אוסמה - מת!

Ayelet CA

New member
לו היתה לי תמונה שלך

הייתי שמה אותה תחת הכותרת: אדם שלא ראה מספיק חדשות בשנים האחרונות ופספס את השידור של אוסמה מספר בעצמו על ההתקפה הציפיות שלו ממנה והתוצאות שלה

airdene

New member
1. לא רק אין הוכחה חותכת שהנרצח אחראי ל9.11

אלא ש - א. הוכחה כזו צריכה, עפ"י החוק בינלאומי, חוק המשמש תדירות בידי מימשל ארצך ככלי לנגח את מדיניות ארצי, להיות מוצגת בבית משפט ולהיות זמינה לביקורת מצד מגיניו המשפטיים. ב. ארצך כבר חטפה, כלאה למשך שנים מס' ללא משפט, ורק לאחר לחץ ציבורי תבעה אדם אחר (חאליד שייח מוחמד)באותה האשמה ממש. 2. במהלך התקפתה הנפשעת של ארה"ב הפרו כוחות הצבא האמריקאי את ריבונותה של פאקיסטן, רצחו אזרחים וילדים חפים מפשע. 3. החגיגות ההמוניות של אזרחי ארה"ב את רציחתם של ילדים ואזרחים חפים מפשע או כאלו שאשמתם טרם הוכחה במשפט הוגן מצביעות על כך שרמתם המוסרית של החוגגים אינה גבוהה מזו של הערבים החוגגים תדירות פיגועים, התקפות טילים, וכיו'ב. הצביעות המוסרית בה שוחים מנהיגיכם לא היתה נסבלת לולא כוחכם הצבאי. כישראלי, בהתחשב ברצף הבגידות, הרציחות, והפרות החוק הבינלאומי שניזומו והורשו על ידי ובשמה של ממשלתכם במהלך החודשים האחרונים, נראה לי כי ברית עם ארצכם מסוכנת להשרדות כמעט כלהחשב לאויבכם שלא לדבר על ההתקרנפות המוסרית הכרוכה בכך.

החוצפה שלך ושל חבריך לדרך

(מתנחלים ומיני סהרורוים אחרים) משעשעת אותי כל פעם מחדש. אתה טוען שהאמריקאים לעתים קרובות צבועים ביחס לפעולותיהם האלימות, בשעה שהם מבקרים אחרים? בחייאת רבאק, ממש גילית את אמריקה! אבל בתור מי שבטחונו, אורחות חייו, וכלכלת ארצו תלויים ישירות בשגשוג ובעצמה האמריקאים בעשורים הקודמים ובהמשכם בעתיד, כדאי ש.., איך לומר בעדינות, תסתמו את הפה ותהייו מעט פחות שחצנים וכפויי טובה. כמובן, זה לא יקרה, ואתם תמשיכו לדמיין שארה"ב תלויה בכם ולתלות את מבטחיכם בקב"ה/סין/רוסיה או השד יודע איזה כוח אחר, ואני אמשיך להשתעשע מחוצפתכם המדהימה אך צפוייה.

סלסרו

New member
תראי מי עוד חושב כך

המקור תרגום גוגל:
the killing of al-Qaeda leader Osama bin Laden, is a crime and the state terrorism practiced by the United States of America, argued that he was killed outside the law, and bear the U.S. alone is responsible for this crime.​

עזרה!

הי קוראים לי רותם ואני מפיקה של התכנית של רזי ברקאי בגלי צה"ל. אנחנו מחפשים ישראלים בניו יורק שיוכלו לספר לנו על החגיגות בעקבות מותו של אוסמה בן לאדן ועל המצב רוח בניו יורק. אנחנו היינו רוצים לשוחח עם מי מהם מחר בתכנית ברדיו-זו שיחה טלפונית קצרה וחביבה:) אם יש מישהו שהתיאור מתאים לו-אני אשמח אם יוכל לחזור אליי. רותם 0506935745

billc

New member
יש את סלסרו, אבל הוא קיבל הוראה מאובמה

לא להסתובב במקומות הומה אדם

forglemmigej

New member
היה סיכול (סיקול? מה הנכון) ממוקד

את האמריקאים למשפט בהאג

סיכול

סיקול היא ניקוי שטח מאבנים (כמו שסקילה היא זריקת אבנים). סיכול = ביטול, הפרה (סיכול ממוקד, למשל
)

למעלה