אוננות אצל נשים

hairylover

New member
אוננות אצל נשים

ידוע שגברים מאוננים באופן סדיר גם כאלו שמנהלים חיי מין מלאים . מתוך סקרנות , האם גם נשים נוהגות לאונן באותה תדירות? אשמח לשמוע את התיחסותכן לנושא

queenyfj

New member
כל אישה והקטע שלה

כמו בכל תחום אנושי, אנשים וגם נשים שונים זה מזה. אני חיה עם בן זוג ומאוננת - אני לא רואה בזה סתירה. אבל אני בטוחה שנשים שונות נוהגות בדרכים שונות. מומלץ הספר "דברים שניסיתי לגעת" מאת גילי פליסקין, אשר ראיינה נשים על הרגלי האוננות שלהן.

ידוע?

יש גברים שמאוננים יותר ויש גברים שמאוננים פחות ויש גברים שלא מאוננים בכלל. אצל נשים - אותו הדבר בדיוק

אין חוקיות

כמו כל דבר בחיים, אי אפשר לעשות הכללות. אם אתה באמת סקרן, אני ממליצה לך לקרוא את הספר של גילי פליסקין שעוסק באוננות של נשים ולראות את שלל ההתייחסויות של נשים לגופן.

star2o

New member
היי לhairlover

בקשר לשאלה ששאלת על אוננות, תיראה לא כל הבחורות דומות..בצרכים שלהן...וגם אני למשל בכלל לא אוהבת לאונן ואין לי כל צורך בכך..וכשאני רואה גבר מאונן... בא לי להקיא זה פשוט מגעיל...איכס האבר מין של הגבר תמיד הגעיל אותי עד להחריד פיחס....גם אם היו שמים לי מיליון דולר לא הייתי שוכבת אם גבר...,

לא יודעת

נראה לי שגברים מאוננים כל הזמן כמעט, יש נשים שמאוננות כל הזמן זה משתנה נראה לי. אני בכל אופן אם אני במצב רוח טוב אני יכולה לאונן אבל אם אני כועסת או עצבנית או פגועה קשה לי יותר לאונן כי אני מתחילה לבכות כי בדרך כלל אני מאוננת על 2 אנשים בלבד. התדירות היא כמעט כל פעם שיש צורך אם למשל אין מישהו אחר שיעשה את זה או שאני במצב רוח מסויים או אנערף.

למעלה