אומרים שיש תקווה!

*pank

New member
אומרים שיש תקווה!

אומרים שיש תקווה, תקווה לאהבה אומרים שהתקווה היא לא רק המנון ושצריך להאמין אבל לחכות המון! אומרים שיש תקווה, תקווה לזוגיות אומרים שיש תקווה, תקווה לחברות אומרים שהתקווה היא לא רק המנון ושצריך להאמין אבל לדעת ליזום ושצריך להזמין ולא לזנוח חלום אומרים שיש תקווה לאהבה ואהבה כבר דופקת על הדלת ואני מציצה בעינית ואני ממש חשדנית ואהבה מצלצלת בפעמון ואני במעין קיפאון ואהבה קוראית בשמי ואני משיבה זו לא אני! ואהבה שואלת אז איך את עונה ואני משיבה זו הקלטה! ואהבה צוחקת חחחחח והולכת לדרכה....

פאנק ../images/Emo24.gif

כמה התגעגעתייייייי והאהבה תקרא בשמך..ואת תלחשי.......כן זו אני!!!!!!! והיא ממתינה לך ותמתין עד שתעני את התשובה הנכונה!! רק טוב!!

*pank

New member
אהבה טורפת

אהבה טורפת אהבה מפחידה לא אהבה תמימה של בית ספר לא אהבה קלילה של חיילת בצבא לא אהבה פרועה של אזרחית טריה אהבה טורפת אהבה מפחידה אהבה עם תנאים ועם לוח זמנים אהבה עם שפיות ועם שגרת חיים לא נרות אדומים ושמפניה ורודה רק חרדות כמו בסרט אימה! אהבה טורפת אהבה מפחידה אני כיפה אדומה והיא על שניה החדות הזאב הרע הכל מחדשת הכל משנה תולשת עוקרת הורסת בונה כמו הליכה אל הבלתי נודע ואני שואלת האם אני היחידה? או שעוד אנשים מפחדים מאהבה?

פאנק!!!

יש,יש הרבה ואולי הרבה מידי שפוחדים...אבל פחד בל נשכח הוא דבר בונה משהו כמו התעמלות בונת עצם... לכן ממשיכים הלאה ועם הפחד מתמודדים ובסוף גם מצליחים!!! שאי ברכה ורק טוב!!!

דספרדוו

New member
בטח שיש

תקווה לאהבה.. מכפת לי לשדר אופטימיות.. {לא עולה ממש הרבה בינינו פאנקי {שמת לב לתוספת של ה י´ חיבתית כזו?! רק ש.. לדעתי האהבה לא ממש מנומסת כזו ובטח לא מתחשבת ושואלת ומתדפקת על דלתות אלא אהבה זה חתכ.. יצור פראי, אנוכי ולא מתחשב בכלום כשהיא מחליטה ומקודדת על מישהו לא יעזור כלום היא שוצפת שוטפת מכסה פוגעת בכל פינה ונימ בן האדם יכול ללכת אדיש ברחוב, לחשוב את עצמו כ"סופר" מפוקח ופתאום כשיביט בחלון ראווה סמוך יגלה ש.. הוא בעצם טיפוס סהרורי ומנהל לו ללא שליטה והמחשבות שלו! {אוי המחשבות האלו רצות ללא שליטה .. אל כתובת אחת ממוקדת עם בול וחותמת של דיוור ישיר! אבל מסכים עם המשפט האחרון שלך "האהבה צוחקת חחחח.. והולכת לדרכה.." אהמממ..

*pank

New member
עדיין מסוחררת מה י´ !!!

אז כולנו בעצם מעין מגדל קלפים, ואז באה האהבה ועושה פו! והכל מתמוטט ומתחיל בלגן אחד גדול, ואנחנו מסתובבים עם חיוך דבילי על הפנים ונתקלים בעמודים ובאנשים ומתנצלים כשדורכים לנו על הרגל...פאנקי שעדיין לא התאוששה מתשעה שבועות של שכרון חושים.

פאנקלה.... כמו שסבתא שלי הייתה

אומרת.... גשי הנה בבקשה... אני זקוקה להבהרה קטנה... 9 וחצי שבועות של שכרון חושים??
אמממממ (דווקא אהבתי את הסרט...) כל המשושים שלי הסמיקו.... אז לא הבנתי .... היה טוב או לא?! ולפעמים.... כדאי לאבד את הראש לזמן מסוים... זה בהחלט לא רע!!

