אונס או לא ??

Indiman1

New member
אונס או לא ??../images/Emo2.gif

סלחו לי אבל אני רוצה להבין משהו בפרק שהיה היום. לפי מה שזה נראה רידג' שכב עם ברוק כשהיא הייתה מעולפת ?! איך בכלל אפשר לעשות דבר כזה שצד אחד לא מגיב ומתייחס ?? רידג' צריך להיות ממש חסר רגישות אם הוא לא שם לב לזה שהיא הייתה מעולפת. וכנראה הוא כזה. לפי דעתי היה פה אונס (ישר גם נזכרתי בהודעה של סיגל מלפני יומיים). וצריך רק לראות את ברוק אחר כך, איך היא רועדת. מעניין איך זה הולך להתפתח.. מזה הרבה זמן אני מתחיל להיות מסוקרן בעלילה שקשורה לברוק. אמרתי כבר שרידג' אדיוט ?

S c a r l e t t

New member
ללא ספק אונס

רידג' אידיוט לגמרי, קשה לי להאמין שהוא לא שם לב, למרות שמראים אותו מתחבט עם עצמו בעובדה שהוא עשה את זה. השאלה היא אם ברוק בכלל זוכרת מה היה שם? מה היא תגיד לניק בדיוק? ואיך רידג' חושב שהוא יכול לפצות את ברוק על דבר כזה?

רידג' פשוט אידיוט ודוחה!!!!!!!!!!!!

אני בתור אישה לא יכולה להבין כיצד זה התרחש.. האים הכותבים של הסידרה עד כדי כך מטומטמים הזוהים או מה? כיצד יכול להיות שהוא לא הרגיש שהיא מעולפת ? זה היה אונס. זה העסיק אותי , אישה צריכה להיות 'מוכנה' כמעט כמו גבר. פתאום הוא מביע חרטה.. כמה אצילי מצידך רידג', אני אפצה אותך.. תגיד לי איך! בעוד אונס כפוי.. יין פרחים שוקולדים נרות וברווזים? ועוד כמה כדורים.. דיי אתה דביק. הרי מטבע האדם, לא הגיוני שהיא שיתפה פעולה מעולפת. או שהוא פשוט חשב שהיא 'גמרה' עד כדי עילפון חושים.. 'תם עידן רידג'', אני שונאת אותו, הוא שחצן, נפוח, ומתנשא, בטוח מידי בעצמו. שלא לדבר על המראה שלו. (לא לטעמי) כל המשפטים הכמעט מלודיים..שלו (ממש משורר) כמו אתמול כשהתעורר לצידה.. אוף דיי... ממש נהייה לי צרבת ממנו. אני אוהבת את ניק אחלה גבר לטעמי.וברוק מדהימה כשהיא עם ניק. לאורך השנים שנאתי את ברוק, החוסר ביטחון שלה.. הדימעה והאחיזה שלה באחד שמזגזג כל הזמן.. והשקרים.. די , הגברת 'התבגרה והתגברה עליו ' הכותבים עשו חסד עימה ותפנית חדה בדמות, וזה מצוין. דווקא גרמו לי להתעניין בה יותר משאר הדמויות... אני חושבת שטיילור רדודה מידי... טעו כאשר החזירו אותה. ( זה היה הזוי ברמות!) מרגיז אותי מאסימו הפלצני הזה. מי הוא בכלל? מה הוא מתערב ובאיזו זכות ? פתאום, ברוק הפכה לפרס.. נורא מוזר ומעניין... די באמת באמ'אשלכם תעיפו אותו. פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

אני ממש לא אוהבת

לאן שהם לוקחים את הדמות של ריד'ג. נכון שהוא לא צריך להיות יחד עם ברוק אבל לא צריך להפוך אותו לדמות נוראית כזאת!!! לדעתי הוא צריך לחזור לטיילור(המדהימה) ולגדל את המשפחה שלו(מה קרה לילדים שלודרך אגב??????????)....

Indiman1

New member
אנחנו מודעים לזה שזה לא אמיתי

אבל בשביל זה הפורום הזה , לא ? לדבר על מה שקורה בסדרה בין השאר...

f a i n a

New member
חחחחח באלוהים מה עובר עליכם?

יאלללללללללה חחחחחחח נכנסתי לפה מה זה בטעות וזה כזה מצחיק נשבעת לך באמשלי אין לכם חיים?! כאילו, ראיתי היפים והאמיצים שהייתי בכיתה ה', נגיד שזה היה לפני 8 שנים, והמממ... עדיין עדיין עדיין רידג' לא יכול להחליט אןם הוא עם ברוק או טיילור? בטח והא התחתן והתגרש מכל אחת מהן עוד איזה 7 פעמים, אם לא 17. חיחיחיחיחיחי איזה בידור

raz the 1

New member
נזכרתי פתאום בתקופה של טילור

ופירס הפסיכולוג שלה...והגמד המוזר הזה.. אתם זוכרים??

Indiman1

New member
תהרגו אותי אבל מה שאני זוכר

זה את טיילור היפית משנות ה 70 אחרי שפירס היפנט אותה .. היה גדול

S c a r l e t t

New member
וואי זה היה ממש מצחיק

איך שנאתי את פירס והעוזר שלו, אבל תכלס היה די מצחיק לראות את טיילור היפית וקופצנית כזאת

אלוניס

New member
זו לא הפעם הראשונה

שהכותבים עושים את זה לברוק. ממש לפני שנים היה פרק שברוק עומדת להיפרד מאריק, הם שותים באיזה ערב לכבוד לקוח ובגלל שהיא "נראית" לו במצב רוח הוא שוכב איתה והיא בכלל לא זוכרת שזה קרה ובטוחה לכן שברידג'יט יכולה להיות רק הבת של רידג'. ולזה שכתב "זו רק סדרה" - סדרות, סרטים ושאר מדיות קובעים לא רק את השיח הציבורי בלא מעט מדינות - הם קובעים לא מעט את דעת הקהל בנושא מסוים ומחזקים או מחלישים נורמות מסוימות. וכשבסדרה שבה צופים מיליונים יש סצינה בעייתית כל כך - המסר הרסני לנשים רבות - גם מפני אלו שרואים בזה "משהו מקובל" חלילה או נטיעת הרעיון השגוי אצל נשים שזה משהו שיש לסלוח עליו בלי "לעשות עניין".

