אוסף ביצי הפתעה

אוסף ביצי הפתעה

אני אוסף כבר שנים את הסדרות הקשות [לא ההרכבה] מביצי הפתעה. הנה אלו שיש לי באוסף [הם מופיעים בסדר: סוג הדמויות - ה"עלילה" שלהן - מספר הדמויות באוסף] - *בכל סדרה שלמה יש כ10 דמויות 1. רוחות רפאים – רגיל + כלבו [את הכלבו היה בביצי הפתעה כשהייתי בפריז לפני שנה] – 13 2. צבים – בים – 7 3. גמדים – אוסף מכמה סדרות שלהם [כל שנה יש סדרה חדשה מדי חג מולד] – 5 4. גירות [קניתי בשוק יש שנייה בפריז] – פסטיבל סיני – 4 5. תנינים – כיתה + מסיבה – 12 6. חתולים – מצרים הקדומה – 8 7. פלמנקואים – ימי הביניים – 3 8. שועלים – פושעים – 2 9. פינגווינים – שלג + מסיבה + ים – 14 10. דינוזאורים – פועלי בניין – 8 11. צפרדעים – שלג – 8 12. ארנבים – שלג – 5 13. חייזרים – מכשירים – 9 14. היפופוטמים – ים – 6 15. היפופוטמים – ספורט – 9 16. אריות – טיול – 8 17. דובים – ים + לונה פארק – 7 18. דובי פנדה – מסיבה – 10 19. פילים [יש לי אוסף בפני עצמו של פילים, הם גם חלק מהאוסף ההוא] – ים – 7 20. כרישים – ארמון ערבי – 7 הנה אלו שחסרים שלי [שאני יודע עליהם, אני בטוח שיש עוד המון סדרות] - 1. חזירים [היה בארך לכמה חודשים, לא הצלחתי להשיג] - ?- 10 2. עכברים [היה לחבר שלי] – מכשירים – 10 3. מסיבת חתונה [יש לחבר שלי אחד; כמה נציגים מכל סדרה במסיבת חתונה של התנינים] - כל הסדרות – 10 4. גמדים – כל הסדרות - ... 5. דינוזאורים [ראיתי בחנות] – ים - 10 אם למישהו יש דרך להשיג פריטים שאין לי, או רוצה להחליף [יש לי כמה כפילויות מהנדירים גם], שיגיב לשרשור הזה בבקשה.

אהלן,

שאלה לי אליך: אתה מכיר אתרים של אספני הפתעות של קינדר? נתקלתי פעם באתר של אספן כזה, שתעד כל הפתעה שאי פעם יצאה, ומרביתן היו לו באוסף. לא הצלחתי למצוא אותו יותר (את האתר כמובן).

היה לי פעם, אני לא מוצא את הלינק

אני אחפש אגב, איפה שקניתי פעם את ההפתעות היה ספרון עם כל הסדרות, הייתי יושב וקורא אותו כל פעם שהייתי בא, אבל המוכרת כבר עזבה...

גם בתערוכה בחולון היו כמה קטלוגים

של ביצי קינדר. ואגב, לך לבדוק את הפריט הזה באי-ביי. 150 הפתעות, ב-20 דולר. זה יוצא פחות משקל לכל אחת, לא?

מכיוון שרואים רק את האריזות,

אני לא יכול לדעת אם יש את אלו שאני רוצה או אם יש בכלל את הסדרות ולא הרכבה אם מדובר על הרכבה אז מסתובבים לי בבית יותר מ200 כאלה, אני פשוט לא אוהב אותן...

בּני

New member
תמונות, רוצים תמונות...

מנסיון, אפשר גם לסרוק (לפחות בסורק שלי) או לצלם, אבל אתה חייב להעלות תמונות.

meytar

New member
../images/Emo45.gifתעלה תמונות בבקשה!!

אני מתה על הפתעות דינדר, הן כאלו חמודות!

ניסיתי לצלם במצלמת אינטרנט,

אבל זה יצא באיכות גרועה אולי אני אצלם נציגים מכל סדרה ואסרוק... לא נראה לי שיש פילים במצלמה

broadaxe

New member
"חיילים" של קינדר

יש לי כמה "חיילים" ממתכת שבקעו מביצי קינדר. כמה סוגים יש? אני מתעניין בגלל שהם מייצגים טיפוסי לוחמים בהיסטוריה. חוץ מזה, לפני כשנה הייתי בהונגריה ונקלעתי במקרה לתערוכה עצומה של אלפי הפתעות קינדר באחד המוזיאונים בבודפשט.

בּני

New member
"חיילים"

אם אני לא טועה, אתה מתכוון לאלה? ראשון שני שלישי

אני לא אוסף את הסדרות האלו, אז אני

לא יודע... בכל מקרה יש המון סדרות של חילים מכל הסוגים, אני לא ממש התלהבתי מהם אף פעם...

למעלה