אונס

אונס

נושא כ"כ כואב..וכ"כ מרגיז..השפלה שאין כדוגמתה.. איך איך אפשר להתנהג ככה איך???? למה למה??? למה נגד הרצון למה?????? כשדיברו על הנושא הזה בערוץ 10.. מה מסתבר? שכשהנשים לא מעוניינות והגבר ממשיך בכוח.. אז כשהיא מתלוננת על אונס במישטרה.. הגברים תמיד אומרים `היא רצתה` ימתועבים איך היא סיפרה לכם שהיא רצתה?? בהלם שהיא שידרה?בפחד בעיניה?בזה שאמרה לא?בזה שהדפה אותו אך ללא הצלחה? על מי אתם משקרים? היא רצתה... עושים צחוק.. ואני יודעת שעכשיו תבואו בהאשמות לבחורה שלא ניזהרה.. אז נכון שצריך להיזהר.. אבל שום דבר בעולם לא מצדיק מעשה כזה.. ותבינו דבר אחד;כשבחורה אומרת לכם `לא` אז זה לאאאאאאאאא! אין דבר כזה שהיא אמרה סתם ובעצם היא כן רוצה. לא זה לא!

את צודקת..

והלוואי שכל הסוטים למיניהם יהיו מאחורי סורג ובריח ולא יראו אור יום

אני

מדברת בכללית על העניין המצער שנקרא אונס..ובאמת לא משנה איפה זה קורה..תמיד זה כואב.

שםאנילא

New member
זה באמת משנה איפה זה קורה...כשזה קורה ברחוב

ואני מתכוין לזה שלא היה מתוכנן אז אני מבין... אולם כל הנושא התקשורתי הפך כל דבר לאונס וזה נהפך כבר לחגיגה...

זה באמת לא משנה

גם אם אונס התבצע בבית,או ע"י חבר או אח לא משנה מה.. זה תמיד כואב. ולידיעתך מה שעונה להגדרת המילה אונס=כל דבר שעושים נגד הרצון שלך.שאתה מסרב ועדיין ממשיכים. ולפי החוק אפילו אם הבחורה לא הודפת במגע ולא אומרת לבנאדם `לא` אם הוא רואה שהיא קפואה ומפוחדת והוא ממשיך מבלי לשאול להסכמתה. זה אונס.כי הוא מנצל את הפחד המשתק שלה ואת ההלם. אז ככה שזה באמת לא משנה איפה זה.

שםאנילא

New member
לא דיברתי על אונס כזה...דיברתי על אונס שמתקים

בעקבות "עזרה" מהבחורה... אני אישית מאשים אותה כי חכמים הזהירו להתרחק מעריות והיא חשבה שהיא חכמה... אם חז"ל עשו הרחקות אז צריך לקיים אותם... כשבחורה מתקרבת לבחור ויש מגע שלא תתלונן זו בעיה שלה שהיא נכנסה למצב כזה... ההגדרה היום של אונס מאוד מאוד רחבה ופרוצה

לא נכון

גם לפי ההלכה,אפילו לבעל שאישתו גרה איתו אסור לו לאנוס אותה אם היא אינה מעוניינת ביחסים!

שםאנילא

New member
לא דיברתי על אופן כזה...ואם איני טועה זה גם

לא אסור אלא זה גורם לבעיות אחרות... קראי שוב את מה שכתבתי מקודם

זה אסור

כתוב מפורש בהלכה.......אפילו אסור לקיים יחסים כשהיא ישנה!!עד כדי כך התורה מכבדת את האישה!

שםאנילא

New member
תפסיקי לפזר הגיגים באויר...אם יש לך מקור למה

שאת אומרת תביאי ואל תפזרי סיסמאות "כתוב מפורש בהלכה..." תביאי אותה לכאן כדי שנלמד ונחכים... קשקשנית

קליט

New member
שמני

לא מתאים לך לקרוא למיס "קשקשנית" . היא צודקת שאסור לאיש לבעול את אשתו כשהיא לא מסכימה לזה . אנחנו לא חייבים להביא לך מקורות על כל דבר תורה שאנחנו כותבים .

שםאנילא

New member
כשאתה מפרסם הלכה כל שהיא תביא מקור ואל תזרוק

סתם דברים באויר... אסור לי ללמוד את ההלכה ממך? ומי אמר לך שההלכה אומרת ככה בכלל?

שמני

אנלא חייבת להביא מקורות על דברים כ"כ פשוטים ומובנים....תלמד קיצור שולחן ערוך בטלן אחד! אולי אתה לומד את הקוראן במקום...מי יודע...

למעלה