אומרים ש...

savage girl

New member
אומרים ש...

"אין גבר הראוי לדמעותייך, ואם יש אחד כזה הוא לא יגרום לך לבכות..." והמשפט הזה כ"כ נכון, אבל בכל זאת אני בוכה. והוא כ"כ לא שווה את זה! הוא בסה"כ עוד אחד שמחפש ריגושים חד פעמיים, ואני עוד אחת ברשימה שלו... אבל אני תמימה, והייתי תמימה מדי לחשוב שמשהו באמת יצמח מזה... איזה יצמח? הוא לא שם עליי, ולא ישים. לא מתקשר, לא שולח הודעות... ועברו כבר שבועיים. ואני שלחתי הודעות... ויזמתי שיחות...ודיברנו. דיברנו על מה שהיה. דיברנו עלינו. הוא אפילו אמר שהוא יקפוץ לביקור מתישהו בקרוב... כן... ממש! ממש לא מזיז לו ממני. הוא אדיש, או סתם בוחר להתעלם. וכבר לא דיברנו כמה ימים טובים, וחשבתי עליו המון... אפילו התגעגעתי. התגעגעתי לבנאדם שאני לא כ"כ מכירה בכלל, בנאדם שבסה"כ הכרתי במסיבה, והתמזמזתי איתו... והיום שלחתי לו הודעה. לשאול איך הוא מריגש, ומה חדש... והוא ענה בצורה הכי יבשה בעולם, אפילו לא שאל לשלומי בחזרה. אז אם הוא כ"כ לא שווה את זה... למה אני בוכה, ולמה דווקא לי נשבר הלב?

ניקולי

New member
אז ככה...

אמרת משפט ואני לא כ"כ בטוחה שהוא נכון..כי לדעתי וזאת דעתי האישית יש גבר שראוי לדמעותיי, אבל דמעות של אושר של שמחה של אהבה, של געגוע. נכון גבר כמו שיש בחלקך אינו ראוי כלל לא רק לדמעותייך אלא גם להתיחסותך. את בוכה כי את נדחת על ידו הוא לא שם עלייך הוא לא טורח להתקשר הוא לא טורח להגיב בחום וביחס נורמלי להודעות שלך. לדעתי את נדבקת אליו והוא טופס על זה טרמפ.. מה איכפת לו?? את הרי תהי זמינה בכל עת שהוא ידרוש ממך להפגש, וגם אם יאמר לך לעשות עימו סקס, תסכימי כי תפחדי שהוא פתאום יעלם לך. יקרתי את בשבילו משחק , (מצטערת לאמר לך זאת כך) אבל את בטוח יודעת עובדה! אמרת, שאולי את רק עוד בחורה בשבילו. תשכחי אותו ומהר לפני שהוא ימשיך ויתעלל בך נפשית

savage girl

New member
קודם כל תודה על התגובה ../images/Emo24.gif

ויש דברים שאמרת שאת ממש צודקת בהם... מצד שני- "את הרי תהיי זמינה בכל עת שהוא ידרוש ממך להיפגש וגם אם יאמר לך לעשות עימו סקס, תסכימי כי תפחדי שהוא פתאום יעלם לך." אין מצב!!!! אני יודעת שהוא מתיחחס אלי רע, ככה שבחיים לא הייתי מסכימה לשום "הצעה" כזאת מצידו... הוא יכול ללכת לחפש את החברים שלו! והאמת, אתמול אמרתי לו בצורה סופית ומוחלטת שאני רואה שאני לא מעניינת אותו כ"כ, והוא גם לא עד כדי כך מעניין אותי, ככה שעדיף שנגיד שלום יפה וזהו במקום להתעלם. (כי זה בדיוק מה שהוא עושה! מתעלם!) וזהו, הוא כתב לי "שלום..." מניאק מניאק מניאק מניאק
אבל אני אתגבר... אני מקווה... ולפחות זה לקח לפעם הבאה, להתרחק מבנים כאלה כמו מאש, כי שום דבר טוב לא יוצא מלהיות איתם.

ניקולי

New member
ראשית

אני שמחה מאוד לשמוע שלמרות שחשבתי כך... את לא תהיי לו זמינה בכל מחיר.. אני מכירה בנות אחרות שמתנהגות אחרת.. שהן כ"כ אוהבות את אותו אחד וכשאני אומרת להן אתן זמינות בכל רגע בשבילו הן אומרות שאני טועה אך לא פעם ולא פעמיים וגם לא שלוש הוכחתי להן אחרת. שהוא רק אומר פיססס פיסס והן רצות כמו טטאלה... גם אם לא דיבר איתן חודשים על גבי חודשים גם אם נעלם לחצי שנה ויותר. אני שמחה לשמוע שאת לא כזאת ושאת יודעת לעמוד על שלך כשצריך ועוד יותר אני שמחה שאתמול אמרת לו את מה שאמרת רק אני מקווה שבאמת את מרגישה ככה ולא תישברי שוב... חיזקי ואמצי שלך ניקול*

ושוב אני אומרת

הבן אדם אמר פעם אחד שלא מתאים לו למה לחזור לשם כדי לקבל שוב את הסטירה? לבכות ולבכות ולבכות עד שיתיבש מעצמו זו אחת הדרכים שאני חושבת שהן מהטובות ככה יוצא הכל ואז פתאום יש רייקנות ולא מרגישים יותר כלום ואפילו לא מבינים מה קרה ולמה בכינו תמשיכי הלאה

mariana

New member
אז ככה

אני מקווה שתישארי בפורום החמים הזה. ברוכה הבאה. דבר שני מה שבא בקלות נעלם בקלות. את בשבילו היית השגה קלה מדי(היית צריכה להבין שקשר רציני מזה לא כל כך יצמח לך) הוא רואה בך אובייקט מיני שמתי שהוא יבקש ממך שם תיהי. אז אני מבקשת ממך להיות יותר חכמה ולעזוב אותו ולא להיתקשר אליו יותר. פשוט להיעלם. מצטערת שהתגובה שלי לא נראת לך אבל ככה אני אומרת את האמת. חפשי לך מישהו אחר שיעריך אותך ועצה לחיים: תעריכי את עצמך והם יעריכו אותך יותר

למעלה