היום המושלם
היום המושלם של האישה:
8:15 להתעורר לחיבוקים ונשיקות 8:30 קילו אחד פחות על המשקל.(אני רוצה קילו יותר) 8:45 ארוחת בוקר במיטה עם מיץ תפוזים סחוט וקרואסון. 9:15 אמבטיה חמה עם ריחות נעימים של צמחים. 10:00 אימון קל במועדון עם מאמן אישי חטוב ומצחיק. (שיהיה חטופ למע אין לי זמן) 11:00 טיפול פנים, מסאז´ ומניקור במכון יופי. (שונאת שנוגעים לי בפנים) רק בוסות 12:30 ארוחת צהרים עם החברה הכי טובה בבית קפה. 13:30 להיפגש באקסית של החבר/בעל ולשים לב שהיא עלתה 10 קילו. (אוחחחחחחחח זה טופ) היא בטוח כונייפע 14:00 שינה קלה. (פסדר) 18:00 לעשות קניות. 19:00 לקבל תריסר ורדים ממעריץ אלמוני.(אין תגובה) ככה בלי שאלות טופ 19:30 ארוחת ערב רומנטית לאור נרות לשניים. (לה לה לה לה) 22:00 לעשות אהבה. (סה טוב,,הכי טופ) 23:30 להירדם בזרועותיו הגדולות והחזקות ...! (כפרעעעעעעעעעעע עלייך) לה לה לה לה
היום המושלם של הגבר:
8:00 להתעורר. (יאלה קומ כבר) 8:15 לקבל מציצה.(זובי) 8:45 ארוחת בוקר - ביצה, טוסט וקפה(חה שתעמוד לך הביצה בגרון אמן) 9:30 לימוזינה מגיעה ומסיעה למגרש הגולף.(הלוואי שסוסיתא תבוא לך) 10:15 משחק גולף עם החברים.(שלא תמצא ת'חור לעולם יא פוזל) 12:00 ארוחת צהרים - 2 המבורגרים, 6 כנפי עוף ובירה. (תחטופ קילקול קיבה אינשאאאאלה) 13:00 לקבל עוד מציצה.(שתיהיה אימפוטנט אמן וגם ויאגרה לא תעזור ושוב אמן) 14:00 לימוזינה מסיעה לגן חיות.(סוסיתא תיקח אותך ישר לכלוב של האריה שיטרופ אותך יא בוגד) 15:30 טיול צהרים בגן חיות עם תריסר מדריכות (ללא חזיות). (הלוואי שתתקפ במיגרנעעע עזה ולא תראה כלום) אמן 16:45 מסאז´ וג´קוזי.(הלוואי יבוא לך מסאג'יסט בריון יכסח אותך יא פוצ) מ'תה חושב את עצמך יא קרח טפי~ 17:45 ארוחת ערב במסעדת יוקרה - לובסטר ומאכלי ים, וכמובן עוד בירה. (הלוואי הלובסטר יהיה חי וידפוק לך ביס במעיים) אמן (והבירה תהיה בלי גזים בטעם של מי הירקון יא ג'יפע) 18:30 לעשן סיגר אחרי הארוחה.(תחנק הלוואי העשן יכנס לך בעיניים ותדמעע עד שיהיו לך עיניים כמו של שימי טבורי) אמן 19:00 לראות מהדורת חדשות.(חדשות רעות זה מה תראה) את אברמוביץ) אמן 19:30 מציצה לפני שינה.(ת'דם ימצצו לך אמן) 20:00 ללכת לישון.(שיהיו לך נדודי שינה וסיוטים שתחלום על ג. יפית עד הבוקר) אמן