תמיר! ילד רע!!
א אָלוֹנָה New member 1/4/04 #19 מקריה אחת לקריה אחרת../images/Emo8.gif קיבלתי את הבול של הרכבת, הוא ממש מקסים , בקרוב יגיע גם אליך משהו.
מקריה אחת לקריה אחרת../images/Emo8.gif קיבלתי את הבול של הרכבת, הוא ממש מקסים , בקרוב יגיע גם אליך משהו.
R rachelea New member 2/4/04 #23 אלונה, חידשת לי - את אוספת גם רכבות???....סליחה, בולי רכבות? חשבתי שאת רק בענייני אוטובוסים, חתולים וכאלה.
אלונה, חידשת לי - את אוספת גם רכבות???....סליחה, בולי רכבות? חשבתי שאת רק בענייני אוטובוסים, חתולים וכאלה.
P python 4 New member 2/4/04 #28 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif מכבי חיפה אלופה! והרי מקבץ אייקונים ירוקים -
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif מכבי חיפה אלופה! והרי מקבץ אייקונים ירוקים -
P python 4 New member 2/4/04 #30 בנימה מטופשת זו החלטתי להתחיל לאסוף בולי מכבי חיפה. למישהו יש קטלוג בנושא?
P python 4 New member 2/4/04 #32 בטוח יש איזה בול מאום-אל-שמבי הנושא עליו את פניו החינניות של רוֹסוֹ. אם לא, תמיד יש את הבול הזה שאני יכול להדפיס במדפסת הזרקת הדיו המשוכללת שלי.
בטוח יש איזה בול מאום-אל-שמבי הנושא עליו את פניו החינניות של רוֹסוֹ. אם לא, תמיד יש את הבול הזה שאני יכול להדפיס במדפסת הזרקת הדיו המשוכללת שלי.
P python 4 New member 2/4/04 #36 טוב ששמת ../images/Emo5.gif ולא הממ.. הרגע עליתי על משהו. האייקונים הצהובים פה הרבה יותר חיוביים מהאייקונים הירוקים - למה זה?
טוב ששמת ../images/Emo5.gif ולא הממ.. הרגע עליתי על משהו. האייקונים הצהובים פה הרבה יותר חיוביים מהאייקונים הירוקים - למה זה?