אוסף

קראת לי?

פרחחית שכמותך

מי אני ../images/Emo35.gif וואוו אני בפיחודים עכשיו

לא....(אמרה ציפי בנימת תמימות) בחיי לא...... לא רציתי לעשות בלאגנים.... רק ככה שאלתי.... מכניסה את עצמי לעונש....

היום המושלם

היום המושלם של האישה:
8:15 להתעורר לחיבוקים ונשיקות 8:30 קילו אחד פחות על המשקל.(אני רוצה קילו יותר) 8:45 ארוחת בוקר במיטה עם מיץ תפוזים סחוט וקרואסון. 9:15 אמבטיה חמה עם ריחות נעימים של צמחים. 10:00 אימון קל במועדון עם מאמן אישי חטוב ומצחיק. (שיהיה חטופ למע אין לי זמן) 11:00 טיפול פנים, מסאז´ ומניקור במכון יופי. (שונאת שנוגעים לי בפנים) רק בוסות 12:30 ארוחת צהרים עם החברה הכי טובה בבית קפה. 13:30 להיפגש באקסית של החבר/בעל ולשים לב שהיא עלתה 10 קילו. (אוחחחחחחחח זה טופ) היא בטוח כונייפע 14:00 שינה קלה. (פסדר) 18:00 לעשות קניות. 19:00 לקבל תריסר ורדים ממעריץ אלמוני.(אין תגובה) ככה בלי שאלות טופ 19:30 ארוחת ערב רומנטית לאור נרות לשניים. (לה לה לה לה) 22:00 לעשות אהבה. (סה טוב,,הכי טופ) 23:30 להירדם בזרועותיו הגדולות והחזקות ...! (כפרעעעעעעעעעעע עלייך) לה לה לה לה
היום המושלם של הגבר:
8:00 להתעורר. (יאלה קומ כבר) 8:15 לקבל מציצה.(זובי) 8:45 ארוחת בוקר - ביצה, טוסט וקפה(חה שתעמוד לך הביצה בגרון אמן) 9:30 לימוזינה מגיעה ומסיעה למגרש הגולף.(הלוואי שסוסיתא תבוא לך) 10:15 משחק גולף עם החברים.(שלא תמצא ת'חור לעולם יא פוזל) 12:00 ארוחת צהרים - 2 המבורגרים, 6 כנפי עוף ובירה. (תחטופ קילקול קיבה אינשאאאאלה) 13:00 לקבל עוד מציצה.(שתיהיה אימפוטנט אמן וגם ויאגרה לא תעזור ושוב אמן) 14:00 לימוזינה מסיעה לגן חיות.(סוסיתא תיקח אותך ישר לכלוב של האריה שיטרופ אותך יא בוגד) 15:30 טיול צהרים בגן חיות עם תריסר מדריכות (ללא חזיות). (הלוואי שתתקפ במיגרנעעע עזה ולא תראה כלום) אמן 16:45 מסאז´ וג´קוזי.(הלוואי יבוא לך מסאג'יסט בריון יכסח אותך יא פוצ) מ'תה חושב את עצמך יא קרח טפי~ 17:45 ארוחת ערב במסעדת יוקרה - לובסטר ומאכלי ים, וכמובן עוד בירה. (הלוואי הלובסטר יהיה חי וידפוק לך ביס במעיים) אמן (והבירה תהיה בלי גזים בטעם של מי הירקון יא ג'יפע) 18:30 לעשן סיגר אחרי הארוחה.(תחנק הלוואי העשן יכנס לך בעיניים ותדמעע עד שיהיו לך עיניים כמו של שימי טבורי) אמן 19:00 לראות מהדורת חדשות.(חדשות רעות זה מה תראה) את אברמוביץ) אמן 19:30 מציצה לפני שינה.(ת'דם ימצצו לך אמן) 20:00 ללכת לישון.(שיהיו לך נדודי שינה וסיוטים שתחלום על ג. יפית עד הבוקר) אמן

אני יודעת נישמתי שיש לך חיים

אני סתם מעצבנת.... וחוץ מזה חיפשתי אותך כי זה לא פייר.... למה לי לא עשו קבלת פנים??? ציפי בעילוב נוראי....

באמת??????????

לא עשו לך קלבת שבת? תבלבלתי פנים? רצה מיד לחנות ו........ תראי מה הבאתי לך...

ש'תגעת ../images/Emo12.gif

זה יום מושלם זה? אפשר למות בו משעמום... הפנטזיות של נמצאות במקום אחר...

מק../images/Emo78.gif

שלא תחשבי שנעלם אבל... חבל לפתוח הודעות חדשות בקבלנות... שרשור השטתות אחד ביום מספיק בהחלט כך שנושא הפורום לא ילך לאיבוד...

למעלה