אונה שאקה

אונה שאקה

דה לא אקתואליתה אל לונסו אי אל ליאון אי לא גאינה סה אנקונתרארון. דישו אל לונסו סי יו אצ'ו און גריתו תודו "היער" סה תרמבלה. דישו אל ליאון סי יו גריתו אל דיזרתו סה תרמבלה. לגאינה קה אסתאב'ה אסנתאדה אנדריב'ה ד'אל ארב'ולה דישו יו יא אבאסתה סי מתוסו און פוקו אל מונדו אנתרו סה תרמבלה!!! אסתו ממאנדארון אל אימיל.

POLICE 1

New member
יאש'ה טריאנדפילו ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מפלזיו חחחחחחחחח

Sarika

New member
חחחחח... ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סי לה גאינה טייני אבאשאדה(שפעת) קי סופה לי ב'אן אה דאר? סופה די גאינה?
יער=SHARA

tsiporganeden

New member
מה סה פויו פרסטו, קיז'ה דיזיר קה

טנגו טאמיין אונה שאקה: לה ואקה סה פליו קון לה גאינה, וינו לה גאינה אי לה דישו אה לה ואקה, סוס לוקה, לה ואקה לה רספונדיו אי טו סוס מאלה.... אי אגורה קרידוס דה קאלי אה מרקאר מונצ'ו פישקאדו, ואמוס אה אזר מוס צמחונים, חחחהההה.

POLICE 1

New member
../images/Emo6.gifאותרונה ש'אקה חחחחח../images/Emo6.gif

הבעל גילה כי אשתו בוגדת בו, ולאחר בירור קצר נודע לו גם עם מי. הוא החליט לטפל בבעיה בצורה ג'נטלמנית, ולכן שלח אל המאהב אי-מייל
מנומס: "אדוני, הובא לידיעתי כי כבודו מקיים רומן עם רעייתי. כדי לטפל בעניין בצורה מהוגנת, אנא סור אל משרדי בכתובת הרצ"ב, ביום ו' הקרוב, בשעה 12:00." המאהב המשועשע שלח את התשובה: "אדון נכבד, קיבלתי את פנייתך. עליי להסב את תשומת לבך כי העברתי את המייל לכל הנמענים הרלוונטיים, והנני ממליץ לקיים ועידת וידיאו מאחר ומשרדך יהיה קטן מלהכיל את כל הנוכחים..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

POLICE 1

New member
איי פוברטו איי איי איי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אשך כחול מאת: POLICE 1 איש אחד הולך לרופא ומתלונן: "דוקטור, הבחנתי שהאשך שלי כחול!" הרופא בודק את האיש ומחליט לכרות לו את האשך. למחרת חוזר האיש ומתלונן בשנית: "דוקטור, גם האשך השני שלי כחול!" הרופא בודק אותו ומחליט לכרות גם את האשך השני. ביום השלישי האיש חוזר ובוכה: "דוקטור, איבר המין שלי כחול!" הרופא בודק אותו, מוריד לאיש את המכנס ואומר: "אדוני, המכנס שלך מוריד צבע..."

POLICE 1

New member
לונה פארק לזקנים../images/Emo6.gif

לונה פארק לזקנים מאת: POLICE 1 שאלה: "איך קוראים ללונה פארק של זקנים?" תשובה: "פארקינסון..."

POLICE 1

New member
../images/Emo212.gifספר בישול לגברים../images/Emo50.gif

ספר בישול לגברים ================= * קודם כל - שטוף ידיים. * לא, אי אפשר לוותר על זה - שטוף ידיים! * אני לא אוותר לך - תשטוף את הידיים!!! * אוקיי, עכשיו גש למקרר ותוציא 5 ביצים. * קח את ארבעת הביצים ששרדו את ההוצאה מהמקרר, ושבור אותן לתוך קערה. * תרים את הקערה מהרצפה ותנקה את הביצים שנשפכו. להבא, שים לב שאתה לא תפיל עם היד כלום. * תוציא עוד 5 ביצים, ואת הארבע שנשארו תשבור לתוך קערה. תזכור - בזהירות. * תוציא מהארון כוס קמח וחצי כוס סוכר. * תסגור את ארון כלי הניקוי, ותפתח את ארון המטבח. * זה מלח - תחזיר אותו לארון ותוציא את הסוכר. * תשתדל לשפוך את הסוכר לתוך הכוס. עכשיו תנקה את כל הסוכר ששפכת. * קח מיקסר ותערבב את הבצק שנוצר עד שהוא יסמיך. * תנקה את הקירות, התקרה והרצפה שהתמלאו בבצק שערבבת. * לא, זה גם לא מספיק, הכלב מלקק את הלכלוך - קח סמרטוט ותנקה הכל. * בפעם הבאה תנסה להפעיל מיקסר בעדינות. זה לא רובה אוויר. כן, מחזיקים את המכסה למעלה. * למילוי של העוגה - קח 10 תפוחים, חתוך אותם וקלף. * שים פלסטר על הפצעים מהסכין. תזכור - לא רוצחים את התפוחים, חותכים אותם. * הכנס את התפוחים לבצק והכנס לתנור לחצי שעה. * אם העוגה עדיין לא מוכנה - זה כי שכחת להדליק את התנור. הדלק אותו וחכה חצי שעה. * עברה חצי שעה - תפסיק לראות טלוויזיה והוצא את העוגה מהתנור. * ברצינות עכשיו - תפסיק לראות טלוויזיה ותוציא את העוגה. * תוציא את העוגה עכשיו! * יופי, גאון - היא כבר שרופה. גש למאפיה הקרובה לביתך וקנה עוגת תפוחים. * חזור הביתה ואכול את העוגה בהנאה. *סליחה!!! - תפתח את הנילון לפני שאתה אוכל....

רותי ב.

New member
../images/Emo13.gif בואנה ש'אקה,

אוי אן דיאס נו סה פואדה סאב'ר קואלו קומר - לאס גאינאס קון אבאש'אדה, לאס ב'אקאס לוקאס, זארזאב'אט אי פ'רוטאס קון קימיקאלוס אי טוסיגוס, לצ'ה קון הורמונים אי אנטיביוטיקה, ........ פור לה אגואה מאס בואנו דה נו אב'לאר ..

eagl8

New member
בראבו../images/Emo45.gif שאקה קון חן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה