אוסף פאנק ערבי

boshetrecs

New member
אוסף פאנק ערבי

Inside Looking Out

Benefit compilation album of punk & hardcore bands from Lebanon, Saudi Arabia, United Arab Emirates, Syria, Bahrain, Algeria and Morocco.

All profits from this album go towards the benefit of expatriate labourers in Dubai who are often given unfair wages and unreasonable living & working conditions.

http://abbreviatedrecords.com/album/inside-looking-out

גדול, תודה!

אגב, בקרוב ב-TAM89 (הלייבל של לוק האס): הוצאות של פאנק הודי, פאנק לבנוני, פאנק פקיסטני ופאנק מרוקאי.

ואם כבר בעניין של פאנק ערבי, אתמול שמעתי סוף סוף במלואו את התקליט של מונדו גקו ודמוחראטיה. הייתי צריך לעשות את זה מוקדם יותר. זה מצויין! שני הצדדים!

gs1234

New member

וואו!

אחריי חומוס, באנג שטח ואום כולתום - הישראלים שום פעם הפסידו לערבים והפעם בפאנק רוק.

boshetrecs

New member
מישהו רוצה לקנות את זה?

נראה לי אני מזמין. זה יעלה בין 40 ל-50 שקל

boshetrecs

New member
עכשיו אחרי ששמעתי את זה

אני מזהיר אותך שיש שם אולי 5 שירים ששווים שמיעה מתוך ה-18 שהם סך הכל כמעט שעה של מוזיקה. אפילו השיר של דיטוקס די מעצבן, ויש להם שירים מעולים. לא יודע למה כולם פה עפו על זה

anarchopie

New member
מה זה אחלה שיר!

למרות שהוא ממש ממש מטומטם.

מה שמצחיק שכל הגראז'-היפסטר-פאנק'נ'רול תפס שם יותר מאשכרה פאנק רוק. אבל גם שם יש כמה שירים נחמדים, כמו השיר הראשון. הלהקה הסורית ששרה על מצות מזכירה קצת את שירי הפאנק של kortatu וזה עשה טוב בלב. השיר שיניר אהב גם באמת טוב. הסולן של ריף ראף מזכיר לי את הdicks בקטע נחמד וגמלים כמו בסטריאוטיפ הם מוטיב חוזר באוסף.

מה שלא ברור וגם מעצבן זה מה פאקין חבורה של jocks מקועקעים ששמעו יותר מדי have heart עושים בdubai??!?
בטח סתם ילדים של עסקנים אמריקאים שרצו לדחוף ת'להקה שלהם לאוסף. זה קצת הורס.

חוץ מהקטעים האלה והדברים שמנסים להישמע יותר מדי כמו משהו אחר זה אחלה אוסף. רץ כבר בפעם השלישית ברצף

הלהקה הסורית ששרה על מצות...

חח שמתי לב ביוטיוב שהם משתמשים בלוגו של מיניסטרי...

מעניין אם הם עדיין חיים בכלל

למעלה