד"כ

הם השירים האהודים ביותר, הכי פופולארים ומפורסמים שזה בד"כ רע החברות מחליטות מהם השירים הטובים ביותר של הלהקה
לדיסקים ושוב אבל לא כל האוספים ככה תמיד יש יוצאים מן הכלל

call me a dog

New member
טוב זה ככה..

יש אוספים שמתקבלים אצלי בברכה שהם אוספים שהלהקות הרכיבו בעצמם בשביל לקדם את האנשים להכיר אותם ולהתחיל לאהוב אותם. אבל את רוב האוספים אני ממש שונא ונגדם מאותם סיבות שהוזכרו מקודם אבל בכל זאת יש גם דבר טוב באוסף הוא עוזר לבנאדם שאין לו כוח לקנות את הדיסק הזה והזה רק בגלל כמה שירים אז אם הבנאדם הוא לא בנאדם מעמיק באלבומים והוא לא בחור של לקלוט עומק ונשמה של אלבום מסוים אז מזה משנה לפחות שישמע ויכיר הרבה שירים שישמע מה שבא לו כל עוד זה טוב אבל אם היו נונים לי את שתי האפשרויות ברור שהייתי בוחר באלבומים על אוספים.

DrunkGoat

New member
...

כל מה שרציתי להגיד כבר אמרתם. בכל מקרה, אני רואה בחלק מהדיסקים יצירה שלמה ובחלק אוסף שירים. Dirt לדעתי הוא אוסף שירים, אני לא מוצא שום רע בלהפריד אותם. Ten, עד ריליס, הוא יצירה שלמה. נוורמיינד, גם הוא יצירה שלמה. פייסליפט, הוא יצירה שלמה, Apple של מאת´ר לאב בון הוא יצירה שלמה. בכל מקרה, המדד שלי ליצירה שלמה או לא הוא אם אני אוהב לשמוע את הדיסק ברצף בלי להעביר שירים. יש שני שירים שאני לא מסוגל לסבול בדירט: שני השירים הראשונים. ת´ם בונז ודם ת´ט ריוור מעצבנים אותי לחלוטין. האמת שגם דירט הוא יצירה שלמה מריין וון איי דיי.. בכל מקרה, מהרבה דיסקים להוציא שירים זה רצח, ומהרבה דיסקים לקחת את השירים הטובים זה ממש לא רע. למשל.. הפלייליסט באנפלאגד של אליס - הייתי מרוצה ממנו גם אם זה לא היה אנפלאגד אלא סתם אוסף.

Layne

New member
מה? איך?

איך לעזלזל אי אפשר להאהוב את them bones ואת dam that river? שירים מצויין , לדאם דאת ריבר יש קצב מצויין.

DrunkGoat

New member
שניהם מעצבנים אותי..

זה נראה לי כבר חוצה את הגבול הדק בין מוסיקה לסתם רעש. והאמת שיש הרבה דברים כבדים יותר שלא מפריעים לי. אין לי מושג למה, אלה פשוט שירים סתמיים לדעתי. את ת´ם בונז אהבתי פעם, עכשיו הוא נראה לי סתם מעצבן.. האמת שת´ם בונז אחראי במידה רבה להתאהבות שלי באליס. את Dam that river אני שונא מאז הפעם הראשונה ששמעתי אותו.

Cheezus

New member
אוספים זה קצת מורכב אצלי

אני לא נגדם באופן כללי, אפילו יש לי כמה, כל עוד זה לא מבטל את האלבומים המלאים. כמו שבכל זאת יש לי את כל הדיסקים של אליס (חוץ מדירט) וכל אלה אחרי שיש לי את הקופסא. אם אני נופלת על אוסף שיש בו בדיוק את כל השירים שאני אוהבת, למה לא? אבל אני כן נגדם באופן כללי, מההיבט המסחרי, שגורמים לאנשים לקנות את האוסף ולא את התקליטים הטובים והמלאים, ואז שופטים על פי זה את הלהקה ו/או האומן.

Cheezus

New member
לא, לא, אין לי את דירט

יש לי את כל השירים שם בדיסקים אחרים אגב, את would יש לי באיזה ארבעה או חמישה דיסקים שונים, ורק האנפלאגד זאת לא הגירסא שיש בכל השאר

למעלה