אומרים אומרים אשה בונה אשה הורסת,ואני אומר הכל תלוי בקבלן. מה אתם אומרים?
א אהבהבשניים New member 30/8/14 #1 אומרים אומרים אשה בונה אשה הורסת,ואני אומר הכל תלוי בקבלן. מה אתם אומרים?
Y ye44 New member 30/8/14 #2 אתה מתכוון אשה בונה ורוסייה תאילנדית ועכשיו ברזילאית הורסת מה אתה לא יודע שקבלנים מתים על תמ"א 38 ?   לחדש לחדש לחדש
אתה מתכוון אשה בונה ורוסייה תאילנדית ועכשיו ברזילאית הורסת מה אתה לא יודע שקבלנים מתים על תמ"א 38 ?   לחדש לחדש לחדש
Y ye44 New member 31/8/14 #5 את מתכוונת לחדש לעצמך,השאלה אם את תואמת בריזלאית עם נתונים של 170 על 50 \ 55 ק"ג וחזה מעוצב לא נראה לי שהם יתפשרו     על יותר מזה,אבל את יודעת מה ? למה לא ? תנסו בשביל דרכון ישראלי הם יתפשרו על הכל .
את מתכוונת לחדש לעצמך,השאלה אם את תואמת בריזלאית עם נתונים של 170 על 50 \ 55 ק"ג וחזה מעוצב לא נראה לי שהם יתפשרו     על יותר מזה,אבל את יודעת מה ? למה לא ? תנסו בשביל דרכון ישראלי הם יתפשרו על הכל .
ה האהבה היא פרח New member 31/8/14 #6 כשמסתובבים בדרום אמריקה באמת רואים הישראליות הן יפהפיות מהממות.   מעטות מהברזילאיות נראות כמו שתיארת
כשמסתובבים בדרום אמריקה באמת רואים הישראליות הן יפהפיות מהממות.   מעטות מהברזילאיות נראות כמו שתיארת