אוסף 80

alexsh101

New member
אוסף 80

מבקש את עזרתכם אני חדש פה לפני כ 10 שנים שודרה תוכנית 80 שהתמקדה ב europop בערוץ רדיו מחתרתי 98.1 fm שנסגרה אחרי שנה . הם הוציאו אוסף 10 דיסקים שמכיל את הכול בתחום אם מישהו שמע עלכך ויכול לעזור להשיג איך שהו את זה אשמח תודה

alpha80

New member
זה יותר מ-10 דיסקים

זה 9 ועוד 6 או 7 בנגלה שניה. יש לי הכל, צור איתי קשר.

sandbird4

New member
יש לי את ה-9 הראשונים

הם יצאו פעמיים תחת 2 שמות שונים אבל עם אותם שירים. יש לי את המהדורה המקורית = The First Class Of The 80S או משהו כזה.

DGL242

New member
זה נכון, הסדרות יצאו פעמיים...מה

דורה מקורית???? פחחחחח בית שימוש. את הסדרה ""המקורית"" הפיץ יגאל, שיכפלו אותה בטירה (על העטיפה צילום של מכונית) וזה התגלגל לת"א לתחנה המרכזית. גם ה- Title של הדיסק לא נכון מבחינה תחבירית, אם כבר: 80s First Class שלא לדבר על איות השירים ושמות האומנים.

sandbird4

New member
התכוונתי: "מקורית" -> ראשונה

ההדפסה עם המכונית זאת המהדורה השניה. ואכן זה נשמע כמו הדפסה בטירה. כל השירים לא באורך מלא והאיכות על הפנים.

sandbird4

New member
קניתי אותם אצל צ'ארלי בזמנו

כל חלק בצבע אחר אבל עם אותה גראפיקה ועל כולם כתוב First Class Of The 80S Timber Records Tommy Boy

UberFreak

New member
אני זוכר שצ'ארלי רצה 50ש"ח לדיסק

ובתחנה המרכזית הם עלו 20ש"ח אחרי מיקוח קצר..

sandbird4

New member
המממ....

Vol 1 Linda Jo Rizzo - You're my first you're my last Patty Ryan - Stay With Me tonight (extended) Images - Love Emotion (extended) Silent Circle - What A Shame? (extended) Desireless - John (extended) Ken Laszlo - Hey Hey Guy (extended) Rocky M - Look in my heart (extended) Rick Astley - my arm keep missing you Patty Ryan - You're my love, you're my life (extended) Bad boys blue - kisses and tears Fancy - Flames Of Love Elsa - jour de neige (club mix) Dan Harrow - bad boy (extended) Roxanne - give a little love (extended) ההמשך יבוא​

alpha80

New member
אם יש לך את

I LOVE DISCO DIAMONDS אז הכל בתכלס נמצא שם...... אין מציאות בסידרה הישראלית.

למעלה