אוסף הקיילי שלי !

amirsitton

New member
אוסף הקיילי שלי !

ספרי קיילי שאספתי עם הזמן...רק תמונה מאד חלקית :)

וואו../images/Emo70.gifיפה../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

מתי תתפרסם התמונה המלאה

amirsitton

New member
כשאני אעשה סדר בחדר !! חחח :)

אז תקבלו עוד לפחות 10 ספרים שמסתתרים מתחת למיטה , בארון ועוד :)

amirsitton

New member
רק הנבחרים יקבלו סיור מודרך

עליכם להיות בעלי קריטריונים מסוימים ראשית...:)

Fever2002

New member
סבבה,תציג את הקריטריונים

ואני אהיה השופט
אחרי שהבאתי לסקייטי רישיון (לרבעון) לאפיית עוגות, תקבל רישיון לביצוע סיורים+ספא

Fever2002

New member
../images/Emo13.gif מנסה לעשות את הדימיון לעוגות

וזה נראה קטלני (שוודי+סאדו)

אפרת ר

New member
נבחרים שיעברו מבחן קיילי? ../images/Emo8.gif

אני מזמינה כל מי שרוצה לראות את המוזיאון שלי...אבל הנסיעות עליכם.. מוכנה לספק גם קפה ועוגה :) תמונות של האוסף שלי (כפי שצולם לפני כשנתיים) אפשר לראות בגלריות של הפורום למי שלא יודע או לא זוכר...נדמה לי שיש שם רק חלק מהתמונות...השאר ביאהו פוטוס שלי אם מישהו ירצה לינק שיגיד...

amirsitton

New member
אפרת

אני מניח שזה יצא לי יותר זול מניידות לארהב אש שחררי לינק חמדתי :)

amirsitton

New member
אפרת !!

ראשית תודה על הקישור ! אז ככה יש לי מספר שאלות : (כאילו שאני עושה דוקטורט ) 1.מה ההבדל בין שני הספרים של ה- קיילי שואוגירל !? היו מהדורות שונות ? 2. הספר של LETS GET TO IT - זה ספר מילים ותווים ? כנ"ל גם לדבי הספר של פיבר.... 3. לא הצלחתי להבין מהו הספר הכחול עם הכותרת באדום ? (עמוד BOOKS3 אצלך) 4. האם יש הבדל בין שני ה LETS GET TO ...TEH VIDEOS !? 5. האם יש הבדל חוץ מהשם בין שתי הגרסאותש ל ההופעה בדאבלין ? 6. אם איי פעם תרצי לוותר על האוצר את יודעת איפה למצוא אותי ! חחח 7. תהיי בריאה וחגים שמחים ! אמיר :)

אפרת ר

New member
כמה תשובות...

1. ספר אחד זה הספר המלא, השני זה פרומו, ויש בו אם זכור לי נכון רק 12 עמודים או משהו כזה... דוגמית :) 2. let get to it ופיבר הם ספרי תוים. 3. הכחול זו תיקייה שבאה עם כל מיני תמונות ומידע על הסרט "מרד האוהבים"... 4. אין הבדל בן שני ה lets got to the videos פשוט אחד היה לי מאנגליה, ואת השני קניתי עם עוד מלא דברים מאוסטרליה בדיל טוב שהיה באיביי... אז יש לי שתי הוצאות אבל התוכן שווה. 5. כנ"ל לגבי ההופעה... אחד מאנגליה אחד מאוסטרליה. 6. האוצר הזה ילך ממני רק אם יקרה משהו מאוד מאוד קיצוני בחיים שלי... ואם זה לא קרה עם המעבר לארה"ב... לא נראה לי שזה יקרה :)

אפרת ר

New member
קפיצי כבר לא כזה פצפון כמו ביאהו

אם אתה רוצה תראה אותו באתר שלי... כתובת בחתימה

Fever2002

New member
חתול יפה

אגב באינדקס למעלה יש כתוביות עם השם שכל חתול ורק בולי קופח,מדוע?

למעלה