אומרים ש..

אומרים ש..

לכל דבר בחיים יש סיבה.. אומרים גם..שלכל אדם שפגשת יש משמעות כזו או אחרת בחיים שלך.. אומרים שכל דלת שנסגרת דלת אחרת נפתחת במקומה.. אומרים ש..אם לא טוב היכן שהו זה הזמן ללכת..נו את זה אני אומרת אומרים ש..חבל הכי גמיש שיש..נקרע מתישהו.. אומרים ש..בחיים הכל מסתדר אכשהו בצורה הכי טובה שיכולה להיות אומרים ש..מה שצריך לקרות קורה.. אומרים ש..מה שרואים מכאן לא רואים משם... אומרים ש..כמה שתתכנן החיים בסופו של דבר משנים תוכניות לטוב ולפחות טוב.. אומרים ש... ואני אומרת..בעצם מה אני אומרת... יום ראשון..דלת נסגרה האמת שלקח זמן והיסוס עד שסופית סגרתי.. הדלת שאמורה לפתוח...חיבת לפתוח ואולי בפנים..מאותגרת לפתוח.. תביא את מה שאני אומרת..

מי אלו האנשים

שכל הזמן אומרים ש.............. תלמדי כאילו תחיי לנצח תחיי כאילו אין מחר ותרקדי כאילו אףאחד לא רואה הגמד

כאילו אין מחר..

אבל יש מחר...ועם כל הרצון והחשק במיוחד החשק להתעלם ממנו אפילו ליום.. היום בלי תקווה למחר.. ובכל זאת..גם כשרואים לי זה נראה כאילו אפ'חד לא רואה.. אפ'חד לא באמת יודע..מה קורה בתוכך כשאתה רוקד..בחוץ זה רק תנועה שמנסה להשתלב עם צלילי רקע.. וריקוד זה..תנועה שמשתלבת עם צלילי נשמה...ואם זה לא זה זה לא ריקוד.

king44

New member
היי

מעונינים להתגבש חברה למפגשים גילאי 35 פלוס מאזור המרכז

destiny36

New member
אני סגרתי את הדלת ../images/Emo152.gif

גם את החלונות הריח של הבחש באויר התנור מחמם את החדר הדוד מתפוצץ ומחכה הפוך עוד מעט יעטוף וכמה זה כיף שתמיד יש את מחר לפתוח שוב את הדלת (תרתי משמע) שבת קסומה

החלון תמיד נשאר פתוח..

בשביל תחלופת האויר.. בטח ובטח..המרפסת..כשהיא שטופת שמש וכביסה...

destiny36

New member
השארתי אחד בשביל השכנים

שיאכלו את הריח
זהו, עכשו גם נקי הכל אפשר להמשיך הלאה למנוחה..

לב טהור1

New member
../images/Emo6.gifצחקת אותי חחחחחחחחחחחח

את סגרת את הדלת או סגרו לך את הדלת?

ככה זה..

כשכדור הארץ מסתובב סביב עצמו..והשמש והירח..שפעם מתמלא ופעם מתרוקן..זה הכל תלוי מאיזה צד של היקום אתה מביט בו.. האמת היא... שכל דלת שפתחתי לאחרונה היתה טובה יותר מזו שסגרתי.. ואולי בגלל זה הם צודקים..

../images/Emo13.gif

נזכרת כמה זה מעצבן לפעמים... זה נכון שתמיד התנועה היא קדימה וטוב יותר ככל שאנחנו מתקדמים.. ולפעמים, לא יודעת למה זה מעצבן להודות שהחיים דואגים לנו יותר טוב מאיתנו ואולי זה רק בגלל שהגדרנו לעצמנו מטרה והדרך נבנית לה לבד.

האמת היא

שאומרים שאם דלת נסגרת אז חלון חדש נפתח... אף פעם לא הבנתי את ההקשר...
תפתחי את הדלת,,, רק לא לזרים...

jdpworld

New member
אומרים ש...

זה בסך הכל אימון...לאגו ותיבת התעודה. לרגע המיוחל שיהיה לנו משהו חשוב לומר.

למעלה