אוננות עם ויברטור שמפריעה ביחסים

קלארק11

New member
אוננות עם ויברטור שמפריעה ביחסים

היי
לחברה שלי יש קושי להגיע לאורגזמה (בחדירה אף פעם לא חוותה, מגירוי דגדגני חוותה אבל לא בא לה בקלות). היא מאוננת בעזרת ויברטור, איתו היא מגיעה לאורגזמה. הויברטור מייצר גירוי שאני לא יכול להתחרות בו בידיים. ולכן בסקס (וגם בעצמה) מאוד קשה לה לגמור מ"עבודת ידיים". בחושים האחרונים הפסיקה להגיע לאורגזמה בסקס לגמרי. קראתי שהויברטור עלול להקהות את הרגש שם והחלטנו שהיא תנסה להפסיק את השימוש. בפועל היא המעיטה את השימוש אבל גיליתי שהיא עדיין משתמשת בו לפעמים. דיברתי איתה על זה וזה יצר פיצוץ של ממש. היא הרגישה שזה לא ענייני ושאני פולש לה למרחב האישי. הנחתי לנושא ואמרתי לה שאני מקווה שהיא תמנע משימוש בויברטור למעננו ולמען יחסי המין שלנו. בפועל אני יודע שהיא עדיין משתמשת לפעמים. אני מרגיש כאילו אין לה סבלנות לנסות אמצעים אחרים כמו ידיים ומין אוראלי. חושש להתעמת איתה שוב על הנושא ומנגד אני מרגיש שהיא מרחיקה אותנו מחיי מין מספקים במו ידיה, כאלו ששני בני הזוג מגיעים לשיא.
אגב, הצעתי לה שנשתמש בויברטור ביחסי המין. אני לא מאוים מכך, אני רק רוצה לקחת חלק באורגזמה שלה, אבל היא מסרבת ולא מעוניית בכך.

מה עליי לעשות?
הנושא מאוד רגיש עבורי אז בבקשה בלי תגובות מקניטות אם אפשר.

אני מאוד מבינה לליבך

אבל אם היא לא רוצה- אי אפשר בכח.
קשה לי להבין מה בדיוק הסיבה, אבל זו הבחירה שלה.

האוריקה

New member
אתה מקסים

ואתה ממש משתדל, חבל שהיא לא מבינה את זה. בכל מקרה,לדעתי כדאי לפנות לייעוץ מיני. אולי יש לה איזו חסימה רגשית בעניין. דווקא בגלל שהיא לא רוצה שתשתמשו ביחד בויברטור שלה..נראה,לפי מה שכתבת שהיא מתביישת מהאורגזמות שלה. תציע לה..אני מקווה שהיא תראה את ההשתדלות שלך ותסכים. ושוב, אתה רגיש ומקסים.

yoe66

New member
באמת?

לא יותר פשוט להניח לה?
ככה טוב לה כנראה.
לא עדיף שתמצאו דרך לשלב את הויברטור במקום להתעקש שהיא תהנה בדרך אחרת?

Sharoman

New member
איך אתה מציע שיעשו את זה

אם הוא טוען שהיא לא מוכנה לערב את הויברטור שלה ביחסים שלהם?
ובמיוחד לאחר שבפעם הקודמת שבה הוא ניסה רק לשאול אותה שאלה בנושא היא כמעט ערפה לו את הראש.

אישה שלא גומרת זה דבר אחד, אבל פה מדובר באישה שגומרת מגירוי מאוד מסויים ולמרות כל הפתיחות והבטחון שאמור להיות לה בקשר היא לא מוכנה לערב את בן זוגה בחוויה בשום דרך אפשרית.
רבים מאיתנו מחשיבים את הגמירה של בן/ת הזוג שלנו כאחת החוויות המדהימות ביותר בסקס ולא היינו מוכנים לוותר עליה.
לדעתי רצוי לנסות לדבר איתה על הנושא מחדש, להתקדם בעדינות, להסביר את המצב ואולי אפילו לנסות לפנות לטיפול (במיוחד אם התופעה הייתה קיימת גם בקשרים הקודמים שלה).
אם אין לאן להתקדם הייתי בכנות חושב על סיום הקשר.
אחרת התסכול רק יגדל.

seymore butts

New member
הצעת לה גם שתזיין אותה בתחת

בזמן שהיא מאוננת עם הויברטור ?

