אוסנת

ויוי

ברוכה הבאה

בן הקשת

New member
../images/Emo66.gif בן

בני, בנצ'וק, ילד רע... נעים מאד. تايبساس سيتبتسشبمم اثصعصثغ صبنتاؤيخه نتيسش طسش ينابن رؤتيبت خيبسي تابا فتنر ىتق بعء فىث ءنفخ رنيبسم بنميسسم بمطلثقل لخقهلحث كيبك بمنلتيبتل يق يبلتل ثقلحلثقختل ثق لمينلنمي يلم منتبلقثل ثقحثخلتثق ل ثقلتثلق ثقحلتثق ب لثقلت ثقلثقلتثحخه אין ספק. גם אני התחרפנתי.

T i g e r R o n

New member
תרגום למי שלא הבין את בנצ'וק../images/Emo66.gif

我們聽說 Linux 是不可移植的(也許今天不是這樣了,但在那時我們確實是這樣聽說的)。而且我們聽說 在結構上與 內核是同樣的;而我們的工作是要開發一個更為強大的東西。 我們已經為 Hurd 做了多年的工作,所以我們決定要完成它而不是放棄它。 如果我們確實遇到了人們所問的問題 -- 如果 已經實現了,而我們恰在考慮是否要開始編寫另一個內核的話 -- 我們就不會開始了。取而代之,我們會選擇另外一個項目,做一些軟體來完成現有的自由軟體還不能做的事。

וד"א...

אני קוראת רק ג'אפונזית... והצלחתי לתרגמת מה שלחת... אז הסינית ש'ך,התחפשה
ולראייה: שמענו שלינוקס לא היתה כל כך פורטאבילית (ייתכן שזה כבר לא נכון כיום, אך זה מה ששמענו אז). ושמענו שלינוקס היה מבחינה מבנית שווה לקרנל של יוניקס; העבודה שלנו הובילה למשהו הרבה יותר עוצמתי. בהתחשב בשנים שהשקענו בעבודה על הHurd החלטנו לסיים אותו במקום להשליך אותו הצידה. אם אכן היינו ניצבים בפני השאלה שאנשים שואלים אם לינוקס היה כבר בר-השגה, והיינו שוקלים אם להתחיל לכתוב קרנל אחר לא היינו עושים זאת. במקום זאת היינו בוחרים פרוייקט אחר, משהו שיעשה עבודה ששום תוכנה חופשית אחרת לא יכולה לעשות.

T i g e r R o n

New member
פחחחח

כתוב כך: שמענו שקוקו לא היתה כל כך פורטאבילית (ייתכן שזה כבר לא נכון כיום, אך זה מה ששמענו אז). ושמענו עוד שקוקו היתה מבחינה מבנית שווה לקרנבל של יוניסקס; העבודה שלנו הובילה למשהו הרבה יותר עוצמתי. בהתחשב בשנים שהשקענו בעבודה על הHurdon החלטנו לסיים ולגמור אותו במקום להשליך אותו הצידה. אם אכן היינו ניצבים בפני השאלה שאנשים שואלים אם קוקו היתה כבר ברת-השגה, והיינו שוקלים אם להתחיל לכתוב קרנבל אחר על מנת למכור אותה לא היינו עושים זאת. במקום זאת היינו בוחרים פרוייקט אחר, משהו שיעשה עבודה ששום תוכנה חופשית אחרת לא יכולה לעשות.

נועם**

New member
../images/Emo20.gif נ...

נ נוֹ נוע נועם האפרתית...
אני... אני יודעת מה בנצ'וק כתב, תאמינו לי האזניים מסמיקות לי.... לא, לא מהמילים שהוא צייר לכם, מהיין שמזג לי כאן....

magic40

New member
כרגע אני,,,,,עאבדאללה

כי ככה הילדים החליטו כובע גרב על הראש צמודה לטישו ותרמוס תה עם נענע

למעלה