אוניה דה גאטו

rotemoosh

New member
אוניה דה גאטו

שלום, לאחרונה נתקלתי בכתבה המדברת על תכשיר בשם אוניה דה גאטו, אשר מופק מצמח מסוים באמזונה. בכתבה דובר על כך שלתכשיר יכולות ריפוי, חיזוק המערכת החיסונית, ובין היתר ריפוי מחלות דלקתיות כמו קרוהן (בה אני חולה). אשמח לדעת האם מוכר לך התכשיר, האם נעשה בו שימוש אצל חולי קרוהן ועד כמה הוא יעיל ובטוח? אשמח לכל פיסת מידע אודות התכשיר. תודה מראש

yoelnd

New member
תשובתי

היי לא הייתי נתפס במשהו אחד כגורם מטפל ועוד בצורה אקראית - הכוונה שלי היא עדיף לטפל בבעיה שיש לך במגוון הרחב של האמצעים שעומדים לרשותינו וזה מכלול של אלמנטים כמו: תזונה, רגש/נפש, מגע, או במכלול גישות טיפוליות כמו תזונה, צמחי מרפא, פרחי באך, שמנים אתריים (עושים עבודה מעולה בתחום!), רפלקסולוגיה ועד..... לכן פני למטפל מומחה למצב זה - בעיות מע' עיכול והפיתרון הינו כולל ולא צמח כזה או אחר. הנסיון שלך , לדעתי, יהיה לשווא ולא מבוקר וללא יכולת מדידה או כימות (כמות). אם תטפלי במע' העיכול באופן כללי ובהתיחסות לבעיה שלך בפרט תגיעי לתוצאות טובות יותר מאשר בתהליך הפוך. 3 מחלות העיכול הנפוצות ביותר והמשפיעות על מצבים משניים ואולי גורמים לבעיות משניות במע' העיכול הן הבסיס ההתחלתי לכך ולדוגמא: HBP (הליקו') או קנדידה או טפילים. בבריאותטובה, יואל שניאור, נטורופת

rotemoosh

New member
קודם כל תודה על התשובה

כרגע המחלה שקטה, ואני מטופלת בתרופות השומרות על השקט. כמובן שאשמח לנסות שמנים אתריים (אשמח לדעת כיצד הם פועלים, האם בולעים אותם או שזה חיצוני) וכו' במידה והם יכולים לעזור, אך חשבתי לנסות את האוניה דה גאטו לחיזוק המערכת החיסונית וחיזוק כללי.

rotemoosh

New member
ולחיזוק מע' החיסונית?

אחת הסיבות ששקלתי לקחת את זה היא בגלל שאני רוצה לחזק את המערכת החיסונית (במיוחד עכשיו עם כל השפעות מסביב והמחלות..)I. באיזה עוד דרך אתם ממליצים לחזק את המערכת החיסונית? אשמח גם לשמוע על תחליפים לברזל (חוץ מלאכול הרבה קטניות.. את זה אני כבר יודעת..
) שפשוט לא רוצה להיספג בגוף שלי..

0 אור 0

New member
ברזל

עלים ירוקים, טחינה, פטרוזיליה, אגוזים שונים, תאנים עכשיו בעונה סרפד שמאד עוזר לקליטה של הברזל רק מה - לא רק שכתבתי מהזכרון, אלא גם לא בדקתי מה מעצבן את המעיים ...

rotemoosh

New member
מה מעצבן אני כבר יודעת..../images/Emo13.gif

אני אנסה לדבוק במאכלים שציינת.. תודה!

rotemoosh

New member
אני אנסה..

כבד אני לא סובלת אבל אולי בשר אדום.. הבעיה שכדי לקבל כמות נורמלית של ברזל אני אצטרך לאכול עדר שלם..

0 אור 0

New member
טיפול בצמחי מרפא

ובפרט טיפול באדם שסובל ממחלה לא פשוטה כמו קרוהן, דורש התאמה אישית של מטפל בצמחים / הרבליסט. אוניה דה גאטו הוא מח מרפא מצוין, אבל אולי אחרי אחון מקיף שלך ושל התרופות אותן אתה לוקח תקבל המלצה דוקא לפורמולה אחרת לחלוטין. אני מציעה לגשת לאיש מקצוע, ולא להסתפק בהמלצות של אנשים שלא ראו אותך ואתה לא מכיר את כישוריהם המקצועיים בודאי לא בהמלצה של המוכר בבית טבע.

למעלה