אוסף שאלות, ושוויצים

מיקסי10

New member
אוסף שאלות, ושוויצים

נתחיל בשאלות יש מי שמשתמשת בפמפרס הלבנים?? קניתי חבילה, פתחתי, ובא לי למות מהריח שלהם!!זה לא מריח כמו הרגילים שיש להם סוג של ריח של פיפי..זה מריח כמו מפעל כימי שלם. אני תוהה אם זו החבילה הזו (ואז אני אלך להחליף) או שזה פשוט ככה (ואז אני אסבול בשקט) ברגיל אנחנו בקשב אבל לאחרונה הוא שובת ולא בא לו..ולי נמאס לכבס אז טיטולים זו פשרה...ואני משתדלת לקנות כאלה אקולוגיים שהם נטולי ריח...והחבילה הזו גמרה אותי. מניקות....איך היונקים נרדמים בלילה? ציצי או בקבוק (או כלום??) הקטנצ'יק בן 7 חודשים..ועושה רושם שציצי לא מספיק לו בלילה..אבל אני לא רוצה לוותר על ציצי לפני השינה...בסך הכל הוא ישן טוב, אבל חצי טוען שהוא רעב אחרי שהוא נרדם וכשאני עובדת הוא אוכל עוד בקבוק של 180 (שאוב) בסביבות 12 בלילה יש לי עוד..וכרגיל אני לא זוכרת... סתם סיפור..עכשיו אני קוראת את אשת חיל של ליהיא לפיד..אני חושבת שאם היתי קוראת אותו לפני הילדים לא הייתי מביאה ילדים. אבל כשאני קוראת אותו עכשיו הוא צובט לי בלב. בעיקר הקטעים שמדברים על חוסר הסבלנות לילדים. ובעקבות זה משהו כמו שבועיים אני משתדלת לנשום עמוק לפני שאני כועסת עליו. וזה עושה לנו את הימים הרבה הרבה הרבה יותר מוצלחים. ולשוויץ.. הקטנצ'יק בן 7 חודשים ויש לנו מילה ראשונה (בערך) "אמממממ" בטון עצבני יותר או פחות אבל הוא מודיע כשהוא רעב והגדולצ'יק פשוט ילד טוב אין לי מה להגיד מעבר לזה. לפני כמה ימים אבא שלו המוכשר לקח אותו לגן בלי חולצה עבה אז הלכתי להביא לו אחת. יצאה אחת הסייעות ואמרה לי שהיא בדיוק אמרה לסייעת השנייה כמה שהיא אוהבת אותו וכמה שהוא ילד טוב ומנומס ואוהב.. ושאין על הנשיקות שלו!! אךךך הלב שלי כמעט קפץ החוצה מגאווה בו (ובנו) באותם רגעים
ואם כבר אז תמונת בכורה לבית החדש ..המלאך הקטן (גדול) שלי והבנדיט הקטן

הוא כל כך דומה לך

מקסימים מקסימים שניהם. הגדול כל כך דומה לך, איזה כיף לך

hagarrr1

New member
נרדם רק עם ציצי (בן 5.5 ח')

ויש לי את החבילה הלבנה של פמפרס. לא שמתי לב למשהו חריג. שמעתי על אשת חיל, שווה לקרוא אותו? אני בד"כ לא קוראת ספרים, אין לי סבלנות, אבל זה דווקא מסקרן אותי.

מיקסי10

New member
הוא ספר טוב

היא כותבת על נושאים שנמצאים בלב כולנו בצורה הכי ישרה והכי פשוטה והכי אמיתית שיש. לי זה כואב ומצחיק ומרגש. זה אמיתי. לוקח לי המון זמן לקרוא אותו כי אני קוראת רק בעבודה ורק כשיש זמן וזה לא קורה הרבה..ואולי טוב שכך כי לפעמים אני מרגישה שהיא כתבת את מה שעבר עלי היום..זהנחמד. תתחילי מקסימום תפסיקי כשימאס לך

The Bellinda

New member
אני אהבתי רק חלק ממנו

מצאתי את עצמי בשלב מסויים מדלגת על פרקי המטאפורה של הנסיך והנסיכה. הפאנץ' היה צפוי מקילומטרים וסתם הפריע לי. (מודעת לזה שאני בעמדת מיעוט, ואולי העבודה שלי התחילה לחלחל גם לכאן ומפריעה לי להנות, אבל לאורך כל הקריאה הדהד לי בראש משהו שמורה יקר אמר לי פעם ולפיו אם אתה לא מכיר את זה באופן אישי, וכותב על זה, אז זה לעולם יהיה פחות מרגש. אם אתה מוכשר, זה לא יצא רע, אבל זה לעולם לא יהיה טוב כמו. וזה נכון).