*pank

New member
בכדי שדספרדו לא יבלה את הלילה

על המדרכה, זוהי אך ורק בדיחה וירטואלית מפורום שלושים + אבל באופן וירטואלי זה היה מדהים ודספרדו גבר מדהים הפאנק עשתה צעד אמיץ והכניסה אהבה לחייה, אז עד שהאהבה תחסל אותי כהרגלה, אני שולחת לך חיוך ענקי עם אורות נאון ורודים

זהרי

New member
לפאנק

שמח אני שיש אהבה בליבך שמח כל כך עד ששכחתי את כאבך ואת דכאונך ואת אחיזתך. ויש חברים ויש ידידים יש שמגיעים כשרע יש שמגיעים כשטוב ויש שרק מצלצלים לשאול ולאהוב. וכעת את בדרכך החדשה או שאוליי ישנה והעיקר שהמשיכי בה ותהני מכל שניה בתוכה כי יש כאלה שרק מחכים. מחכים לרגע שאותם צריכים.. זהרי

*pank

New member
זהרי יקר! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif

לרגע לא נשכחת! פאנק עדיין רואה בך ידיד יקר האהבה היא בעצם לא אהבה חדשה, אלא אהבה שהוקפאה לחודשים והופשרה, בזמן שרצוי היה להמנע מאהבה, אבל לאהבה יש לוח זמנים משלה והיא לא מתחשבת בדבר. ובאמת קשה לי נורא כי אין לי כוח לאהוב ואין לי כוח לאהבה. זהרי בליבי אתה עדיין שוכן ללא קשר לזמנים רעים או טובים והלב שלי יודע כמה אתה מקסים מקווה שיעברו הימים הקשים ואנחנו עדיין נהיה ידידים

פאנקקקקקקק

אהבה..... ואו זו מילה ממש מסוכנת!!!וצודקת יש לה לוח זמנים ותזמון משלה (לרוב לא משהו
), אבל מנסיון אל תגידי שאין לך כוח בשבילה...נסי להתמודד איתה!! ואני מדברת מנסיון כי לגחליליות אין לב ואין אהבה..רק משושים ולפעמים אנחנו מקנאים/ות באלה שיש להם!!! רק טוב!!!

*pank

New member
גחלילית קסומה !!!

אהבה זה דבר מרושע, הלוואי והיו לי משושים.

משושים......

פאנק!!! אכן לפעמים אהבה... (מילה מוזרה) היא דבר מרושע, לא יציב, פוגע,אבל לפי הבנתי, אנשים לא מסוגלים להסתדר בלעדיה!! אצלנו בעלי הכנף.... זה ביכלל אחרת.... אנחנו לא מכירים במילה הזו... לא משתמשים בה בכלל.... אנחנו משתמשים רק במשושים....
אבל כדי שאת תוכלי להשתמש במשושים את צרכה להיות בעל כנף
ולפי הבנתי את לא!! אז שמעי בקולי.. המשיכי להרגיש, כמו כל בני מינך ולפעמים גם להנות מהמצב!! שאי ברכה ורק טוב!!!!
מבעלת משושים

*pank

New member
גחלילית קסומה! ../images/Emo24.gif

כל הכוכבים שנתת לי קרנו אתמול שבעתיים והירח התעטף בהילה כחולה וסוף סוף האהבה אלי חייכה, והיה לה ניחוח גברי וניפלא. האהבה הזו עדיין בחיתוליה היא חדשה והיא שברירית, אבל הכי חשוב הדדית!!! אז אני שולחת לך סלסלה עם האנרגיה החיובית שמרקדת סביבי. באהבה פאנק.

פאנק!!!!!!!!!!

איזה כיף לשמוע ולקרוא את מילותיך!!!! מחזיקה לך אצבעות, משושים, כנפיים וכל מה שיש לי!!! תני לה לאהבה החדשה את הזמן שלה, אל תאיצי בה.... לכי לאט ובבטחה והיא תהיה שם לצידך מאירה את דרכך!!! והאורות שדלקו.. דלקו ממך לא ממני, את שיקפת לשמיים את הרגשתך - והם זהרו לכבודך!! בהצלחה, שאי ברכה - ורק טוב!!!

למעלה