אוסף הבקבוקים המיניטוריים שלי

אוסף הבקבוקים המיניטוריים שלי

היי אני מבקש להציג מעל במה זאת את אוסף הבקבוקים המינייטוריים שלי. באוסף יש כ 1,000 בקבוקי משקה אלכוהולי שונים. הבקבוקים מסודרים ב 14 ויטרינות (סגורות עם זכוכית כך שלא צריך לנגב אבק) והוא מוצג בסלון ביתינו. אשמח לענות על שאלות ולקבל מחמאות ועוד בקבוקים.

לפני חודש סיימנו בקבוק של "אייגר"

מחונגריה. כמה מוזר לקבל משם בקבוק של יין כשר, עליו מצויירת מנורה, ושמו "אייגר". והיו שהזכירו את ר' עקיבא אייגר בהקשר זה. חשבתי לשמור את הבקבוק אך לבסוף הוא הושלך לאשפה (אבא שלי שומר הכל - אני מניחה שזה קשור להיותו ילד בשואה. כתגובה, אני זורקת הכל). איך הגענו למילים רציניות שכאלה כשביין עסקינן? כל הכבוד לך על הרעיון והביצוע. התמונה הזכירה לי במשהו את התמונות מ"קו האופק" של דובי טל ומוני הרמתי. בין השאר יש שם תמונות של מפעלים שבהם נשמרות חביות בצבעים שונים - מראה משובב עין. יש משהו נקי ונעים בחומרים הפשוטים והזמינים שנמצאים מתחת לאף שלנו כשבעזרת עשייה או טיפול פשוט הם משדרגים מעמדם. וזה מה שאתה עשית. כמה זמן אתה אוסף בקבוקים? איך התחלת? מאילו מדינות מיוחדות יש לך בקבוקים?

תשובות

היי אני בעסק הזה 15 שנה. את הבקבוקים הראשונים החרמתי לאמא שלי שהביאה אותם מטיול החו"ל. ארצות הברית, יפן, ברזיל, סין, פרו, מכסיקו, סינגפור, צרפת, איטליה ישראל, פינלנד, רוסיה, אוקראינה, גרמניה, אוסטריה, הולנד, טורקיה, הונגריה, יון ..... (בטח יש עוד אבל אני לא זוכר כרגע)

אללה יסתור

כמה סבלנות, הן כדי לאסוף והן כדי לשמור ולטפח. תגיד, מה קורה כשמגיעים אליך חברים עם ילדים קטנים? (או אולי לך יש משלך...)

גוועלד! אוי ווי זמיר! אוי א ברוך!

לחשוב שדוסית שכמוני גרמה להבאת התמונה הזו לפורומינו. בתמונה ההיא ראיתי את הלבוש האופייני. תמימה שכמוני. כידוע, יש כאלה שמסתכלים על הבייגלה ויש כאלה שמסתכלים על החור של הבייגלה. אחרי תמונה כזו אני צריכה טאקילה. דחוף.

אטיוד5

Active member
יש לי שלשה בבית

של חברת התעופה KLM - הם מחרס צבוע כחול-לבן, בצורת בתים הולנדים. סגורים כבר 40 שנים בערך. תגיד, אם אני אפתח אותם הם יאבדו את ערכם? אולי אצלם ואביא בהמשך.

אתה מכיר את הסיפור של בקבוקי KLM

אתה מכיר את הסיפור של בקבוקי KLM? קודם לא הייתי שותה שעמד 40 שנה. קרןב לודאי שהוא כבר מקולקל. בכל מקרה אם לא תרצה אתם אני אשמח לצרף אותם לאוסף שלי (יש לי כבר 7 בקבוקים מתוך בערך 80) ארז

אטיוד5

Active member
פעם הריצו על זה כתבה

אבל שכחתי. מכל מקום, את שלנו השגנו ביושר מן המקור. אבי היה עובד אל על והיה נוסע די הרבה בתפקידו. בין השאר טס מספר פעמים ב- KLM, ונדמה לי ששודרג לנסוע במחלקת עסקים, כנהוג בשנות השישים העליזות, ושם קיבל את הבקבוקונים האלה. יש להם ערך סנטימנטלי בשבילי. הם חתומים בשעווה, אז אולי בכל זאת אשתה אותם על ערש דווי, חחח. ראיתי אותם מוצגים למכירה ב- EBAY. נסה שם.

למעלה