אוננות

אוננות

תראו,אני לא ממש יודעת אם זו בעיה כי עד עכשיו זה לא הפריע לי רק אחרי ששאלו אותי על הנושא זה הדליק אצלי איזו שהיא נורה... טוב נפסיק ללכת סחור סחור... (לצורך העניין נציין שאני בת 19) לפני כמה זמן דיברתי עם מישהו והוא שאל אותי מה התדירות בה אני מאוננת ואמרתי לו שאני לא מאוננת בכלל.הוא היה בשוק ואמר לי שזה לא נורמאלי.לא שזה הלחיץ אותי אבל כשחשבתי על זה נוכחתי לדעת שאף פעם לא חשתי צורך לאונן.אז פעם ניסיתי כדי לבדוק מה ההרגשה...לא רק שזה לא עשה לי כלום גם הרגשתי די מטופשת... אני לא מבינה;האם משהו לא טוב אצלי?

שגיתא

New member
היי דמעה ורודה נורמלי ??? ../images/Emo54.gif

דבר ראשון נורמלי זה עניין יחסי, מה זה נורמלי
תמיד מה שכולם עושים
לא בטוח הי ישנם מקומות שזה נורמלי שילדה בת 12-13 מתחתנת או שאפשר להרביץ ולהרוג נשים זה נורמלי, או בתקופת הנאצים היה נורמלי להתעלם מכמה וכמה זוועות אז לא נראה לי שנורמלי זה תמיד דבר טוב. אני למשל לא סוגדת לגוף החלק לנצח לא חושבת לרגע לנתח אסתטית משהו בגופי ואני גובה 1.45 לשמנה
מה שאני אשנה זה יהיה בהחלטי הבלעדית ומעט דיאטה אני לא שותה לא מעשנת אין לי קעקוע או פירסינג,אני מגלחת בית שחי ואת השוקיים שלי, אבל לא מורידה שפם,מפשעה או גבות ונהנית מרוב שערות גופי
, אבל מהחיים אני נהנית עושה דברים שאני אוהבת (כולל סקס עם עצמי או עם מישהו) והפעם הראשונה ששכבתי עם גבר (סקס מלא היתה בגיל 30-31
, אז זה הופך אותי ללא נורמלית
אולי
, אבל מאושרת אני כן
וזה לדעתי יותר חשוב, את צריכה להקשיב לגוף שלך ולעצמך לעשות מה שטוב לשניכם, אבל לא לפחד להתנסות בחיים (אני לא מדברת על סמים מצטערת חברה סמים מכל סוג כימי או עלים למניהם אצלי זה אנטי מוחלט
) מתוך שיקול דעת ובחירה, הופתעתי והפתעתי את עצמי לא פעם מזה שניסיתי דברים לבד או עם בחברותא היי מה את יודעת נהנתי
, ואין צורך להצטער על אכזבות לפחות ניסית מקסימום את לא חייבת להמשיך בכלום בחיים חוץ מאולי להמשיך את החיים עצמם תכף החלק השני של השאלה שלך, שגיתא

שגיתא

New member
דמעה ורודה חלק ב' ../images/Emo8.gif ../images/Emo54.gif

בקשר לסקס לא שזה לא נורמלי שאת לא מאוננת, אבל חבל שאת מפקששת משהו בחוויה המינית והגופנית שלך לפחות לדעתי, נסי להיות כנה עם עצמך
האם את אוהבת את גופך האם את אוהבת לגוע בו (לא מינית) האם את אוהבת שנוגעים בו אם התשובה היא לא. תנסי לרדת לשורש העניין האם את שומעת מכל הסביבה שאת שמנה או לא יפה אז תשמעי לי אין דבר כזה מכוער פיסית יש נפש מכוערת או מחשבות מכוערות (הכוונה אצל הזולת) תמיד אבל תמיד אם תאהבי את עצמך בפנים יאהבו אותך, רק היום קיבלתי מחמאה שיש יופי עצום בשומן שלי אני לא עוורת אני שמנה אבל גם יפה
אני לא מתביישת בגוף שלי אני לא מסתירה את צורתו באהלים או בלבוש בצבע שחור בלבד וכבר מצאתי את עצמי מרגישה יותר כוסית וסקסית לעומת כמה שחיפוניות
וכן יש יותר כוסיות יופי להן. אולי חווית חוויה לא טובה שיוצרת בך מחסום מנטלי מלהרגיש תשוקה או חושניות בי לצערי נגעו ללא הסכמתי מגיל צעיר מאד אבל למזלי יש לי את אמא שלי (היא לא ידעה שמרתי עמוק עמוק בבטן)גם ראיתי חושניות ומתח מיני וסקס בצורה בריאה נסי בלי לפחד להקשיב לעצמך בקשר לאוננות נסי להתחיל מהבסיס לפני שאת עוברת לדגדגן ולנרתיק שלך לטפי את הגוף שלך מכף רגל ועד ראש ונסי להרגיש מה קורה, תלטפי את החזה שלך אם (כמו FOR PLAY רק עם עצמך)את מגיעה אפילו לקקי את הפיטמה (אוי כשהייתי בגילך הגעתי
), הרטיבי את האצבעות שלך ותמשיכי לבשי מלבושים סקסיים בעינייך, משי תחרה משהו שההרגשה על גופך מגרה אותו אל תפחדי להתנסות או מהתחושות של גופך שימי מוסיקה אם זה יעזור אבל תשתדלי לא בחושך מוחלט (אין לך מה להסתיר או להתבייש גם לבד וגם עם בן או בת זוג), אצלי כל התהליך היה כל כך טבעי ובגיל צעיר בערך 10 התחלתי לאונן אבל לפני כן נהנתי ללטף את הבטן את החזה, התפתחות התהליך היה כל כך טבעי אפילו לא ידעתי שככה קוראים לזה
, למשל בכיתה ז' כשהחבר'ה שלי ליחששו לי שיש בן בכיתה שמאונן לצמר גפן בכלל לא קישרתי ואם זה נכון יופי לו
(לדוגמא במלחששים האלה יש בהם כיעור) אני יודעת שזה אנושי להתעסק במה שאחרים עושים אבל למה ללעוג,למה לפסול משהו רק כי לא כולם עושים את זה ,כל עוד זה לא אובססיבי פוגע במישהו אחר בעצמם ובבע"ח שיהנו להם
מקווה שעזרתי לך ולו במעט ובכל מקרה אם את ממשיכה לא להנות מזה אבל נהנית ממגע של אהוב או אהובה זה גם בסדר, בהצלחה שגיתא

למעלה