Indiman1

New member
../images/Emo45.gifיפה אמרת !

אבל היה דבר דומה גם עם אריק וברוק פעם ?

raz the 1

New member
אני זוכר בכלל ששילה

שינתה את המבחנות..ואז חשבו שברידג'ט היא מרידג' ולא מאריק.. זה היה בגלל שילה...

gil8ad

New member
אנס+נאנסת+מעשה האונס+מודעות+התנגדות

לכאורה פשוט- כדי שיהיה כאן אונס אנו זקוקים לאנס לנאנסת ולמעשה עצמו של האונס אבל אי אפשר להפריד את הידיעה של המעשה . לכאורה רידג' מבצע נגד רצונה של ברוק חדירה לתוך גופה. אבל חסרים כאן עוד מרכיבים. רידג' אינו יודע שברוק לא מתנגדת מפני שהיא לקחה כדורים להרגעה- והוא מפרש את הכניעות שלה כהסכמה שבשתיקה-והיא לדעתו נובעת מהצלחתו בשיכנועה ע"י עצם הבאתו של אביה שנטש אותה לפני שנים והמעשה עצמו גרם לה להתרגשות ולתחילת שינוי דעתה עליו ולהתמוטטות ההתנגדות שלה אליו. כך שמבחינתו הוא לא אנס. ברוק נימצאת במצב מבולבל על סף חוסר ההכרה וחסרת יכולת להתנגד אולי אפילו לא ממש מבינה מה קורה באמת. זה נכון שאנחנו יודעים שהיא לא רוצה אבל לא כל המשתתפים יודעים מה ברוק רוצה באמת- הם הרי לא צופים בסרט מהצד. אז אין לנו גם מודעות. כך שאונס באמת לא קרה כאן - כי לא מתממשים כאן כל התנאים לאונס.הבילבול הנוסף שנימצא בסרט הוא עצם הכנסת קיום יחסים נגד רצונה של אישה בגלל שכדורים משפיעים עליה= כידוע הנושא החם היום העניין זה הוא סם האונס- שגברים מכניסים במכוון לכוס השתייה האלכוהולית של נשים בלי ידיעתן ואז כאשר הם מזהים בהתרופפות ההתנגדות שלה הם מבצעים את זממם. אבל כאן הרי לא רידג' הוא שהכניס את הכדורים אלא ברוק בעצמה.

לינה18

New member
זוכרים את הפעם שבה ניק שכב עם ברוק

כשהיא חשבה שריג' מת? האם מישהו כאן בפורום או בפורומים אחרים קרא לזה אונס? (אני אישית לא בטוחה, אבל לא זוכרת שכן). לדעתי זה מצב מאוד דומה, ולא הייתי קוראת לזה אונס. אם תסתכלו בפרק של ריג' מפתה את ברוק בונציה, תראו שהיא ניראת מאוד חלשה ואפילו קצת מעולפת בלי כל קשר לכדורים. אני אומרת-זאת ההשפעה הרגילה של ריג' עליה ובגלל זה הוא בחיים לא היה מעלה בדעתו שהפעם זה בגלל כדורים. מבחינתו-לא היה אונס. מבחינתה-גם לא. גם אם היא היתה בהשפעת כדורים, היא שיתפה פעולה(לא ראינו את זה אז אתם יכולים להגיד שהיא לא, לדעתי היא כן). בכל אופן-מי שכן קורא לזה אונס, שיקרא גם למה שקרה לה עם ניק כשריג' מת באותו השם, כי זה ממש אותו דבר בעיניי.

Indiman1

New member
לא כל כך נכון..

לגבי הסיפור עם ניק וברוק - ברוק שיתפה, ועוד איך, פעולה עם ניק. שניהם במודע שכבו כאבל וכאות ניחומים לאחר שרידג' כביכול מת. ולכן בוודאי שאין פה אונס. ולגבי מה שקרה אתמול בפרק - ברוק הייתה מופתעת לגלות את רידג' במיטתה אחרי מה שנעשה. אז ממש לא ברור שהיא שיתפה פעולה..

לינה18

New member
שניהם במודע?

ברוק היתה במצב כל-כך ירוד מבחינה נפשית, ששניה לפני שניק התקרב אליה, היא עמדה לזנק לעבר הלהבות כי היה נידמה לה שהיא רואה בהם את ריג' קורא לה. אחרי דבר כזה אפשר היה להבין שכשניק התקרב אליה, היא היתה די מעורערת מבחינה נפשית, כך שכשהיא שכבה איתו, אני לא חושבת שהיא היתה מודעת למעשיה. כלומר זה די אותו דבר-ניק ניצל את מצבה הנפשי הירוד כדי לשכב איתה, בגלל זה כמה אנשים בפורומים אמרקאיים טענו שזה היה אונס. אני לא הייתי קוראת לזה אונס, כמו שאני לא קוראת למה שקרה עם ריג' אונס. וזה שלא הראו לנו את ברוק מביטה בניק בשוק אחרי המעשה זה לא בגלל שזה היה בהסכמה, זה כדי שהצופים לא יחשדו בזה שהם שכבו(כזכור זה לקח לנו כמה זמן לגלות על המעשה).

למעלה