הרושם שלי הוא שבזוגיות שלכם רק אתה מקשיב ואילו היא נאטמת ומתעקשת על הדרך שלה. אני מתקשה להבין מה מפריע לה לנסות להגיע יחד איתך לאורגזמה, מה גם שהיא רואה כמה רצון טוב יש לך. ונראה לי שזו בעיה בסיסית יותר מהענין הטכני בסופו של דבר של מציאת הדרך להביא אותה לאורגזמה כשאתה שותף.

חופ שיה

New member
אפשר לומר לה

בכל הזדמנות מתאימה כמה שאתה תשמח לראות אותה גומרת, להרגיש אותה גומרת.
שתשמח מאוד אם היא תשתף אותך בחוויה הזו, שזה מאוד יגרה אותך לראות אותה גומרת ונהנית כל כך. שחבל שהיא לא משתפת אותך במחשבות שלה על כך, כי אתה מאוד רוצה להיות מעורב ומשותף.
אל תתמקד באם היא משתמשת או לא משתמשת בויברטור (ואני מניחה שאתה מדבר ויברטור לדגדגן ולא לחדירה) כי לדעתי לנשים שלא מגיעות לאורגזמה בקלות, כדאי להשתמש באיזה אמצעי שהן רוצות כדי להגיע לאורגזמה, מכיוון שתוך כדי תנועה לומדים את הגוף ותגובותיו וכן מלמדים את המיינד להתרכז ולהתעמק בתחושות שמתרחשות בעת גירוי עצמי או לא עצמי וזה עוזר המון, אבל המון להתפתח מבחינה מינית ולהגיע לאורגזמה.

תאמר לה שתשמח אם היא תתן לך הזדמנות לגרום לה להגיע לאורגזמה (אוננות ידנית, אוראלי......), שאתה רוצה ללמוד להכיר את הגוף שלה ביחד איתה (כי עושה רושם שגם היא עוד בתהליך למידה לאיך הגוף והמיינד שלה יכולים להביא אותה לאורגזמה בכלל ובקלות יותר בפרט).
את התגובות שלה כשאתה מענג אותה, כי רק כך אפשר להשתפר על מנת להצליח.
אני מקווה שהבנת את הפואנטה= במקום להתבאס/להתעצבן/לקטר ולומר לה מה לא לעשות, תתמקד במה כן אפשר לעשות וביחד על מנת שהאורגזמות שלה יהיו ביחד איתך ולא רק כשהיא עם עצמה.

תמיד צריך לקחת בחשבון שייתכן שמביך אותה לגמור ליד מישהו וזה לא קל לה ומכאן מגיע החוסר נוחות שלה בנושא הזה.
אתה צריך לחקור - אבל בעדינות ראבק:) , בלי להתעמת. לדבר בשקט, ברוגע באהבה,עם הרבה סבלנות.
בושה זה משהו שקשה לשחרר - אז אתה צריך הרבה סבלנות והרבה הרבה חיזוקים.

שיהיה בהצלחה וכדאי שלא תהפוך את הסקס למירוץ אחר האורגזמה, מצד שני, אל תפסיק לנסות לעזור לה להגיע לשם במהלך חיי הסקס שלכם ואני מאוד מקווה שהיא תתן לך ככל שהיא תשתחרר ותשחרר יותר ויותר עם השנים והניסיון המיני.

danieloni

New member
בקטנה

מה הבעיה בלהשתמש בויברטור אם זה מה שעושה לה את זה.
יש כיום סרטי סקס לנשים שהיא יכולה ליהנות לבדה ולהתפרק עם הויברטור האהוב עליה מבלי שתפריע לה. ן לה ליהנות בסבבה שלה - זו רק תקופה ואחרי זמן מה כל הבעיות שלך יפתרו

למעלה