אוננות

נימשון

New member
מאוננת כל יום

יש ימים שכמה פעמים ביום פשוט לא יכולה בלי עבורי זה אחד התענוגות הגדולים
לא עוצרת את עצמי כשאני גומרת אני הולכת עם זה עד הסוף אבל אני הרי מעולם גלידת הוניל אז כנראה שיש לכך איזה קשר...

נימשון

New member
יכול להיות...

אם כי זה מחייב אותו להיות מודע לאונס שיעבור לאחר מכן

D o l f i n a

New member
פעם שוחחתי על זה עם חברה

היא אמרה לי שאת כל האורגזמות הכי גדולות שאי פעם היו לה היא ידעה לעצור אם אדונה אמר לה. לא יודעת... לא תמיד אני מצליחה, תוהה אם זה טוב או רע להצליח תמיד. תוהה אם לשלוט עד כדי כך בגוף באופן קבע, גם ברגע שאמור לסמל איבוד שליטה טוטאלי זה הישג גדול. לי קרה כמה פעמים ש"ברח" לי איתו, ואז כמובן זה מייד התפנצ'ר כי חשבתי על זה שאין לי אישור... יש בזה תחושה כל כך מתוקה של חוסר אונים, לנסות בכל כוחי לעצור, בזמן שהוא דוחף אותי לשם בניגוד לרצוני... גם בכישלון יש מתיקות מסויימת, למרות העונש שבא בילד-אין לפעמים. מרחוק זה אחרת, מעולם לא הפרתי הוראה של מאסטר להתאפק ולא לגמור בזמן שאני לא איתו. אני חושבת שבעבר ממש ביזיתי את האורגזמות שלי, הייתי מאוננת כל יום, לפעמים פעמיים, שלוש ביום, הן נהפכו למשהו מאוד תכני וסתמי. אז היום אסור לי, וכשמותר לי אחרי שבוע שלא הגעתי לאורגזמה אז כל אורגזמה היא אורגזמה - ולא סתם V ביומן. בגדול אני דיי מסתדרת עם האיסור הזה, מה שכן - לפעמים חסר לי קצת "לאהוב את עצמי", זו לא האורגזמה עצמה שחסרה, זה המכלול של הדברים, זה לגעת, ללטף, לפנטז... האורגזמה היא רק הדובדבן, אך יש בסיפור הזה גם המון קצפת.

כמו שאיש אחד חכם אמר (יותר מפעם)

לקחת ולרקום על כרית "זו לא האורגזמה עצמה שחסרה, זה המכלול של הדברים, זה לגעת, ללטף, לפנטז... האורגזמה היא רק הדובדבן, אך יש בסיפור הזה גם המון קצפת." כל מילה דובדבן.

אין לי שליטה

על עצירת אורגזמה. אולי לא אגמור, אבל גם אחרי אוננות בלי גמירה הדגדגן פועם בטירוף ורגיש למגע. ואם זה ממש רגע לפני, אני חושבת שלא אצליח לעצור. דולפינה, התיאור שלך לאורגזמה כבש גם אותי. כמו שכתבה פומלית "כל מילה דובדבן"

אייבורי

New member
אכן מסכים לכל מילה

אולי במקום לרקום על כריות נרקום על רקטום....סתם מחשבה יש משהו מרגיע בלגעת בעצמך,לקחת פסק זמן לפינוק אישי.

princeOFdream

New member
אתה יודע מה אני חושב?

שמזה אפשר ללמוד רק דבר אחד- סקי, עושים בים ולא בחדר כושר...

אייבורי

New member
שמע

הכוסיות הצעירות שיש שם בחדר כושר שלי ממש מפתה להגיע כל יום. במיוחד הצעירה שמזמן עברה את גיל שישים נראית חבל"ז בבגדים הצמודים <אייב שחולם על הולמס פלייס>

אייבורי

New member
זה כבר לא בשלות

זה ...... (חייב להיות ממלכתי, פיייייייייי) אבל דבר אחד בטוח ניוטון צדק יש גרביטציה.

אייבורי

New member
נכסססססססססססססססססס

פשוט נכנס <אייב מנפיק כרטיס של מוצצת של כבוד לפוצפוצית> <מאחל עליה מהירה בסולם השפחות>

למעלה