אוסף את הדמעות

danistar

New member
אוסף את הדמעות

פתאום את שונה משהו בך נכנע מבט נוגה בעיניים חיוך שנמוג מהלחיים .. מתחמקת לתוך זרועותיי מעציבה את תחושותיי חש בעומק עצבותך רוצה לבכות בשבילך אוסף את הדמעות לשק של זיכרונות מרגיש את הטיפות בתוכי סערת הרגשות …

@@

New member
דני , בוקר טוף ../images/Emo140.gif

אתה מוזמן להכנס אלינו ולספר לנו מה קורה ב
ך

danistar

New member
היום הבנתי סוף סוף

והשלמתי עם העובדה ששלי היא לא תהיה . היא יפה , היא מיוחדת אבל ליבה של מישהו אחר . היום בפעם הראשונה אחרי הרבה זמן הצלחתי לשמור על הראש כשאני בסביבתה ( מה לעשות עובדים ביחד ) . השיר הוא אולי כמיהה להיות שם בשבילה אם תצטרך אבל כנראה מיועד מישהי אחרת שעדיין לא הופיעה... זהו .. דני

אני חייבת לציין שכל הכבוד לך....

ראשית בשל העובדה שהשלמת עם העניין שהיא לא תהיה שלך....ויפה..הגעת למסקנה וחייבים להמשיך הלאה. שנית....פתחת את ליבך כבר למישהי אחרת....וזה לא דבר קל לאחר שאוהבים מישהי...בטוח שאתה עוד תבדוק תמיד מה טוב בזאת שהיה גם בהיא מה חסר לזאת שאהבת בקודמת...כך זה...מזה אין להמנע. עכשיו משהו שלמדתי .....היום ואני אדם שאוהב את כולם...והלב שלי פתוח ואני נותנת אותו ממש מהר, זאת אומרת מתאהבת בקלות....צריך להזהר דווקא כשעובדים במקום עבודה....כי מבחינת נוחיות...זה הכי נוח לראות את זה שאני אוהבת כל הזמן...אך מה קורה ויש מצב שזה נגמר? זה לא נעים...ההתמודדות הרבה יותר קשה כשרואים אותו כל יום...אני למדתי את הלקח הזה...וגם אתה...מקווה שגם לעתיד. שיהיה לך בהצלחה...תהיה חזק אתה כבר רגל וחצי בחוץ... יום נפלא וקסום מקסימושששששששששששששש

למעלה