star361

New member
אני רק להגיד שדווקא הספר

מאוד עשה לי את זה התרשמתי מאוד מהכנות והאמת שנכתבה בו

מיוליקה

New member
אין לי מושג בציצי ובטיטולים

אבל הם מהממים
. המשיכו לרוות נחת. ואת הספר קראתי כבר לפני כמה שנים, ועדיין לא עבר הרושם העז שהוא הותיר אצלי.

klavtulit

New member
בת 11 ח' נרדמת עם 3י3י, תדברי עם פמפרס

יש להם שירות לקוחות מעולה !! קרה לנו אותו מקרה עם הריח, וכנראה יעשו מה שעשו איתנו - יבקשו ממך לשלוח להם 2 חיתולים וישלחו לך בתמורה שובר לחבילה חדשה. עידן בגיל של הגדול שלי, ואני זוכרת אותו עוד מהורים לתינוקות, והוא ממש גדל !! (טוב, מן הסתם..) וגם נראה ילד מקסים.

g a g a g a

New member
קראתי ולא זוכרת כלום.....

רק זוכרת הרגשה נוראית ודכאון של ימים אחרי, אז לא נראה לי שאחזור לספר הזה. זכורה לי גם תחושה נוראית כזאת של בדידות, כאילו אף גבר ובפרט החבר הכי טוב שלי - בעלי, לא יוכל לעולם להבין את הקושי.... מקסימים שני הבנים שלך! וחמסה חמסה טפו טפו... היונקת הבילבילונת, נרדמת אחרי ציצי עם אצבע בפה ורק אחרי שמסלקת את כולם מהחדר כי אנחנו מפריעים לה להירדם

פישים

New member
מקסימים

ראשית מינוחים - אם כבר יש מילה ראשונה ואין לך תכניות להפסיק להניק, כדאי לעבור לטרמינולוגיה אחרת ("חלב" או מקסימום "לינוק") במקום ציצי... הצורך בחלב בערב ובלילה משתנה, ובוודאי כשהם נעשים פעילים יותר. הנפיל הוסיף מתישהו הנקה בלילה (כלומר היו שתי הנקות לילה נוסף לבוקר ולזו שלפני השינה), וממש לאחרונה הוריד אחת. בכל מקרה צפוי שצריך עוד חלב בלילה. בכלל לא קשור ללוותר על הנקה לפני השינה. נורא כיף לשמוע מילים טובות על הילדים שלנו מאחרים, ובטח מכאלה שמבלים אתם יום יום בלעדינו.

מיקסי10

New member
לא חשבתי לוותר...

כן שוקלת לתת אולי בקבוק לפני.. הוא אוכל מצויין לפני השינה (קערית שלמה של דייסת קוואקר עם סילאן בסביבות שש ואז יונק לפני השינה בשבע וחצי אבל הוא כל כך עייף שזה באמת לא אוכל. השאלה איך אני עושה שהוא יהיה שבע כשהוא הולך לישון... בד"כ אחרי הנקה שנייה או בקבוק אם אני לא פה הוא ישן עד לפנות בוקר.

את כל כך צודקת

בעניין המינוח! בן השלוש או-טו-טו שלי, שכבר שנה וחצי לא יונק, עדיין כאשר אני עסוקה מדי לטעמו בלדבר עם מכר ברחוב או מוכרת בחנות, מיד מתחיל לומר: "ציצי!" בזכרו את אי הנחת שהמושג היה גורם לי בעת שינק. כשבחור בן שנה פלוס מצווה עליך מול אנשים: "ציצי!" רק בגלל זה את מרגישה שהגיע הזמן להפסיק להניק. מאד כדאי לטבוע כבר מגיל צעיר מונח יותר אישי ודיסקרטי.

rnavina

New member
אצלנו...

הבכור קרא לזה "טיטי" כי ניסה להגיד "ציצי" וזה מה שיצא לו. אחותו זכרה ששאלתי אותה "רוצה לינוק?" ולכן קראה "נונו" (NONO) והתינוקת קוראת לזה גם "טיטי" אבל היא כמעט אף פעם לא מבקשת

למעלה