אוסף בירות

• פותח הנושא bec k
  • פורסם בתאריך

bec k

New member
אוסף בירות

בשנה האחרונה נכנס לי גוק לראש והתחלתי לאסוף בירות מתי שהקו המנחה שלי הוא בירות איכותיות ומיוחדות ולא שום דבר שתמצאו בסתם מכולת. אלא בירות שצריך להתאמץ בשביל למצוא הבעיה היא שכבר נתקעתי בלי בירות לאוסף אחרי שהגעתי לכ-60 בירות אם משיהו מכיר בירות מעולות ונידחות שאף אחד לא מכיר ספרו לי עליהם... תודה נמרוד

MARMELAD

New member
יש לך טובורג גרין...?

אה, אם לא: הצץ באתר הזה, הוא כולל מנוע חיפוש לאלפי בירות מכל העולםבטוח שתמצא שם כמה דברים מעניינים. גיא

bec k

New member
טובורג גרין

לפי דעתי טובורג גרים זה נוזל מצברים תוסס,גועל נפש אחד גדול למרות שמתי שהוא מהחבית הוא ממש לא נורא (ניסיתי בגרמניה) אני מחפש בירות יותר מיוחדות שצריך להתאמץ כדי למצוא מבירה טייבה ועד סו מיגל במהדורת ה-250

Boogieman

New member
בירות מזרח אירופיות

תעשה סיבוב בחנויות הרוסיות כמו"טיב-טעם","קלים-סלבה" וכיו"ב. יש שם מבחר מעניין של בירות מזרח אירופיות. החביבית עלי הן: STAROPRAMEN,צ´כית בהירה ויבשה מאוד,מזכירה את בק´ס אבל יותר טובה. יש גם כהה. RIGA 800 לטבית כהה מאוד ומצויינת. NIEVSKAYA קשה מאוד למצוא אבל שוה להתאמץ,רוסית בהירה ויבשה. אילו הן בירות בליגה עולמית אבל אפשר למצוא גם בירות טובות אחרות, STARI MIELNIK הרוסית סדרת ה BALTIKA הרוסית,נפוצה ופופולרית אבל בכלל לא משהו. PILSNER URQUELL הצ´כית שמתחילה לשמחתי להיות מוכרת בארץ. המשך יבוא...

למעלה