אומר מה שבא לי

biingo

New member
אומר מה שבא לי

כותב מה שבא לי וכבר לא אכפת לי כי ככה בא לי תאכלו תבלעו תיגעלו תשמחו מה כבר איכפת לי טני מתפוצץ ורוצה כאן לצעוק כאן ועכשו ואף אחת לא תעצור אותי אף אחת לא תוכל לאנרגיה שבי כי היא היום אותי חירמנה כן כן חירמנה אני אגיד זאת שוב חירמנה חירמנה פירושו בעברית הכי גסה גרמה לי לרצות לזיין לזיין איני יודע איזו חיה נכנסה לתוכי אבל אני רוצה לזעוק היום מוריד כל הכבלים וצועק אני מת לזיין רוצה אותך כמו הילד ההולך בפעם הראשונה לכיתה א´ כמו הנער המשחק עם המחשבה על נשיקה ראשונה כמו רב החובל הרואה באופק את החוף כמו הנערה בליל בת המצוה כמו האופה המריח את חומו של שטרודל התפוחים כמו הגנן המגלה את הנרקיס הראשון כמו המלקק המסיר את העטיפה של גלידת מגנום כמו המטייל המגיע לבריכת המים אחרי מסע מיגע כמו המלטש המביט ביהלום מלוטש כמו התייר המגלה את מפלי הניאגרה כמו הקטר המגיע אל התחנה היעודה כמו המנתח בתפירה האחרונה לאחר השתלה ממש ממש כמו הממתין לאהובתו באוזן ללחוש אותך כה רוצה לענג להשתוקק התשוקה מסביבי עיני זוהרות פי כה צמא אותך לשתות למצוץ את כל מיצייך ללקק איתך להתכרבל במיטת הפאר לקרוא לך מלכה לקרוע לך השמלה לכרוע לך ברך ללטף בערגה ברכות ועדינות לקרב להתקרב לחוש את מבט עינייך מתיקות שפתותייך להחליק אל תוכך בציפיה דרוכה תמצצי לי הזין בכוס שלך הרטוב תמצצי לי אותו אל תשאירי טיפה להוציא עוד ועוד דגדגנך ללקק מבפנים וסביב מגע רך מאחור ומציצת שד ימתיק הסיפור לשמוע אות גונחת מהנאה ואותך לחבק וחיוכך יעלה ויאיר פנייך הנה אמרתי ואני עדיין בחיים

bugbuster

New member
בינג'ו, שלום . המון שלום. תמשיךךךךך

עוד לא אמרת כלום. זו רק התחלה. פשוט פשוט תגיד.
ברוך הבא.

למעלה