אוסף חדש!

DGL242

New member
אוסף חדש!

SUMMER kLUB 80 CD 1: ALPHAVILLE - Big In Japan (Extended Version 1984**) 7-17 SANDRA - Everlasting Love (PWL Remix) 7-38 OMD - So In Love (Special American Dance Remix) 5-39 LIMAHL - Neverending Story (Club Mix) 6-04 BONEY M. - Rivers Of Babylon '88 (PWL Acid House Mix) 7-10 JOHNNY HATES JAZZ - Shattered Dreams (12" Extended Mix) 5-10 RED BOX - For America (Bazooka Mix) 5-55 MODERN TALKING - With A Little Love (12'' Extended Version**) 5-04 MATIA BAZAR - I Feel You (Ti Sento) (12'' Version) 6-56 THE TWINS - Love System (Re-Recorded Dance Version) 6-31 CD 2: A-HA - Take On Me (Extended Version) 4-46 COREY HART - Sunglasses At Night (Extended Version) 5-17 HUBERT KAH - So Many People (Extended Dance Mix) 6-22 GAZEBO - Lunatic (12'' Version**) 6-21 SPAGNA - I Wanna Be Your Wife (UK Remix) 8-06 BLUE SYSTEM - Magic Symphony (PWL Fun Mix) 7-00 SPLIT MIRRORS - Voices (Extended Version) 7-14 LONDON BOYS - London Nights (PWL Remix**) 7-31 PETER SCHILLING - Different Story (Long Version) 6-40 BALTIMORA - Woody Boogie (Jumping Mix) 6-02​

sandbird4

New member
מצויין (גם האוסף וגם המגהמיקסים)

איפה אפשר להשיג אותו?

בוי ג'ורג' הוא מגעיל

ממש יצור

קראתי את החתימה שלך וזה מסביר הכל

אתה אדם מלא שנאה עצמית ומרירות, דיעות קדומות, גזענות ובורות ! משמיץ כל דבר שקיים עלי אדמות שאינו קשור לדת וקיצוניות ימנית קנאית. אני מאמין שכאשר יום אחד יהיה לך יותר טוב, אתה תפסיק לשנוא בצורה כזאת. בסה"כ אני מאמין שאין אנשים רעים - יש אנשים שרע להם.

בסך הכל אמרת שהוא מגעיל

ובסך הכל אמרת שהשמאלנים שונאים יהדות ובסך הכל אמרת שהתקשורת שונאת ספרדים, שהתקשורת שונאת חרדים, משרד החינוך שונא דתיים. בסך הכל אמרת שמי שלא חוזר בתשובה הוא גוי... ...בסך הכל אני אומר לך שאתה אדם ששונא את עצמו, ושכל מה שאתה כותב כאן אלה השמצות, הוצאת דיבה והסתה פרועה נגד ציבור שלם ונגד משרד ממשלתי. תלונה עליך הועברה על ידי למשרד החינוך ולהנהלת תפוז..

../images/Emo6.gif אתה מפחד מ-האמת

חוץ מזה יש עוד מיליון אתרים חוץ מאתר תפוז ............. אז ככה יוצא שאתה אדם פחדן מוג לב שישר מתקיף ולא מוכן להיתמודד , ומה שנכון זה האמת
, ומותר לי להגיד מה שאני רוצה .

sandbird4

New member
WOW אל תתרגש מ-"חזור" שלנו

("חוזר" זה הניק הראשון שלו ומאז הוא פתח עוד 50 כאלה). ואל תתבלבל - הוא עושה פרודיה על חוזרים בתשובה והוא דווקא די מצחיק בניכוד למליון אחרים שממחזרים את אותה בדיחה ישנה.

אז ה"חוזר" הזה יחזור בקרוב עם עוד ניק חדש

או שימחק את החתימה בהודעות שלו, והאמן לי שזה יקרה יותר מהר ממה שאתה חושב. סיסמאות כמו אלה שבחתימה שלו לא מצחיקות אותי בכלל (ויש לי חוש הומור). והפרודיה היחידה כאן זה הוא בעצמו.

sandbird4

New member
נו באמת.... גם אני לא מת על החתימה שלו אבל

זה עדיין במסגרת חופש הביטוי גם אם אני אישית כאתאיסט לא אוהב את זה. ת'כלס הוא מעצבן אותך רק בגלל שהוא קרא לבוי גורג "יצור", שזה נשמע ילדותי הרבה יותר מהחתימה הדבילית שלו. לצערי זה נשמע כמו "הוא צחק עלי! אותך לאמא!" אגב, בקומונה "שלי" צינזרתי אותו יותר מפעם אחת כשהוא עבר את הגבול אבל אני לא מתרגש מכל שטות.

למעלה