אוסף קשקשנים!!!!!

minaeksh

New member
אוסף קשקשנים!!!!!

השותף המוגבל זה לא ההתארגנות וכדאי שתפנימו את זה. השותף המוגבל זה 10.5 מיליארד יהשים. של גיבעות עולם. לא יודע כמה הבאתם לאסיפה ? גם אם הבאתם בסביבות כ2 עד 2.5 מיליארד יהשים. ישנם עוד כ7.5 עד 8 מיליארד יהשים שהם גם השותף המוגבל. ואף אחד לא שואל אותכם מה לעשות והאם לדבר עם הכללי. אני יודע שמה שמרגיז אותכם זה שהכללי מדבר עם אנשים אחרים זולתכם. אבל מי ששרף גשרים וקשרים זה אתם בעצמיכם . למרות שהוזהרתם.
עצם תלונתכם מראה על הרצון שלכם להשתלט בכח על. הכל. הן על השותף המוגבל והן על השותפות המוגבלת. תישכחו מזה.
מוגש לכם קובץ קטן אולי תפנימו. והשותף המוגבל תחת כובעו של הנאמן . זה כל ציבור המשקיעים. ולא חברי ההתארגנות בלבד.

נזי11

New member
חומד, המנטרה כילתה את עצמה

כל כתיבתך אינה אלא אוסף מגוחך של סיסמאות ריקות ולא מציאותיות של מן קשקשן

אתה מייצג את אותם 55-60% שלא הגיעו לאסיפה? מצחיק חשבתי שגם הרוב שהיה באסיפה יש להם זכות לטענה זו.

אדרבא לך וגייס אותם והנה לך רוב מובטח לכל משאלות ליבך . כך תוכל להנות מנפקות ללא סוף, אופציות וכו'.

ו.. ממש לא מרגיז אותנו שהכללי מדבר עם מי שנוח לו.

מאד מרגיז אותנו שהכללי חשב שהוא הולך לחתוך בקלות בבשר החי (ואתה בטוח קראת את תשקיף המדף עם תחזית גלוב שבתוכו)

למה לדעתך חשב שכך יהיה ? רמז : רק כי משהו טפטף לו שמדובר בקומץ לא מאורגן של קשקשנים.

minaeksh

New member
הפחד אוכל אותכם!!!!

שמא ראובן יביא משהו שהוא בבחינת הישג למוגבל. זה מה שמפחיד אותכם ומכאן התגובות המגוחכות שלכם.
מותר לי לדבר עם מי שאני רוצה ולהציע מה שאני רוצה. היה וזה מצריך אישור אסיפה? אז זה יגיע לשם ושם יבחן. זו כל התורה על רגל אחד. ואנחנו לא זקוקים לקבלת ציונים מיכם. כגון גיס חמישי ויונקי עטינים.

נזי11

New member
מינה חשבתי שבשבת סיימת עם ההזיות

הלואי שיביא מוצר טוב מבטיח לשבח.

לעניין הפחד , אתה רואה כל היום יותר מדי סרטי אימה בטלויזיה כדאי שתצא להתאוררות

minaeksh

New member
אתה ביקשת את זה !!!!

אז בערב תקבל הוכחה שטענת שיש מספיק כסף למגד 6 כולל הפראק ולרוב רובו של מגד 8. ושלא תבוא ותיבכה שמעותים את דבריך.

למעלה