אונס

אונס

אני חומק פנימה...
היא...סוגרת דלת חרישית אחריי ונועלת.
אני נפנה אליה עכשיו...חשוך...לא רואה כלום.
היא נדחקת אל הקיר...כאילו מנסה להיות קטנה...בלתי נראית.
אני נצמד...אוחז בשערה מאחור ולאט לאט מושך ...סנטרה מורם ...
עכשיו קובר את פניי ...שניות ארוכות...נושם את צווארה...עמוק...לוקח לריאות, היא לא שמה בושם, אסור...אבל קרם גוף אפשר...הריח ממסטל אותי.
דוחף אותה למיטה...תולש ממנה את התחתונים, מקלף את השמלה ומעמיד אותה על ארבע לפניי ואני בעמידה...מאחור.
הפעם לא ירדתי לה. לא. מתאפק...קשה לי שלא לטעום אותה.
הכנסתי אצבע כדי לבדוק...כן...רטוב ,חודר חזק והכי עמוק שיכול.
"בן-זונה" היא מסננת בכאב.
אני עונה לה בשני פליקים בטוסיק ימין...אני ימני...איש חזק וכואבת לי היד, "סתמי מטומטמת, אף מילה".
תוך שאני מכלה זעם מדומה בעזרת תנועות אגן אלימות והיא מתפתלת תחתיי אני לוקח קצת חומר סיכה בידי ומתחיל להכין את האזור לחדירה נוספת.
"אני אזיין אותך כמו שניים ביחד, זה הולך לכאוב".
אני יוצא...אני חוזר ואז חודר...הפעם למקום אחר והיא נאנקת שוב מכאב...פתאום מרחם עליה קצת...אז עדין יותר...
ואני בפנים...אלהים אדירים...איך נדחקתי למקום הצר הזה...כמה כח רצון הביאני הלום..
אט אט דוחף אותה בעזרת האגן, לשכיבה, ואני עליה מכסה את כל כולה, בתוכה...עמוק.
היא שוכבת על בטנה, אני על גבה, מערסל אותה, כף ידי נשלחת מטה ושתי אצבעות מפלחות דרכן...
כמה שהיא רטובה...חושך...בגבה אליי היא לא תראה קצה קצהו של חיוך שבע רצון.
וכך...בתנועה ארוטית חודר את עכוזה המושלם, אצבעותיי חופרות ברטיבות שלה...אלמנטים מתרחקים, אלמנטים נצמדים...מתחככים, ובתווך הדגדגן...נהנה משני העולמות.
"עכשיו אתה מזיין אותי כמו שני גברים...בחיים לא זיינו אותי ככה"...היא גונחת ואני שומע מוצארט...
אני תופס בשערה בידי הפנויה, מושך...היא גומרת...אני מרגיש אותה מתפתלת תחתיי...זה כ"כ מחרמן...היא כמו טרף...נרעדת...כמה חזק ואדיר אני מרגיש עכשיו.
אני בטראנס עכשיו...מזיין חזק כל כך עד שאני מפחד שהוא ייתלש לי....היא כבר חצי מעולפת...משותקת...נרמסת תחתיי שוב ושוב.
נהמה נפלטה ממני כשגמרתי לתוכה את כל כולי ונפלתי שדוד ...
כך, שרוע עליה, דבוק , מתנשם כמו חיה פצועה...
..............................................................

עכשיו שקט... חבוקים, פנים אל פנים... היא נבלעת בתוכי , עטופה כולה.
היא (בחיוך מעולף) – "מה חשבתי לעצמי כשביקשתי ממך היום לבוא ולאנוס אותי בברוטליות?".
אני משתיק אותה בנשיקה עמוקה, ארוכה וחושנית...אצבעותיי בשערה...הפעם אוחז בעדינות והיא רפויה בין זרועותיי, בתוך החיבוק שלי, מותשת.
אני -" אמרתי לך, שאם את באמת רוצה את זה דעי שעד שאני גומר, לא תקבלי אפילו נשיקה..."

מחבק, מנשקאת מצחה, רכותיה...מלטף את גופה המושלם, הדואב.
רוכן קרוב קרוב ונושף אל אזנה חרישית – "שלא תחשבי שגמרתי איתך היום..."

מוקדש באהבה

...על הדגים...

haze73

New member
כותרת הפוסט מאפילה על כל מה שכתוב בתוכו

וחבל

Blackdust

New member

hotman10

New member
אכן הכותרת אינה במקום

רק אחרי שקראתי עד הסוף (וזה לא אומר שאני מזדהה) הבנתי.

אם האשה רצתה "אונס" וככה זה קרה.. בהסכמה- אזי אין יותר מה לומר.

"סתמי מטומטמת"??????

תוך שהוא מכלה זעם מדומה בעזרת תנועות אגן אלימות ואני מתפתלת תחתיו הוא לוקח קצת חומר סיכה בידיו ומתחיל להכין את האזור לחדירה נוספת.
"אני אזיין אותך כמו שניים ביחד, זה הולך לכאוב".
הוא יוצא...הוא חוזר רק שאני כבר מזמן לא על המיטה מפתיעה אותו מאחור ודוחפת אותו על המיטה כך שהוא עם הגב אליי, אני מתכופפת לאוזנו ולוחשת תמעך לי תתחת !! הוא מושיט ידיו לאחור ובאותה השנייה אני אוזקת את שתי ידיו באזיקים!!!
לוקחת מהחומר סיכה שלפני רגע הוא מרח אותי בו ומורחת אותו ....הוא לא מבין מה קורה פה??? אני שולפת מתחת לכרית את הויברטור הענק שלי ואפילו לא טורחת להפעיל אותו מתקרבת לעכוזו ובבת אחת מחדירה אותו לתוכו !!!!!
אההההההההההההההההההההההההה הוא צורח מכאב !!!
"מטומטמת" קראת לי ???????
מטומטמם סתום אני אראה לך מה זה לדבר אלי ככה!!
בפעם הבאה שתקרא לי "מטומטמת" אני מבטיחה להביא לך כושי אמיתי שיזיין לך תצורה !!!

טוב תרגיעו...

(אני מרגישה קצת אחריות כי אתגרתי את הבחור לצאת מהצללים ולכתוב..)
פנטזית אונס היא פנטזיה נפוצה
ואם זה נעשה מתוך הסכמה הדדית ולא עובר את הגבולות...זה בטוח לא איכס...

ואתה... תכנס מחדש עכשיו, עם קצת פחות מפץ.. יהיה בסדר

haze73

New member
אני נרגע לאיטי עם כוס תה ולימון

מבחינתי - רק הכותרת קצת מערערת את הפנטזיה המתוארת בפוסט עצמו, שאיתו , אגב, לא היתה לי שום בעיה.

למעלה