אוננות...

nusic

New member
אוננות...

כשאני אני מאוננת אני גומרת נורא מהר ממש תוך 4-5 שניות איך עושים שהאורגזמה תהיה ארוכה? כי אחרי שאני גומרת אני כאילו מאבדת את החשק לגמרי... אני אשמח גם לעצות לאוננות טובה... אני בד"כ מאוננת עם הזרם במקלחת אבל אשמח לעוד עצות ספרו איך אתן מאוננות תודה!

שלום ../images/Emo140.gif

האם את מגרה את עצמך לפני שאת מתחילה ממש לגעת בעצמך? זה יכול בהחלט להאריך את ההנאה. הכוונה לגירוי מחשבתי בעיקר, שהוא הבסיס של הגירוי הפיזי. כלומר, לראות תמונות, או לחשוב או לפנטז או לקרוא איזה קטע מגרה. לדמיין ממש סיטואציה שלמה, או כל דבר שעושה לך כיף, ללבוש בגדים מגרים וכו'. האם את נוגעת בעוד מקומות בגוף לפני המגע באיזור איבר המין עצמו? זה עוד עניין חשוב, להגיע לשם בסוף, אחרי גירוי של איזורים נוספים. עוד דבר שיכול לעזור זה מגע לא כל כך חזק וישיר כמו של הזרם במקלחת, אלא גישה עקיפה יותר, נוגעת מהצד, יוצרת את האפקט בהדרגה. אפשר עם האצבע או עם כל אביזר שעושה נעים, או להתחכך אל מול משהו. בהצלחה ואשמח לשמוע עוד

DakaBoaz

New member
לנשום...

ברגעים לפני שהאורגזמה מגיעה, זה זמן טוב להתחיל לנשום נשימות ארוכות. בהתחלה יהיה לנו נדמה שזה מחליש את ההנאה, אבל לאורך זמן זה פשוט מעודד את הגוף (כולו) להיות יותר מודע לעונג. במצב שבו כל הגוף מודע לעונג אנו יכולים להגיע לאורגזמות ארוכות יותר ומלאות יותר (אורגזמה של כל הגוף בניגוד לאורגזמה של איבר מסויים כגון הדגדגן, הנרתיק, צוור הרחם וכד'). אז כשאת מרגישה מאוד "שם", אבל לפני שאת באמת מגיעה לאורגזמה (כשאת עדיין יכולה לעצור את עצמך מלהגיע לאורגזמה), תתחילי לנשום נשימות ארוכות ומלאות (לפחות 4 שניות לכל כיוון - נשיפה, עצירה, שאיפה, עצירה). אם את מרגישה שאת עומדת להתפוצץ בזמן התרגול של הנשימות, תרשי לעצמך לעצור את הגירויי. בסופו של דבר זו הדרך ולא המטרה... נמסטה, בועז.

למעלה