אוננות

אייבורי

New member
אוננות

הולך לי בבוקר לחדר כושר, עולה על מכשיר הסקי, חם לי. למזלי הבחור שלידי על מכשיר ההליכה (להם יש טלוויזיה פרטית) פותח ערוץ 8, כתבה מרתקת על אוננות. סיכום ביניים, רוב הדתות מתנגדות לאוננות. דלידו מקור המילה בדילטו (אטלקית) שמשמעותה אושר או עונג. בקיצור כתבה ששווה לחפש ולראות. האם אתם מאוננים קבוע ? (אני כמעט כל יום) האם שליטה על אוננות אפשרית, הכוונה ישנו רגע שבו הכל עומד לפחות אצל גברים להתפוצץ,עבורי ברגע זה היא יכולה לצרוח מכאב אושר לבקש הפסקה, זה רגע שעוברים ואין ממנו חזרה. מה קורה אצלכן\ם האם ישנו רגע שבו הגמירה הינה בלתי ניתנת לעצירה ?

אסור לגמור

אני מאוננת כל יום. לפעמים בתקופות קשות במיוחד כשיש חור בנשמה אני מאוננת כמה פעמים ביום עד שאני מתישה את עצמי ומהעייפות הפיזית והכאב בדגדגן אני מצליחה להשיג קצת שלווה בבפנוכו שלי. לפני פגישה אסור לי לאונן יומיים, כתבתי על זה פעם: יומיים לפני פגישה אסור לי לגמור. יומיים שלמים. שני ימים, שני לילות ואם הפגישה היא בערב, עוד יום שלם. מובן מאליו שאני אוהבת פגישות של בוקר. כמה סאבית צייתנית ואוהבת יכולה להחזיק מעמד ולא לאונן? זה קשה, אני מנסה להיות עסוקה במשך היום, לא לקרוא סיפורים אירוטיים בלילה (סליחה אייבורי, נריסה, רכה ונשית, מפציצה ועוד רבים ומגרים אחרים), לא פותחת אימיילים שכתוב עליהם XXX וחושבת הרבה, על כל דבר שאפשר, רק לא סקס. יש דבר אחד שאני לא יכולה להימנע ממנו וזה שיחות מפתות איתו. כשהוא מתחיל לתאר מה יעשה לי, או סתם אומר "נשיקה לפטמות היפות שלך" זה מספיק כדי להרוס פעולת הדחקה של שעות ולהרטיב אותי כאילו אין מחר. לפעמים נדמה לי שהוא נהנה יומיים ויום לפני הפגישה להרוג אותי בדיבורים כאלה. פעם ניסיתי לבקש שיהיה לי מותר לאונן, רק לא לגמור, אבל הוא-לא, אסור אפילו לגעת שם. אה, רגע. אני צריכה להגיד תודה שזה רק יומיים ולא יותר. תודה, בוודאי שתודה

בחיי

שמגיע לך חיבוק גדול. בתור אחת שמתאפקת כבר המווווון זמן, אני יודעת כמה זה קשה. אבל תיארת את זה כל כך נכון.. כל כך יפה. העניין הזה של איסור אוננות, הגבלה על אורגזמות, הוא מדהים. זה השאיר אותי תמיד במתח. והוא ידע. יודע האיש נפש האישה שלו. ולא היה אפילו צריך להגיד את העניין הזה עם הפטמות, יכולתי להרגיש את החיוך שלו. והוא? הוא אהב למשוך את זה עוד. לצאת למסעדה ולא לגעת בי. לנהל שיחה על ענייני היום, קצת אקטואליה, אולי להזמין חבר לעבודה, אבל בין המלים לשזור רמזים שרק אני מבינה. מה להגיד? זה תמיד היה שווה בסוף. יודעת שגם ההמתנה הזו תיגמר בטוב.

אייבורי

New member
עכשיו תעשי חשבון

ותחשבי שאחרי כזה איפוק מה הכתומה תעשה לך <אייב קונה אטמי אוזניים>

nerissa

New member
גרררררררררררר

בוא נראה: השווארצע שלה שומר על קוביית השוקולד שלהם, השווארצה שלי שומר על המוטציות שלנו - רק אני והיא. היא - עומדת מולי יפה ועירומה וסקסית כל כך, מתה לבלוע את כולה.. בוחנת כל פינה בגופה.. השדיים כבדים אחרי הלידה. כמה יפייייייייייים.. אפילו יותר מקודם! אךךךך.. כל כך בא לי לזרוק אותה על המיטה ולצלול בין ירכיה ולא לצאת משם שנתיים.. אבל לאט לאט. אני קודם רוצה לטעום על מילימטר בגוף שלה. קודם רוצה להתנשק איתה 48 וחצי דקות ברצף. נשיקה ראשונה. קודם רוצה להעביר עליה כריות אצבעות מהבהונות, לאורך הגוף, עד הפרצוף היפה הזה.. לעטוף אותה במיליון נשיקות קטנות מרפרפות וליטופי נוצה.. אחר כך חצי שעה של נשיקות במותניים אחר כך אני את.. אה.. רגע! אופס. אני בשרשור הלא נכון אני חושבת
איף. נו טוב. גמני מאוננת כל יום נריסה (הולכת להרגיע את כאבי השחלות שיש לה עכשיו רק ממחשבות מסויימות)

קמצנית../images/Emo70.gif

רק שנתיים????? ואני התכוונתי לא ללכת ממך כל החיים שלי. בוגדת. יאללה תודי. מי זאת? אני מכירה אותה? עם מי את בוגדת? זונה

nerissa

New member
אה. סתם אחת.

וואלה לא מבינה. כל הזמן נכנסת לי זותי לפנטזיות ולחלומות ולאוננויות. מי ביקש ממנה בכלל? חצופה שכזו.. ככה - בלי רשות. אני עוצמת עיניים - היא צצה לי! אני יושבת בכיף בלילה כשכולם ישנים, בחוץ, במרפסת.. מעשנת לי בניחותא מסתכלת בכוכבים - טראח! היא מופיע לי שם. בלי כלום עליה! איך לא תחטוף דלקת ריאות??? איך אני יכולה לעמוד בפיתוי? איךךךךךךךך

nerissa

New member
אייב המינהל! היא מיקללת אותייייי

היא אמרה על האהובה שלי שהיא כבדה.. תגיד לה!!!
אני מתגעגעגעגעת

אייבורי

New member
<לוקח פופ קורן יושב על הכורסא>

איףףףףףףף חם פה מי שכח לפתוח מזגן <מחפש קובית קרח בלחץץץץץץץ>

בוינה תזהר עם הקרח

איך שתמצא פתאום תשמע כזה פססססססססס....... עדיף שתמצא דלי של קרח. לא לגנוב מהשפמניה.

אייבורי

New member
.שאלה

שאת איתו האם גם אז לפעמים אוסר עליך לגמור או לאונן ? האם קרה שהפרת את הוראותיו ?

כשאני איתו

מותר לי לגמור ולאונן. זה יהיה מטופש אם אפר את ההוראה, גם אם הוא לא נמצא לידי (כמו האיש של פומלית) ולא רואה מה אני עושה, קרה פעם אחת שלא היה בטוח אם ניפגש או לא והייתי קצת מדוכאת בגלל חוסר הידיעה, אז אוננתי יומיים לפני הפגישה. לעומת זאת קרה שפגישה נדחתה ולא אוננתי ארבעה ימים (שזה ממש המון שעות של התאפקות :)) )

למעלה